SundhedSygdomme og betingelser

Meningitis hos børn: hvordan at manifestere, hvad tegn til at hjælpe med at slå alarm i tide?

Meningitis - en tilstand, hvor på grund af indtagelse af visse mikrober betændt hjerne shell. Mikroorganismer kan præsenteres af vira og bakterier og nogle svampe eller andre mikroorganismer. Den eneste betingelse - at de kan trænge ind i forsvaret af flere lag af celler, som kroppen har omgivet hjernen.

Meningitis er oftest påvirker børn, da de endnu ikke har udviklet immunitet beskyttelse mod mange mikroorganismer, for han er med dem bare ikke kender. Og for at "møde" du har brug for at have haft nogen form for infektion (ikke nødvendigvis meningitis) eller en vaccination. Derfor hver forælder skal have de oplysninger, meningitis hos børn hvordan at manifestere.

Hvem er mest modtagelige for sygdommen?

For at være syg med meningitis, du har brug for en række betingelser:

 • Tilstrækkeligt aggressiv mikrobe, der kan trænge ind til hjernen. Af den måde, kan disse mikrober være virus, mæslinger, røde hunde og fåresyge, og selv skoldkopper og herpes virus bruger nervesystemet som et yndet mål.
 • Svækket krop. For børn er det nok, at de er små, deres immunsystem har simpelthen ikke stærk, men hvis de er stadig syge med noget dagen før, overcooled eller de måtte give den hormonelle præparater (for eksempel til behandling af eksem, alvorlige allergier eller gigtsygdomme), derefter chancerne for, at den sædvanlige kolde eller diarré enteroviral oprindelse kan kompliceret af meningitis stigning.
 • Præmaturitet.
 • Medfødte sygdomme i centralnervesystemet forårsaget af intrauterin infektion eller forgiftning (forgiftning).
 • Traumatisk hjerneskade.

Hvordan meningitis hos børn?

Hvis barnet kan tale, påpegede han, at han havde hovedpine. I dette tilfælde kan det vise en finger på panden og templer, og at angive en udefineret sted, der viser, at hele hovedet gør ondt. Denne smerte er lettere at bære, ligger ned, bliver det forstærket af det skarpe lys og høje lyde.

Derudover barnet lider forhøjet kropstemperatur (normalt - til høje antal), bliver det træg og sløvhed. Hvilke børn ligesom meningitis vises, kan det ligne alvorligt forløb af akutte respiratoriske virusinfektioner (især influenza). Derfor er det meget vigtigt at kombinationen af symptomer såsom hovedpine mod høje temperaturer, som forsvinder kortvarigt, når du tager smertestillende medicin, ledsaget af svaghed, sløvhed, ringe til en læge. Og hvis dette suppleres også funktioner angivet nedenfor, er det bedst ikke at vente for komplikationer, og kalder "ambulance."

Andre symptomer, der tyder på, at det er meningitis:

 • kvalme, opkastning, som ikke kan være forbundet med modtagelse af produkter af dårlig kvalitet; De synes pludselig, opkastning - "springvand", efter at det bliver nemmere, er sådan diarré ikke ledsaget af opkastning;
 • meget ubehageligt at se på et klart lys;
 • konventionel kontakt årsag ubehag;
 • anfald hos børn over 6 år på baggrund af en hvilken som helst temperaturstigning på op til 6 år - hvis de var.

Selv meningitis hos børn hvordan at manifestere? Udslæt. Det behøver ikke altid har en klar sammenhæng mellem disse to fænomener. Men hvis udslættet er mørkt og ikke forsvinder, når der trykkes på det et gennemsigtigt glas (det kan være et glas), er der en stor sandsynlighed for, at det er - meningokok (sjældent - eller pneumokok forårsaget af Haemophilus influenzae) infektion, som er uden livstruende meningitis. Også kan kompliceres af meningitis og de sygdomme, der er manifesteret udslæt: røde hunde, mæslinger, skoldkopper, skarlagensfeber. Så enhver udslæt hos et barn - en grund til at ringe til lægen.

Som manifesteret gennem meningitis?

Det afhænger af, hvordan det er forårsaget af en mikrobe, og hvordan kroppen modstår infektion. I gennemsnit den strækker sig fra to til syv dage efter infektion til de første manifestationer af virussygdom og primær bakteriel (meningokok, Haemophilus influenzae) meningitis. Sekundær meningitis, hvilket ville udgøre en komplikation af mellemørebetændelse, bihulebetændelse, eller andre bakterielle sygdomme skrider fra en uge til to.

Meningitis hos børn: hvordan er manifesteret i en alder på et år

Det er én ting, hvis et barn kan sige, at han er bekymret over, og en helt anden, hvis den er for lille.

Forældre bør vogte disse tegn:

 • høj feber;
 • lange monotone klagesang, barnet græder sværere, hvis det forsøger at tage våben;
 • fontanelle bliver spændt, buler ud over kraniet;
 • barn tager en tvungen situation i seng: liggende på sin side, med hovedet kastet tilbage;
 • barnet frasiger eller modermælk blanding;
 • opkastning "uden grund" (dvs., at barnet ikke kunne noget fodret);
 • kramper;
 • kan være udslæt, og ofte er det en, der ikke forsvinder, når der trykkes på det med glas eller strakt hud under det, da der på denne alder er sjældent viral meningitis; mest sygdom forårsages af mennigokokkom, pneumococcus, H.influenza mindst - streptococcus eller stafylokokker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.