SundhedSygdomme og betingelser

Symptomer og behandling af psoriasisgigt

Psoriasis - en ret almindelig kronisk sygdom, der påvirker primært huden væv, søm mindre. Skønt tilstedeværelsen af en passende behandling af disse sygdomme ikke er farligt, ca. 15% af tilfældene er der komplikationer såsom psoriasis arthritis. Hvordan en sådan sygdom, og om der er effektive metoder til behandling?

Former og årsager til psoriasisgigt

Selvfølgelig kan disse komplikationer observeres selv i pædiatriske patienter. Men statistiske undersøgelser viser, at denne form for gigt er mere tilbøjelige til personer i alderen 30 til 50 år. Desuden vises en flerhed af psoriasispatienter denne komplikation flere år efter den første tilbagefald af hudsygdom. Kun 10-15% af de første symptomer på psoriasis arthritis, og først derefter til hudlæsioner.

Gigt kan påvirke næsten alle led og ledbånd. Ikke desto mindre er de fleste af den inflammatoriske proces er under udvikling i de interfalangealled i ben og arme. I nogle tilfælde, det udvikler spondylitis, som påvirker de intervertebrale ledfladerne. Desuden er der en mulighed for en symmetrisk polyarthritis, klinisk billede, som ligner rheumatoid arthritis.

Med hensyn til de grunde, i dag forskerne endnu ikke lykkedes at finde ud af, hvorfor kun nogle mennesker med psoriasis lider af denne komplikation. Ikke desto mindre er det bevist, at der er stor vægt på arvelighed og immunsystem.

De vigtigste symptomer på psoriasisgigt

Betændelse i leddene, selvfølgelig, ledsaget af smerte, hvis intensitet afhænger af sværhedsgraden af sygdommen. Hertil kommer, at huden over de berørte del af motorkøretøjet kraftigt svulmer, reddens og nogle gange bliver varm at røre ved. Patienter klager over en følelse af stivhed i leddene, som bliver især mærkbar i morgen.

Desuden er det nødvendigt at være opmærksom på andre symptomer. Især psoriasis ledsaget af en meget karakteristisk udslæt. Kutane læsioner er afrundede "plaques" lyserød farve, der er lidt hævet over overfladen af huden - deres dannelse er associeret med øget celleproliferation. Psoriatiske plaques kan have forskellige dimensioner og vises på forskellige dele af kroppen, herunder ansigt, bryst, hænder og hovedbund. Sygdommen er ledsaget af svær kløe og brændende.

Sådan behandler psoriasisgigt?

Behandling af psoriasis, såvel som dens komplikationer - det er en kompleks og langvarig proces. Moderne medicin er ikke i stand til helt at helbrede sygdommen, men kan bidrage til at klare perioder med forværring. Til behandling af arthritis primært anvendte ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, der eliminerer smerte. Hjælp til at klare skader på leddene forskellige salver, geler, opvarmning pakninger, varme bade. I sjældne tilfælde er hormonpræparater anvendes, som injiceres direkte ind i ledkapslen. Kost til psoriasisgigt er også vigtig. Patienterne er udelukket fra kosten, alkohol, chokolade, slik, fed og krydret mad. Og med en stærk begrænsning læge vælger en passende sæt af terapeutiske øvelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.