FinanserKonstruktion

Tips om, hvordan at vælge det sted og gøre fundamentet for drivhuset

Selv om drivhuse, i almindelighed, er ikke komplekse strukturer, men deres konstruktion eller installation på egen hånd er en opgave temmelig vanskeligt, for ikke at nævne det udstyr af alle mulige nyttige enheder, som holder vand eller elektricitet.

Før du begynder at bygge et fundament for drivhus, bør du sørge for, at webstedet er under opførelse er valgt korrekt - et drivhus bør ikke tilsløre huset, træer eller hegn, hvis udvælgelsen er lille, det eneste sted i det område, hvor du kan lægge det, bør der anvendes den bedst mulige måde . Det anbefales ikke at sætte drivhuset i lavninger og fordybninger eller i nærheden - der vil altid flyde ned og samle den kolde luft. Adgang til drivhuset skal være meget god, passere omkring strukturer bredde må ikke være mindre end 1,5 m.

Når du vælger et sted, bør du overveje ikke kun den gode belysning, men også karakteren af de fremherskende vinde. Det hjælper med at beskytte strukturen fra vinden apparater eller særlige hegn plantning af hegn.

Efter valg af en passende placering, er det bedst at trække en plan på papir, på hvilken alle de elementer og har fået størrelsen af drivhuset. At sikre, at alt er gennemtænkt og intet er glemt, kan du begynde at rydde terræn og layout strukturer. Layoutet udføres ved hjælp af pløkker drevet ned i jorden, til toppen af som er naglet, men knyttet til ham sejlgarn. Gennem gon eller diagonale målinger, skal du sørge for at sikre, at alle vinkler er rette vinkler, hvis det er nødvendigt at foretage den nødvendige justering.

Rydning af område omfatter arbejde på fjernelse af sod, løsne muldjord og omhyggeligt fjerne alle sten, rødder og snavs. Ved udgangen bør være meget godt jævnet jord rake til niveau alle bump og huller. Kontroller horisontalitet af terrænet vil lede bord lagt på hendes niveau. Hvis gulvet ikke giver en opdeling af drivhusgasser senge, så anbefales det at fylde den med et tykt lag grus.

Nu kan du begynde at lægge fundamentet for drivhuset, hvilket vil sikre etablering af den nødvendige stabilitet og styrke. Det kan hælde beton eller lægge mursten. Overvej, hvordan man laver et fundament for beton drivhus. Beton er en blanding af en universel overflade af det giver en meget stærk og holdbar. At gøre et fundament for et drivhus, anbefales det at træffe sådanne andele af komponenter: 1 del cement, 1,5 dele groft sand, 2,5 dele knuste sten eller grus. Den optimale bredde af renden til fundamentet er omkring 40 cm og en dybde på omkring 15 cm, hvis det er hensigten at lægge en halv mur af drivhuset bør være dybere til 30 cm, og derefter hælde bunden og komprimeret grus seng det. Hæld grundlaget for drivhuset til jordoverfladen. Nødvendigt at styre højden af kælderen niveau. For at gøre dette, før påfyldning i hjørnerne og langs bunden af renden hamret pinde. Deres højde skal kalibreres ved hjælp af et vaterpas og matche højden af fundamentet. Lægning beton lige på deres højde, kan du være helt sikker på den vandrette beton strimmel.

Hvis du planlægger at montere byggeri ankre, bør du ikke glemme at sænke dem i en fugtig beton. Efter at hælde beton nødt til at forlade båndet i et par dage til at hælde, skjule det fra regnen.

Hvis du er bekymret for, hvordan man laver fundamentet for drivhuset er ikke kun holdbart, men bevarer også varme godt i værelset, en fornuftig løsning ville være at lægge ud konkret bånd flere rækker af mursten, da den termiske ledningsevne af murværk er meget lavere end glasset, selv med termoruder. Kun sætte halvdelen et drivhus lavet af mursten kan være stadiet af sin konstruktion, hvis strukturen er klar, kan du isolere fundamentet ved hjælp af skum, træ eller luftboble film.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.