Nyheder og SamfundMiljø

Urban Arboretum, Krasnodar

I indsendelse vil jeg gerne tale om den arboret Krasnodar byen. Lad os se på, hvorfor dette sted anses for at være unik? Naturparken tiltrækker sine besøgende?

En kort historie

I første omgang Arboretum (Krasnodar) repræsenterer ikke mere end skovbruget i byerne Landbohøjskole. I 1959, en velkendt social aktivist og professor Ivan Sergeevich Kosenko erklærede idé om omdannelsen af sted i en naturpark. Efter et stykke tid, har hele området besluttet at "give folket." Utiltrækkende konkrete hegn blev revet ned og erstattet med smedejern hegn. Overalt banet flisebelagt gangbro. Uændret kun grønne områder, som på det tidspunkt blev bragt her fra alle regioner af kloden.

I dag arboret (Krasnodar) dækker et område på omkring 46 hektar. Der er mere end 1200 arter af planter, hvoraf mange er eksotisk og ret sjældne. Omkring 80 arter af planter, der findes i parken, der er beskyttet af Red Book. Der er også blomster udestue, hvor man kan se 300 sorter af tropiske og subtropiske afgrøder.

Arboretum (Krasnodar): Adresse

Hvor er den naturlige park? For at finde Arboretum, skal du fortsætte til Prikubansky distrikt. parken selv er placeret på adressen: ul. Kalinina, 13.

åbningstider

Hvor sent fungerer Arboretet i Krasnodar? Parken er åben for offentligheden fra klokken 8 til 18 kl. I løbet af sommeren, mens arboret er udvidet til 22 timer. Log ind her er gratis for alle deltagere.

Hvorfor dette sted er populært?

Arboretum (Krasnodar) er en af de få parker i byen, hvor man aldrig ser de boder, forlystelser, spilleautomater. Besøgende på dette fantastiske sted venter en fantastisk natur, rolige alléer, smukke blomsterbede, bænke til afslappende ferie.

Den arboret på gaden. Kalinin gerne komme familier. Der er walking mødre med klapvogne. Unge mennesker involveret i sport park, især jogging, rulleskøjteløb og cykling. Alt sportsudstyr til afholdelse af udendørs aktiviteter kan lejes i parken.

Efter at have besøgt byen arboret, kan du gøre en stor picnic i det fri, sidder midt i en af de velholdte græsplæner. I den centrale del af parken der er en bakke, der om vinteren er ideelt for børn dias, hvorfra flytte ned på en slæde.

På det område af arboret er en kunstig dam. I sommeren sin vandoverfladen er spækket med eksotiske lotus. Om morgenen, beboerne i byen kommer her for at beundre drop-down lyse pink blomster af planten.

Fauna arboret

Sommer i arboret åbnede en stor voliere, hjem til fasaner, påfugle, perlehøns, og andre repræsentanter for fugle. Træerne i parken er hjemsted for mange proteiner. De fleste af dem er tamme og absolut ikke bange for mennesker. Se her, kan også være en hel masse separate former for skov og trækfugle.

Videnskabelige og uddannelsesprojekter

Arboretum (Krasnodar) - er ikke kun en bred vifte af planter, dyr og naturskønne udsigt. Parken fungerer også som en platform for udvikling af videnskabelige og uddannelsesprojekter. Her det fungerer agrokemiske laboratorium, der produktive sektorer. Det primære fokus for lokale forskere er at studere funktionerne i akklimatisering af nogle repræsentanter for floraen i de eksisterende forhold. Park medarbejdere arbejder også på udviklingsprojekter i byen havearbejde, indførelse af træagtige planter i arrangementet af tilstødende områder.

Arboretum personale arrangerer spændende udflugter til de mange besøgende i parken. Ved sådanne arrangementer med glæde de kommer til at besøge byen, skole og universitetsstuderende. I parken er organiserede udstillinger og seminarer, hvorunder eksperter konsultationer om spørgsmål i forbindelse med voksende planter. Blandt andet dette sted fungerer som et produktions- og forskningsfaciliteter for medarbejdere og studerende på Kuban State Agrarian University.

Som konklusion

Som det ses, Arboretet i Krasnodar er et unikt sted at skabe en fantastisk stemning af fred. Hvor du kan tilbringe sjov tid med din familie, tage en pause fra trafikstøj og travlhed. Et besøg i naturparken i weekenden ser fantastisk løsning ikke kun en tur med børnene, men også organiseringen af fotooptagelser, romantiske datoer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.