TravelingRejsetips

Estisk visum center i Moskva: alt, hvad du behøver at vide om det

Hver russiske turister, der planlægger at gå på en tur til et andet land, står over for det mest almindelige problem - det visum og andre dokumenter. Dette er meget trættende, lang og lidt ubehagelig opgave, fordi forberedelsen processen tager et par dage til et par måneder. Før du begynder denne proces, moderne rejsende ser på internettet, i håb om at finde svar på deres spørgsmål om visum. Denne artikel vil hjælpe turister, der har valgt Estland som et sted for deres første eller næste tur.

Rejse i Estland: hvad du behøver at gøre russerne?

Estland hører til Schengen-landene, så strengt brug for et visum for at besøge hende. Uden den er der ingen måde at være i landet, selv i transit. Som et resultat, er turister rådes til korrekt passe og stringens til udformningen af et visum for at undgå problemer ved toldvæsenet.

Visum til Republikken Estland er lavet i en standard måde ved de retsregler. I de sidste par år, har en liste over steder, hvor du kan arrangere dokumentationen for visum bliver bredere, som i alle byområder åbne visum centre.

Visum til Estland. Visa center i Moskva

Der er to typer af visa til dette land - en langsigtet og kortsigtet. Alle russiske borgere, der har en russisk pas, kan henvende sig til den estiske visum center i Moskva. Som regel, jo mere populær og almindelig er den kortsigtede. Da du kan blive i landet ikke længere bruger denne type visum, 3 måneder. Den er tilgængelig for op til 5 år. Den langsigtede visum kan kun opnås, hvis turisten allerede har modtaget inden den 3. visum på nogen af de Schengen-lande. Ifølge lovgivningen i Estland, udenlandske studerende, der studerer i landet for udveksling, har også ret til at designe en langsigtet visum. Hertil kommer, at tilstedeværelsen af familien i Estland, eller en opfordring fra arbejdsgiveren i de formelle rammer - til en anden legitim måde blive i landet for at designe en langsigtet visum mulighed. I en sådan situation er det nødvendigt at udlevere dokumenter om forholdet, eller en opfordring til at arbejde i visumcentret af den estiske ambassade i Moskva. Alle papirer skal indeholde et stempel og underskrift.

Dokumenter, tid og omkostninger af visa

Uanset de eksterne og interne faktorer, en standard sæt af papirer om udformningen af Schengen i Estland indeholder følgende elementer:

  • et pas og en kopi af de vigtigste sider (nogle skal være tom);
  • profil, fyldt med turister;
  • to fotografier af en godkendt mønster;
  • kontoudtog, som bekræfter eksistensen af den nødvendige finansiering (beregningen foretages i forhold til den aktuelle kurs på den estiske valuta);
  • en kopi af passet i Den Russiske Føderation;
  • kupon (flybillet, hotelreservation eller gavekort rejsebureau).

Derudover kan Estland visum servicecenter i Moskva preorder kræve yderligere erklæringer, papir, information mv

Datoer visum næsten overalt, i alle de centre, som er identiske. Typisk shengenskaya visum er udstedt efter en uges tid efter indgivelsen af dokumenterne. Presserende visum udført af personlige årsager, er udstedt i 3 dage (der er arbejder).

Pris visum afhænger af, hvilken vej turisten får det. For eksempel, i Moskva betalt gebyret visum. Han er omkring 35 euro. Men når presserende visumgebyr er dyrere - 50 euro. Betaling sker både i kontanter og ikke-kontante.

Når du ringer til centrum af Moskva bliver også nødt til at betale 18,5 euro som en skatteopkrævning. I tilfælde af afslag på at udstede et Schengen-visum, alle midler brugt på dokumenter og andre, refunderes ikke.

Transmit fuldmagt sæt dokumenter om visum kan kun i ét tilfælde, hvor al behandling tager et rejsebureau. Det er også vigtigt at bemærke, at en turist skal gennemgå biometriske procedure data levering. I fremtiden vil de blive overført på den betingelse, at der ikke er nogen krænkelse. Alle oplysninger om de biometriske data, der er lagret i en stor fælles base. Derfor, når du laver et nyt visum (f.eks visumansøgningscenter i Moskva Estland) kan du bruge færdiglavede data fra databasen. Dette er kun muligt i centrum af hovedstaden, i andre områder og regioner i Rusland en sådan tjeneste, desværre mangler.

Estland fat på visum center i Moskva

Hvor skal vi vende russiske turister? For at få et visum i hovedstaden, skal du gå til visum center i Moskva Estland, som findes på: Shabolovka Street, Bygning 31, Bygning 5.

Desværre er det umuligt at bestille en tid til at lave en aftale på forhånd. Den eneste mulighed - at indsamle alle de nødvendige papirer i en kø for at sende dem til centret. Samme procedure er taget klar dokumenter. På den officielle hjemmeside for centret har alle de kontakter, herunder telefonnummer, som får lov til at ringe at rådføre sig med en specialist.

Ud over den grundlæggende visum center i hovedstaden, er der den konsulære afdeling af den danske ambassade i Republikken Estland. Det ligger i nærheden af "Arbatskaya" metro station, i Kalashny vognbane. Alle oplysninger, data og kontaktoplysninger på hjemmesiden for organisationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.