TravelingRetninger

Holosiivskyi park i Kiev: seværdigheder, fotos

Kiev er berømt for sine parker, skyggefulde alléer. Han betragtes som en af de grønneste byer. Nogle af de kulturelle rum er ikke kun for rekreation i skyggen af træerne, men disse monumenter. Sådan er det Goloseevskiy parken. Kiev ærer traditioner deres forfædre og forsøger at holde deres arv.

Historie park

Den første omtale af parken hører til midten af XVII århundrede. I disse dage, det areal i Holosievo, dækket med skove, kløfter og enorme ødemark tilhørte Kiev-Pechersk Lavra. Initiativet til at oprette en menneskeskabt park ejes af Laura Archimandrite Petro Mohyla.

Årene gik, og adlet af omsorgsfulde hænder beplantninger, damme og stræder fusioneret med den nærliggende skov og dannede en helhed. Det er nu svært at sige, hvad der var den første park.

Der var mange års øde, og indbyggerne i de omkringliggende områder bruges til at blive kaldt den grønne skov massivet. De skyggefulde kløfter løb snoede stier, søer rugende ænder og svaner, gentog efteråret i bjergene i champignon plukkerne.

Byen voksede og den tidligere tyndt befolket forstad er blevet en af de centrale områder med udviklede infrastruktur. Befolkningen i Kiev som luften blev nødvendigt park til gåture, fritidsaktiviteter i weekenden. I slutningen af halvtredserne af sidste århundrede fejrede Goloseevskiy park sin genfødsel.

Siden 2007, blev den raffinerede del af skoven have status som Nationalpark opkaldt efter Maksima Rylskogo.

Park i dag

Område kulturel zone ringere skov mere end fem gange. Og selv på trods af dette, parken er en af de største i byen.

Landskabet blev dannet omkring Orehovatskoy dal, hvor en kaskade af fire damme. Dette er en yndet feriested for byens borgere. Langs kanten af damme i weekenden er det svært at finde en fri bænk eller lysthus. Kysten blev valgt af fiskere og på vandoverfladen forsigtigt glider båden, hvor de lokale ænder og svaner i lang tid ikke er opmærksomme.

Grundlaget for de grønne områder udgør poppel, pil, ahorn, akacie. I den gamle del af skoven zonen er der århundredgamle træer - egetræer og hornbeams. Alley dannet af enebær og arborvitae. Plane træer i lysninger tiltrække sig opmærksomhed fra turister for sine majestætiske udsigt.

Ikke ualmindeligt at se galop gennem træer og græsplæner af proteinet. Mushroom plukkere hævder, at den sjældent besøgte del af parken er beboet af pindsvin, harer, addere. Og nogle to årtier siden, var det muligt at opfylde ræven eller vildsvin.

Nu Goloseevskiy parken kan ikke prale en overflod af levende væsener, men på dens stier fulde af joggere og særlige cykelstier lagt over bakkerne tiltrække mange cyklister, ekstrem.

Lavere alley, så læ skyggen af træerne, selv i varmt vejr der er cool. Dette er især attraktivt for unge mødre med småbørn og ældre.

Hvordan kommer man dertil? vigtigste faciliteter

Svært at tro, at i byen, omgivet på alle sider af beboelsesejendomme, der er en enorm (mere end 900 ha) skov, som omfatter Goloseevskiy park. Hvordan kommer man til denne oase af ren luft?

Fra de centrale områder af byen vejen vil tage mere end ti minutter i bil. Administrationen har udstyret parkering nær cafe "Barracuda" for ejere af private køretøjer.

To metrostationer er placeret på kanten af parken - "Goloseeskaya" og "Udstilling center". Det er meget bekvemt for dem, der ønsker at tilbringe en weekend i naturen, men bor i fjerntliggende områder af byen.

Det kan også nås med offentlig transport fra metrostationen "Lybidska." Trolleybusser № dovezut 2 og 11 direkte til den centrale park indgangen.

De vigtigste objekter af grønne områder:

  • Monument og Museum for digteren Maksimu Rylskomu.
  • Central springvand.
  • Cascade damme.
  • Båd station.
  • kart område.
  • Town attraktioner.
  • Holosiivskyi Kloster og ørkener.
  • Puljer til afvaskninger.

Beboere i de omkringliggende områder i deres anmeldelser understrege betydningen af og behovet for et grønt område af storbyen. Park er i forhold til den enorme lys, hvorigennem du kan indånde frisk luft, uden at forlade byens grænser.

park attraktioner

Den største attraktion i parken er et monument over den ukrainske digter Rila installeret overfor hovedindgangen til området. Tæt på den nordlige grænse er et museum med en udstilling helliget de aktiviteter og arbejde for digteren.

Bemærkelsesværdige stele til ære for Kiev forsvar i begyndelsen af Anden Verdenskrig og mindesmærket for de dræbte, blandt hvilke, der ud over militæret, der er studerende og lærere i højere uddannelsesinstitutioner i Kiev. Disse monumenter stadig tiltrække øjet af turister, og ikke bare i løbet af ferien. Lærere Kiev skoler er taknemmelig for, at distriktet administration og byen for bevarelsen af kulturarven, være med til at illustrere den unge generation af de lyse eksempler på mod og patriotisme.

En kæmpe springvand på hovedgaden pryder Holosiivskyi Park (billedet nedenfor). Tag billeder på baggrund er blevet en slags tradition for alle klapvogne.

Ikke alle park prale Green Theatre og en privat bibliotek. Og lad øjeblikket besøger læsesalen er ikke meget, men næsten hver bænk, kan du se en mand med en bog i hænderne.

underholdning

For dem, der foretrækker ikke blot at kommunikere med naturen og dens repræsentanter, og en aktiv, underholdende tidsfordriv, Goloseevskiy park passer perfekt.

Arrangørerne var i stand til at kombinere de naturlige egenskaber af grønt område med moderne krav til underholdning.

På den store dam er forsynet med fans til ferie på vandet. På båden station i leje, kan du tage en båd eller katamaran.

Det tilbyder forældre, der ønsker at tilbringe et par timer sammen, børneværelse, hvor animatorerne tage barnet sjov og lærerig sjov.

I to byer attraktioner har noget at gøre for både voksne og børn. Hele familien kan komme op på pariserhjulet og forsøge at finde den ser dit hjem eller andre byens seværdigheder. Alle slags karrusel, spring, børns både vil give et adrenalinsus.

For endnu mere sulten for spænding er der gokartbane. Du kan arrangere en konkurrence og konkurrere i løb med venner eller familiemedlemmer.

Tyr vil hjælpe dem, der ønsker at kontrollere nøjagtigheden og evnen til at håndtere våben.

I parken, kan du tilbringe hele dagen, at intet bekymre. Her er hvor at slappe af og gøre. For sulten på det område af den udendørs café, en restaurant, et par sommer udendørs terrasser.

hellige steder

Mere end hundrede år tiltrukket de trofaste kristne helligdomme, som kan prale Goloseevskiy park kloster, Kitaevskaya ørken grave og relikvier af lokalt æret helgener, skrifttype sundhed for dypning.

Dette sted, så at sige, præget af det guddommelige forsyn. Beviset er, at under Anden Verdenskrig på det område af ørkenen var den anden linje i forsvaret af Kiev, og blev udsat for ødelæggelse alle, men den monastiske kirkegård, hvor ligger pastor Alex Goloseevsky.

Klosteret og ørkenen mere end en gang kom til øde, og igen genoplivet. Sidste storhedstid begyndte i halvfemserne i det sidste århundrede. I dag kan du besøge tjenesten på templet for at tilbede hellige disse steder, bede om hjælp fra moderen Alipio.

Med denne kvinde indebærer en masse historier. Det kan tilskrives dem til den kategori af eventyr og legender, hvis ikke for det faktum, at de begivenheder fandt sted i slutningen af det XX århundrede, og leve tusindvis af vidner, der hjalp eneboer.

Det er også overraskende, at Alypy levede året rundt i den hule af et træ uden for porten ørkenen. Det fodret med almisser og bede til frelse for alle dem, der henvendte sig til hende for at få hjælp. Nu eneboer krop hviler i kirken Golosiyivska bolig, og alle kan komme og tilbede hende.

De lokale siger, at selv efter døden af denne fantastiske kvinde mirakler ske. Sygdomme trækker sig tilbage, de længe ventede børn er født til at løse problemer i familien ...

Efter et par mere af ørkenen, kan du finde en monteret skrifttype. Det er muligt at dykke og at bede for helbredelse. Vandkilde rig på sølv og andre elementer. Der er altid en masse på alle tider af året.

Uanset hvilken form for ferie du foretrækker - stille eller aktiv, Holosiivskyi Park opfylder alle krav. Der, tiden flyver, og besøgende altid ønsker at komme tilbage igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.