Kunst og underholdningFilm

Anka-maskine-gunner - tegnet af filmen "Chapaev"

I vores land under den kommunistiske æra, sandsynligvis ikke ville finde en mand, der mindst én gang i sit liv ikke ser kultfilmen "Chapaev". Filmen er baseret Vasilyev brødre på samme produkt Furmanov. Især elsket af sovjetiske publikum Anka-maskine-gunner, trods det faktum, at karakteren var fiktive.

Samtidig ved vi, hvem der var den egentlige prototype af den dristige og modige heltinde.

Eugene Chapaeva, oldebarn af den kendte chef for divisionen Chapaev, hedder det, at kandidater til prototype af Anakie-maskine-gunner var Furmanova kone, som også er en konsulent filmet film. Men den egentlige prototype for den legendariske heltinde af filmen "Chapayev" blev en helt anden kvinde.

På et tidspunkt hvor Anka-maskine-gunner blev født i instruktørens sind som et tegn, filmskaberne tilfældigt lærte om eksistensen af en sygeplejerske, som hed Maria Andreevnas Popova. Det i løbet af en hård kamp lykkedes nøje at kravle til de sårede soldat, der fortalte hende at skyde en pistol. Sygeplejersken, lukkede øjne, udført ild og skudt ned fighter kørte én hånd våben tønde. Denne episode gik ind i spolen, og Anka-maskine-gunner er blevet en model for kvindelig heltemod og uselviskhed. På den film karakter blev kendt som Anna insisterede personligt forfatter af arbejdet. Og der var en maskine-gunner Anka ,. Efter nogen tid mellem sin kone Mariey Popovoy Furmanova og havde endda juridiske kamp for retten til at være prototypen på den legendariske heltinde. Som et resultat, den sovjetiske nomenklatura medhold i sygeplejersken.

Film om Chapaeva "spurgte" for at fjerne Iosif Stalin selv.

Den første version af filmmanuskript om Chapaev "leder af folkene" ikke kunne lide. Han sagde, at billedet nødvendigvis skal inddrages kvindelig heltinde. Det var efter denne Vasilyev brødre blev tvunget til at ændre manuskriptet og begynder at aktivt at søge efter sådanne kvinder.

Filmen om heltene fra borgerkrigen indtastet skærmene i landet i 1934. Anakie-maskine-gunner rolle i det ved skuespillerinden Varvara Sergeevna Myasnikova. Succesen var simpelthen fantastisk, og trods det faktum, at heltinden-maskine-gunner - en fiktiv karakter i filmen, den sovjetiske seeren opfatter som reelle hovedpersoner, og alle de begivenheder, der opstår i filmen, han virkede ægte. Folk skyndte til teatre for at genopleve igen og igen sammen med de tegn levende begivenheder i borgerkrigen.

Efterfølgende blev Anka berømt og som heltinden i anekdoter, som er meget glad for de mennesker, komponere. Men karakterer af korte humoristiske historier ikke kun blev Anka, men også meget reel personlighed - den øverstbefalende division Vasiliy Ivanovich Chapaev og hans godmodige assistent Petka. Udover Anka-maskine-gunner i filmen var en elsker af Petka.

Filmen "Chapayev" modtaget adskillige sovjetiske og udenlandske filmpriser, herunder en bronzemedalje på Venedig Film Festival, første præmien "Silver Cup" Capital International Film Festival og Grand Prix på verdensudstillingen i Paris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.