SundhedSygdomme og betingelser

Slim i urinen.

I dag er medicin aktivt at udvikle, overgang fra invasive til ikke-invasiv. Størstedelen af både terapeutiske og diagnostiske procedurer er i øjeblikket lav- eller ikke-invasiv, og i overensstemmelse med de normer for menneskets fysiologi. Det vil sige, der er ingen brud på integriteten af det interne og eksterne miljø i kroppen, hvilket resulterer i homeostase forbliver på samme niveau og går ikke før udbredt forstyrrelse af tilpasningsstrategier muligheder.

De nuværende diagnostiske fremgangsmåder tilvejebringer opnåelse forskellige oplysninger ved prøveudtagning af biologisk materiale. Kropsvæsker, såvel som andre, er diagnostiske for visse sygdomme. Dette skyldes primært det faktum, at sammensætningen af disse biologiske væsker normalt konstant. For det andet er de mindste, selv mindre ændringer i kroppens tilstand afspejles i ændringen i sammensætningen af det flydende medium.

Sådanne kropsvæsker omfatter blod, urin, cerebrospinalvæske, og intraartikulær. Men sidstnævnte, på grund af den høje invasionsevne, bruges sjældent. Mens blod- og urinprøver er standard og er udpeget permanent, stort set alle ændringer i kroppen.

Der er en hel liste over kriterier, som er de begreber, der peger på en bestemt sygdom. Som for den generelle analyse af urin, så bestemmer farven, massefylde, pH, gennemsigtighed og slim protein i urinen.

Generelt urin - vandig elektrolytopløsning og (lille) mængde af organiske stoffer. Normalt slim i urinen er indeholdt i små mængder i diagnose og ikke detekteres den samlede analyse. slim i prøven ved hjælp af "professionelle" system til at kvantificere indholdet. Den maksimale påviselig mængde tages som "++++", minimum for "+". Farve urin - strågul densitet varierer fra 1010 - 1025. Desuden den biologiske væske normalt er transparent og indeholder intet protein.

Slim i urinen syntetiseres af epitelvæv. Den inflammatoriske proces i organerne i urinvejene, samt langvarig stagnation af den biologiske væske kan føre til overproduktion af slim og forringer dens normale afdræning, hvilket resulterer slim til stede i urinen. Årsagerne, der kan være forårsaget af inflammation - systemisk (eller almindelig) eller lokalt. Systemiske årsager - sygdomme i urinvejene af generel karakter, ikke relateret til lokal infektion. Det vil sige, i dette tilfælde, betændelse udvikler sig som et resultat af "afstamning" for infektion.

Som for lokal inflammation, det infektiøse agens kommer ind i urinvejene udefra gennem urinrøret. Denne gruppe kan omfatte en lang række af seksuelt overførte sygdomme såsom gonorré og andre.

Men de fleste af de slim i urinen til en overtrædelse af de regler og krav ved at tage urinprøver til analyse.

På grund af nogle anatomiske træk af kvindelige reproduktive og urin systemer, kan slim i urinen af kvinder indikerer betændelse i det reproduktive system organer.

Slim i urinen kan forekomme som et resultat af stagnation af den fysiologiske væske i blæren eller nyrerne. Sidstnævnte ofte sker med hypertrofi af prostata hos mænd og nyresten sygdom.

I tilfælde af slim i analysen, at bekræfte re udfør proceduren af diagnostiske data. Hvis slim stadig findes i urinen, er patienten sendt til en urolog for yderligere undersøgelse og grundig diagnose.

Således slim i urinen - det er ikke nødvendigvis patologisk. Måske er årsagen ligger i manglende overholdelse af reglerne for udvælgelse af urinprøver til analyse. Men under alle omstændigheder, kræver dette diagnostisk indikator genbekræftelse. I tilfælde af fornyet identifikation af slim - føre en mere omfattende diagnose af det urogenitale system.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.