Sport og FitnessUdstyr

Den bedste snigskytteriffel i verdens top 10

Den snigskytteriffel betragtes som en af de mest avancerede værktøjer. Dens popularitet er steget kraftigt i løbet af 1. verdenskrig. Det er, når der var små riffel med den nøjagtige rækkevidde. Og allerede i 2. verden disse våben brugt alle hære i verden.

I øjeblikket er der selvlæssende, butikker og andre ikke-automatiske rifler. Hovedformålet med dette våben - nederlag af de små og store mål inden for en radius af 600 meter. I denne artikel vil du blive præsenteret for de 10 bedste snigskytterifler i verden. Lad os komme i gang.

M110 Sass

Denne type af halvautomatiske snigskytteriffel bruges som et nederlag for helikoptere, lavtgående fly, beskyttede kanonstillinger, lette pansrede køretøjer, og til afskaffelse af de levende kræfter fjenden. Til fyring brug standardiseret NATO patron kaliber 7.62x51 mm. I øjeblikket M110 - er den bedste snigskytteriffel i verden i sin klasse. Det har med succes vist sig i militære operationer i Irak og Afghanistan. M110 er på den amerikanske hær våben fra 2007.

SABR 308

Inkluderet i toppen af de bedste snigskytterifler i verden på grund af sin alsidighed. SABR 308 har en temmelig bred vifte af drift. Calibre hun er den samme som for M110. På grund fjerner det øverste modtager af modtageren, kan riflen bruges som en snigskytte og angrebsvåben. Også for den øverste modtager har en speciel bæretaske.

"McMillan SO-50"

Fremstillet af USA, "MacMillan". "SO-50" blev udviklet baseret på tidlig rifler firma. Dette våben 50 kaliber i stand til at slå både militært udstyr og infanteri. Hvorfor er "SO-50" henviser til "de bedste snigskytterifler i verden" kategori? Dette er af to grunde: høj nøjagtighed og lethed ved at trykke på aftrækkeren. Sidstnævnte opnås ved den korrekte geometri af pistolen lager og mundingsbremse design patenteret af "McMillan".

"M40"

Det er den bedste snigskytteriffel i verden, lavet til korpset af United States Marine Corps. Det havde vedtaget i 1966. Det er ingen hemmelighed, at den oprindelige "M40" - en militær udgave af "Remington 700". Det gjorde på fabrikken, udstyre massivt træ skæfte.

"CDS"

Denne bærbare riffel med en langsgående roterende bolten er blevet udviklet af det amerikanske firma "Desert Tactical Ams." Sin længde på 280 millimeter. På grund af sådanne dimensioner, er lukker og butik placeret bag håndtaget rifler. Ifølge producenten, dette giver en centrering ligevægtspunkt.

"AC 50"

Stor-kaliber halvautomatisk riffel fra "Akkurasi International" selskab. "AC 50" gør det muligt for skytten at fjerne mål på lange afstande. Til dette formål, brand- eller eksplosive ammunition. Denne riffel er perfekt til at ødelægge infanteri og lette pansrede køretøjer. En monteret optik sikrer præcise nederlag mål i en afstand af 1500 meter.

"Barrett Model 99"

Den første præsentation af denne stor kaliber single-shot riffel blev afholdt i 1999. Det var arrangeret af "Barrett Fayrarms". Som i "M95", er denne model ikke indlæst ammunition fra butikken, og kommer fra pistolgreb. Fjernelse og kassere manchetten automatisk, når lukkeren jonglering.

"ABCM Super Magnum"

firma "Akkurasi International" snigskytteriffel. Udstyret med en aftagelig kasse magasin (5 runder). Installeret, og mundingsbremsen at reducere flashen, "hoppende" og vende tilbage. På de fleste modeller, "ABCM" anvendelsesområder er "militær" eller "Schmidt og Bender" med en tidobling. Tyske og russiske soldater foretrækker "ABCM" optik "Zeiss".

"Barrett M107"

Det er den bedste snigskytteriffel i verden med hensyn til lang rækkevidde og ødelæggende kraft. Det anvendes til fjernelse af personale og udstyr logkobronirovannoy over lange afstande. 50 kaliber ammunition giver en hurtig og præcis ild mod fjendtlige mål i en radius af to kilometer. Det er især relevant under krigen i et bymiljø, når en sikker afstand og en høj ildkraft giver mod snigskytte stor mulighed. Hvis våbnet er i hænderne på en professionel, er det på kortest mulig tid vil eliminere de strategiske mål med minimal collateral damage.

Når fyret, denne riffel har en lille effekt. Årsagen - dygtigt designet af ingeniører mekanisme "M107", bestående af en mundingsbremse og rekyl enhed. Det fælles arbejde af disse elementer gør det muligt at reducere rekyl energi våben. Idet sidstnævnte kan øges væsentligt ved montering af lyddæmperen.

"CheyTak M200 Intervenshn"

Så blev du præsenteret de bedste snigskytte rifler, en liste, der periodisk glimtede i publikationer om relevante emner. Endelig har vi fortælle om en anden form for våben, som kom op med firmaet "CheyTek". Denne stor kaliber riffel "M200", skabt til ødelæggelsen af mennesker og lette pansrede mål på lange afstande. Husk på, at de tunge våben af den type, der anvendes af militæret til at give skytter muligt at opdage og fjerne de vigtigste elementer i de fjendtlige køretøjer.

"M200" - det er den bedste snigskytteriffel i verden med hensyn til nøjagtighed. Radius af nederlaget på omkring 2000 meter. Under ideelle forhold det viste for optagelse med 2200 meter. Dette er med henblik på gruppebilleder, når kuglerne falder i den samme placering af mål mange gange i træk.

I de fleste moderne stor kaliber rifler brugte patron .50BMG. Firm "ChayTek" har besluttet at udvikle sin egen version og udpeget det som 0,408. Ifølge selskabet, den repræsenterer noget i mellem det eksisterende "50BMG" og "338 Lapua".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.