SundhedSygdomme og betingelser

Vegetativ krise: advarselstegn og de sørgelige konsekvenser

Meget ofte med udtrykket "panikanfald" henvist vegetativ krise til, men essensen af sygdommen ændrer sig ikke. Det er en naturlig tilstand af epileptisk oprindelse, som udtrykkes polymorfe vegetative lidelser fremkaldt ved aktiviteten af de centrale autonome strukturer. Kort sagt, det er en form for forkert tilstand af kroppen, som vises, når de fysiske, psykiske, endokrine lidelser, samt under påvirkning af narkotika. Men i de fleste tilfælde, vegetativ krise er en akut form for neurotiske lidelser og er ledsaget af en tydelig psykisk lidelse. En sådan panikangst er tilbagevendende i naturen, der er systematisk gentaget over en vis periode, og varigheden af dette interval afhænger af mange faktorer. Sagens natur anfald psyko-vegetative ofte har en genetisk disposition, der er et element af genetik, og afhænger af dysfunktion af det autonome strukturer.

Hvad er dynamikken i denne sygdom? Først og fremmest er en vis regelmæssighed sporet, så klart at definere alder gruppe patienter. Så vegetativ krise er mere almindelig hos kvinder i 20-40 år, den første af sin forværring, i virkeligheden, har ingen gode grunde. Attack stiger i et par minutter og er ledsaget af komplekse autonome lidelser: mangel på luft, takykardi, smerter eller ubehag i brystbenet, hyperhidrosis, ukuelig rysten, hedeture eller kuldegysninger, følelse kuldegysninger, svimmelhed, kvalme, svimmelhed, mavekramper, fordøjelsesbesvær, hyppig vandladning. Vegetativ krise, symptomer på som har en betydelig belastning og resultere i en stressende tilstand de fleste af alle indre organer, ikke udgør en reel trussel mod livet, uanset hvor meget indflydelse på den psykiske tilstand. Endvidere for denne patologi karakteristisk for hysteriske symptomer, især en splittet personlighed, delirium, vanvid, tab af bevidsthed, mutisme, en følelse af adskillelse fra verden. Sommetider vegetativ krise ledsaget af svimmelhed og andre vestibulære lidelser.

Når det kommer til panikangst, er det nødvendigt at afsætte en vis tendens til gentagelse, da frekvensen af uventede tilbagefald kan variere fra flere gange om dagen til et par gange om året. Antallet af gentagelser af anfald i mange patienter, der er en gal frygt før de fremtidige panikanfald. Hos patienter med agorafobi begynder at gøre fremskridt, det vil sige, i forventning om den næste forværring de undgår overfyldte steder, som om udkig efter afsondret "hjørner" for det næste angreb.

Det er meget vanskeligt at diagnosticere den vegetative krise, hvis behandlingen er også meget vanskeligt. helt nødvendigt for præcis diagnose for at udelukke alle alvorlige sygdomme med lignende symptomer, såsom epilepsi, astma og andre. Også, ikke gøre en undtagelse og mental patologi, herunder en vegetativ krise ligner nogle fobier, skizofreni, endogen depression. Efter en detaljeret gennemgang af erfaren specialist skal etablere venskabelige forbindelser med patienten til pålideligt overbringe hans sind essensen af sygdommen, og også forklare, hvordan du kan forebygge forekomsten af angreb. Det vigtigste - at formidle til patienten tanken om, at på trods af sværhedsgraden af angreb af et panikanfald, har han ingen grund til at frygte for deres liv, fordi sygdommen ikke bærer en direkte trussel. Også er overdraget til intensiv medicinsk terapi, som omfatter modtager antidepressive midler, såsom amitriptylin, doxepin, clomipramin, tianeptin og benzodiazepiner, fx Alprazolam, lorazepam. Den første farmakologiske gruppe fungerer meget langsomt og undertiden ledsaget af en forringelse af, og repræsentanter for den anden farmagruppy begynde at bevæge sig hurtigere, men i løbet af en sådan behandling bør begrænses, da de kan forårsage kroppens stærkt vanedannende. Behandling kombineres med elementer af natur vedligeholdelsesbehandling.

Patienten skal lære at rettidig anholdelse vegetativ krise, for eksempel en tablet under tungen Relaniuma, først da du kan reducere antallet af tilbagefald og væsentligt lette deres egen stat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.