HjemlighedKøkken

Kaffemølle hånd mølle, rating og anmeldelser

De mest almindelige typer af kaffemøller anses for at være manuel og Burr modifikation. Den første undertype er kendetegnet ved sin enkelhed - kornforfining sker i dette tilfælde ved hjælp af menneskelig fysisk anstrengelse. Håndtering formaling i en sådan situation kan være ved at variere rotationshastigheden af håndtaget.

Materiale til produktion af manuelle slibemaskiner brugt varieret. Typisk er denne kombinerede varianter, som omfatter plast- og jernkomponenter. Hvis vi betragter ændringen af Burr, så de arbejder fra lysnettet. Brugeren er i stand til at regulere slibning ved at holde på startknappen.

Power-modeller er helt anderledes. Det skal også erindres, at koppen på markedet, er af forskellige kapaciteter. Huset sædvanligvis fremstillet af plast. Den gennemsnitlige tykkelse når 1,2 mm. For nemheds skyld låget brugt i møller, kaffemøller gennemsigtig. Dette gøres således at en person kan se maleprocessen.

Modeller mærke "Bosch"

Dette varemærke, som regel, er involveret i produktion af elektrisk kværne møllesten. de adskiller sig fra enheder andre mærker god magt samt tilstedeværelsen af flere funktioner. Især bemærker vi pulsen mode, som giver dig mulighed for at hurtigt nok til at klare hårde kerner. Ifølge rummelighed af skålen modeller er meget forskellige.

Det er også vigtigt at bemærke den robuste beskyttelsessystem. Alle Burr kværne er udstyret med den helt repræsenterede blokkere. Vælg modellen blandt de kompakte enhed forbrugeren har mulighed for. Det koster i gennemsnit møllesten typen mølle i området 1300 gnide.

Anmeldelser og kaffemølle "Bosh MKM 6000"

Denne mølle Burr (elektrisk) har gode anmeldelser. Mange købere er repræsenteret ved den valgte for sin enkelhed model. I dette tilfælde er indretningen i stand til kun at fungere ved fuld gas. Reserve magt pulveriseringsmaskine kværn når 150 watt. strømforbruget er således omkring 2 watt i timen for brug.

Skål, er denne model designet til 700 Cover nødder i en container producent er strengt forbudt. Men male krydderier i det som muligt. Hvis du mener de anmeldelser af køberne, denne model med grønne kaffebønner gør godt. Det er denne koniske grat grinder på markedet omkring 1200 rubler.

Egenskaber "Bosh MKM 6003"

Denne model er i dag meget populært. Dæk hende i standard pakke indeholder en gennemsigtig, og slibning proces, kan brugeren se. Huset i dette tilfælde anvendte plast, og dens tykkelse er lig med 1,4 mm. Skål fra den præsenterede model er designet til 650 ejere Ifølge anmeldelser, det låser låget er helt pålidelige.

Desuden skal det bemærkes, at indretningen har en lås. Knive rivemølle grinder er i en vinkel på 5 grader. Farven på denne model varierer, brugeren har derfor et valg. Blandt de mangler bør bemærkes en kompleks tjeneste. Efter hver brug skal instrumentet rengøres. I dette tilfælde skal du fjerne knivene er ganske problematisk. Lydniveauet i denne model på omkring 40 dB. Det skal præsenteres Burr kværn er omkring 1.100 rubler.

Overblik "Bosh MKM 2000"

Huset er ganske robust, sagde manuel kaffemølle (Burr). Keramik anvendes i 4,5 mm tyk dette tilfælde. På grund af dette, selv de mest solide korn er ikke i stand til at ødelægge den. Håndtag denne model er fastgjort forsvarligt, og at rotere det, der kræves særlig indsats for at gøre. Skål i denne kværn er vinklet til 3 grader.

Alt dette er nødvendigt for at mere effektivt male kaffebønnerne. I dette tilfælde er bladet også placeret i en lille vinkel. Således udførelsen af denne model er god. Det skal også huske på, at det er næsten lydløs. Omkostninger præsenteret kværn manual (Burr) kunde i området på 700 rubler.

Enheder "Gorenje" selskab

Dette selskab er involveret i produktion af kaffemøller i meget lang tid. Hendes første stik model kendt verden over. Til dato, dette varemærke, som regel producerer elektriske modifikationer, der kan prale af en god kapacitet. Thicket de anvendes på en række forskellige dimensioner.

Bemærk også en interessant design Millstone kværne. Nogle modeller er udstyret med specielle LED-lys. Således kan brugeren observere processen med formaling af korn. Omkostninger i gennemsnit Burr kaffemølle til hjemmet i 1300 gnide.

Anmeldelser af "Gorenje MK 160B"

Denne grat mølle (elektrisk) fortjener positiv feedback, og mange købere faldt i kærlighed med det for dets interessant design. I dette tilfælde enhed egenskaber er også acceptable. Basen i dette tilfælde er lavet af stål. Tykkelsen af metallet cup ravneyatsya under 1,2 mm. Kapaciteten af kammeret er 750

Blocker har indsendt pulveriseringsmaskine kværn har en automatisk type. Dækslet er monteret på en speciel holder. Hvis de ikke virker, starte processen med at male korn vil ikke fungere. Hvis du mener de kundeanmeldelser, at denne model meget hurtigt klare slibning af grønne kaffe, som anses for at være meget hårdt. , Men det er bedre ikke at koge krydderier i dette apparat.

Også ikke anbefales at downloade nødderne i det. I servicering denne Burr kværn er meget enkel. Efter brug låget og bægeret simpelthen skylles under rindende vand. strømkabel i dette tilfælde er skjult i et særligt rum. Generelt kan denne model beskrives som kompakt og enkel. Det bør præsenteres grat mølle i butikken omkring 1350 rubler.

Forbruger mening om "Gorenje MK 180"

Anmeldelser af møllesten kaffemølle "Gorenje MK 180" finder du de fleste er positive. Denne model er efterspurgt af mange på grund af dets kompakthed. Boliger i dette tilfælde bruges ganske holdbare. Basis i denne attritor kværn er fremstillet af plast, hvis tykkelse er lig med 1,2 mm. Cover sat ganske stærk, men kornene i en skål skulle udfylde en masse.

Alt dette er nødvendigt for ikke at beskadige plast. Elektrisk model præsenteres forbruger 2 watt. Power apparat er på et tab på 230 watt. Denne model med succes klarer med sorte bønner. Men for grøn kaffe er bedre at vælge en anden møllesten kværn. Det bør være den model i butikken omkring 1200 rubler.

Hvad folk siger om "Gorenje MK 205"?

Disse håndholdt kværn (Burr) er meget nemme at bruge. Håndtaget i dette tilfælde er monteret på konsollen. slibningen udføres nogenlunde ligeligt. Housing kværnen er lavet af metal. dets tykkelse er lig med nøjagtig 1,3 mm. Drej knappen forudsat kaffemølle er ganske enkel. Også i denne model, kan du male en række forskellige krydderier. Men med nødder skal være forsigtige. Er repræsenteret ved en kaffemølle manual (Burr) i området på 800 rubler.

"Moulinex" enhed selskab

Dette selskab producerer både manuel og Burr modifikation. Boliger dem er mest almindeligt anvendte metal. Imidlertid er de kompakte modeller lavet med plast. Dæk dem, som regel er lavet gennemsigtig. Skåle i mange modeller er placeret i en lille vinkel. Bladet ved samme tid som der er en vis grad. På grund af denne slibning korn er ensartet.

Hvis vi ser på Burr ændring, er de udstyret med LED-indikation. Effekten af disse elværktøj i gennemsnit svarende til 240 watt. Skåle hovedsageligt installeret kapacitet på 800 Juster slibning magt kan ske ved hjælp af en knap. Værd en gennemsnitlig kværn repræsenterede mærke i regionen på 1200 rubler.

Forbruger af "Moulinex A 843"

"Moulinex A 843" - dette er den bedste Burr kværn blandt de modeller med rummelig beholder. For en gangs skyld at brugeren er i stand til at slibe den omtrent 800 g korn. Det skal også erindres, at enheden kan indlæse en række forskellige krydderier. Nødder i dette tilfælde har også mulighed for at male. Imidlertid bør deres dele være begrænset, fordi den elektriske motor ikke kan bære.

Basen anvendt i denne mølle stål, og tykkelsen metal er 1,2 mm er tilvejebragt af producenten. Blocker i den præsenterede model, der automatisk type. Låget er fastgjort til skålen helt pålidelige under drift er fast med specielle klemmer. Hældningsvinklen af bladet er 5 grader. Når beholderen er også placeret på en lille grad.

Knive under drift tilstoppet ganske sjældne, så for at bevare apparatet er næsten ikke nødvendigt. Muffen i dette tilfælde er beskyttet af en gummiring, så sliddele er meget lille, og i stand til at tjene Burr mølle i lang tid. På markedet for sine kunder spørger omkring 1100 rubler.

Udtalelsen fra ejerne af kaffemølle "Moulinex A 102"

Denne Burr kværn i dag særdeles populære anvendelser. Dens kapacitet er kun 600, låget samtidig indstillet plasten. Hvis du mener bedømmelser af ejerne, så hun bryder ganske ofte. Blocker i en given apparatet anvendes almindeligt. Den LED display enheden er offline. Støjniveau denne burr kværn frembringer 40 dB. Det er værd at shoppe omkring 900 rubler.

Oversigt grinder "Moulinex A 105"

Disse håndholdt kværn (Burr) er i stand til at prale af en temmelig robust. Grundlaget de brugte metal. Støjniveauet er repræsenteret af apparatet på omkring 35 dB. Således er det ganske behagelig at bruge. Hvis du mener bedømmelser af ejerne, håndtaget drejer frit, og stor fysisk anstrengelse er ikke nødvendigt at anvende. Skål til gengæld afbryder et tryk på en knap.

Låsning i dette tilfælde indstille automatisk type. Korn under drift manuel kaffemølle til væggene ikke holde sig. Brug denne model til knusning nødder som muligt. Også mange erhverve denne enhed til slibning krydderier. Skål i en given apparat er placeret i en vinkel på 3 grader. bladene er således hælder 5 grader. Således slibningen foregår ret hurtigt og jævnt. Brug et barberblad, i dette tilfælde stål. Tykkelsen af grundlaget for lige nøjagtig 1,3 mm. Desuden bør det bemærkes, at denne model er udstyret med en beskyttende muffe. Således slidpuderne ubetydelig. manuelle Kaffemølle stande repræsenteret i butikken omkring 950 rubler.

Hvad er interessant model "Moulinex En 300"?

Modellen anses for at være multifunktionel og kan operere i forskellige tilstande. Styringen i dette tilfælde er placeret på frontpanelet. Nødder i den præsenterede model kan splittes op. Det er bedre at bruge en pulserende driftsform. Med et gran kværn håndtag, sagde sort og grøn. Det er denne model på markedet omkring 1100 rubler.

Opsummering

Når det er sagt, Millstone kværne bedømmelse kan repræsenteres som følger:

1. "Bosh MKM 6000".

2. "Moulinex A 843".

3. "Gorenje MK 160B".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.