Mad og drikkevarerOpskrifter

Kager usbekisk

For usbekiske folk har lange brød er helligt. Der er en tradition, at når nogen forlader huset i lang tid, det har at bide et lille stykke kage. Den resterende kage er gemt i huset, så længe han ikke vender tilbage, som forlod og ikke spise det.

Brød usbekere kaldet "non", hvilket betyder kage. Kager usbekiske bagt i tandoor - en særlig ovn af ler, så de vender sprød og rosenrødt.

Kager kommer i to grundlæggende typer: obi-non (normal) og patyr (festlig). Og deres arter, der er mange. Layered og rig, som efter din smag og udseende varierer fra område til område, er Bukhara, Samarkand brød og andre.

Det skal bemærkes, at hver region i Usbekistan har sin egen særlige brød er fremstillet i regionen. Og hver af disse regioner bruger deres særlige surdejsbrød og originale teknologi forberedelse. Derfor brød bagt i forskellige regioner i Usbekistan, er væsentligt anderledes i smag og udseende.

Fergana-dalen, for eksempel, roste de lækre puff kager usbekiske kaldet ikke katlama. Ved fremstillingen af kager smøres sådan hvert lag dens enten med olie eller creme. Også bage kager med bacon, der kaldes non-zhizzali, tortillas på infusion af urter (Cook patyr) af majsmel (ikke-zogora) og mange andre sorter. Ganske ofte fremstillet og tortillas med løg eller kød, bagt i dej.

Som regel ikke skære kagen med en kniv, de bryder hænder. Således, ifølge spisning usbekiske etikette brækket stykker strengt forbudt at sætte "ansigt" ned. Da det betragtes som en respektløs holdning til brød.

Særligt populære er de kager med kefir, en opskrift, som er ganske enkel at tilberede.

De ingredienser, du skal bruge: selvfølgelig, yoghurt (300 ml), mel (ca. 3 kopper) og en kop til topping. Også, 1 tsk bagepulver, sukker og salt. Eventuelt kan du tilføje et æg og krydderier (rød peber, basilikum, spidskommen) eller lave mad uden dem.

Således den usbekiske brød, eller rettere deres forberedelse, start ved at blande alle de tørre ingredienser, som derefter fyldes i yoghurt. Bland med en ske i første omgang, og så - hånden. Dejen skal have en tyk, blød, forsigtigt klamrer sig til dine hænder.

Twist bånd og opdele det i dele, som hver især ruller mens svinge gennem en meget tynd, hvilket giver enhver form. Hæld melet. På en tør varm pande bage lang fra to sider over medium varme.

stadig varm kage smøre blødt smør, hvis det ønskes. Dette vil gøre dem blødere, velsmagende og tillade længere ophold frisk.

Usbekisk kage butik, dække dem med et håndklæde eller i en særlig form med en stram låg.

Hvis du ønsker at lave en mere original og usædvanlig kage, derefter bage dem med en bue. Til dette skal varmt vand (400 ml), frisk gær (20 g), vegetabilsk olie (3 spiseskefulde), mel (ca. 650 g), flydende honning (1 spiseskefuld) og salt. Til fyldet - bue (4-5 stykker), svinefedt (60 g), salt, sort peber.

Først blandes med honning og gær 250 ml varmt vand. Lad at gære i 10 minutter. Efter hæld det resterende vand, tilsæt olie, salt og bland godt.

Gradvist podsypaya lidt mel, ælt dejen er helt bløde. Rul det til en kugle, dække med et håndklæde og lad for en time. Make obminku og igen dække med et håndklæde.

Del dejen i seks stykker flad og rul dem. Steg løg og sted på hvert stykke. Wrap rullen og gøre den Vinding, der er fast mod øverste hånd.

Sæt på bagning kager og dæksel klud i yderligere 20 minutter. I en ovn bages ved omkring 200 grader i 20 minutter.

Dine tortillas med løg klar. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.