SkønhedHår

Sådan flette flette strengene af 5? Typer pyatipryadnyh fletning

I dag har en række forskellige frisurer med fletninger blevet meget populære. Det er derfor, den pige med langt hår forsøger at finde interessante og usædvanlige måder at variere din frisure. I denne artikel vil du lære at væve fletning 5 af strengene, og hvilke former for fletninger eksisterer i dag.

Hvad du behøver at vide om fletning vævet af tråde 5?

Hvis du ved, hvordan at væve en normal fransk fletning, som består af 3 tråde, så er denne mulighed vil ikke være for dig alt for svær. Især når du ligner en fletning flette af strengene 5, skematisk som vist nedenfor. Men husk, at for første gang på egen hånd at foretage en sådan vanskelig nok, så enten forsøge at eksperimentere på en mannequin, eller bede om hjælp fra en ven. Husk, fletning fletning af 5 tråde er kun mulig på tørt og rent hår. Hvis du har krøllet hår, så denne proces vil blive endnu sværere for dig. Derfor eksperter anbefaler at begynde med at rette dem ved hjælp af strygning.

Hvad skal du bruge?

Før du begynder at forstå, hvordan at væve fletning tråde af 5, bliver du nødt til at forberede de nødvendige værktøjer. De er:

 1. Comb massage. Det er nødvendigt at have en god kam filtrede hår før proceduren.
 2. Sømfiksering (det er muligt for lys). Det skal anvendes før starten af vævning, så du reducere antallet af hår, der falder ud af håret.
 3. Kam med tynde små tænder og lang nok stang. Med det kan du skabe den perfekte afsked.
 4. Gummibånd, hårspænder at vælge imellem - tage, hvad du foretrækker.
 5. Tilbehør. Hvis du ønsker at tilføje "smag" til dit hår, så kan du bruge en række forskellige dekorationer.

Trin for trin instruktioner til vævning

 1. Først og fremmest, håret kam massage kam. Til din fletning så stram, så prøv en lidt vådt hår ved hjælp af en flaske med madlavning spray.
 2. Sådan flette flette strengene af 5? Du bør begynde med den side låsene på panden at fuldføre vores fletning bag øret. Adskil en lille sektion på siden af hovedet, hvor du vil fletning, opdele den i tre lige store dele.
 3. Begynd at væve fletning så godt som du gør normalt.
 4. Efter dette, skal du vælge en anden, den fjerde del af håret, som skal starte på venstre side af dine rottehaler.
 5. Det er nødvendigt at pålægge den anden streng af kontoen, og efter et stykke tid - på den tredje. Således opnåede skakbrætmønster.
 6. Den femte streng skal adskilles fra den tidsmæssige side af hovedet og passerer under den første, overlappende den fjerde. Fortsæt vævning, ved hjælp af anden, tredje og femte tråde.
 7. Den anden streng af den tredje fabrik uden, threading den, så den passerer over den femte.
 8. Træk den tredje lock-up, skrælle en anden del af krøller og fortsætte vævning, nu ved hjælp af de første, anden og fjerde del.
 9. Fortsæt med at flette så indtil dit hår længden af det vil.

Skak pyatipryadnaya Spit

Som en generel regel, hvis du ikke ved, hvordan man flette en fletning af tråde 5, så hun kiggede smuk og elegant, er det nødvendigt at være opmærksom på skak slags vævning, hvor det brugte farvebånd. I dette tilfælde, skal du sørge for, at båndet ikke bliver snoet. Til denne konstant trække scraps, hvis bredde bør ikke være større end 1,5 cm.

 1. Red dit hår.
 2. Adskil en lille del af håret på den side, hvorfra du ønsker at oprette en fletning.
 3. Forberedt på forhånd bånd fold i halvdelen. Pin det med den sædvanlige usynlig til håret på det sted i svinget.
 4. Den del af håret, som du har identificeret før, opdelt i 3 separate tråde. I stedet for to manglende låse vi vil have de to ender af bæltet. Dem vi strække mellem 2. og tredje streng.
 5. Start ved venstre streng, kører det under et sekund, og derefter på den tredje (som vi har et bånd). Så er det nødvendigt at springe et fjerde (det samme bånd).

Fransk fletning strengene af 5 i midten af hovedet

Sådan flette fletning tråde af 5 à la française? Først og fremmest må vi forstå, at det kan diagonal eller i midten af hovedet. Den anden mulighed er mere populære i dag.

 1. Red dit hår.
 2. Fordel dem på kronen i tre lige store dele.
 3. Fletning vævning af strengene 5, startende fra en normal klassisk vævning. Efter at have foretaget en tur, vender vi os til en mere kompliceret: begynde at tilføje på forskellige sider af en enkelt giver udpeget, samtidig med at længden af hår.
 4. Ved afslutningen af fletningen kan strammes med et elastisk bånd eller tape.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.