ComputereProgrammering

Program til at skabe artefakter: beskrivelse og muligheder

I dag er maleri eller kunst ved hjælp af en computer, er ikke mindre interessant end de sædvanlige malerier, skrevet på papir. Styret med musen er ikke nemmere end at køre på lærredet med en blyant eller pensel. Nogle kunstnere, der er professionelt involveret elektronisk tegning kunst, ty til hjælp fra særlige enheder, såsom grafik tabletter, hvilket eliminerer mus, men i dette tilfælde du har brug for særlig software.

Overvej de bedste programmer til at skabe artefakter på en personlig computer for amatør miljø, og for den professionelle. Vi betegner de vigtigste funktioner i softwaren, brugervenlighed og tilgængelighed af produkter til forskellige brugere. Ærværdige "Photoshop" vi vil ikke nævne, fordi stort set alle PC kunstnere allerede klar over dens eksistens og udbredt dominans i vores computere, og lad os undersøge mindre kendte og etsprogede værktøjer til tegning.

Paint.NET

Dette er den grundlæggende program for oprettelse af artefakter, som er inkluderet i næsten alle kopi af "windose" platform. Til sin rådighed er nødvendigt for de indledende tegneværktøjer: pensel, blyant, viskelæder og fylde. Desuden er den enkelte værktøj til ti sorter: tykkelse, mætning, handicap, osv ...

For kendere af virtuel kunst i stil med abstrakt kunst og kubisme i programmet til at skabe de artefakter forudsat en trekant form, rektangel, ellipse strækning, polyedre og skyer samtaler til tegneserier. Med støtte fra grafiske formater, som der er ingen problemer. På den officielle ressource "Microsoft" og amatør sites, kan du finde nogle ekstra plug-ins og add-ons, der i høj grad udvide funktionerne i programmet til at skabe artefakter, gøre det til en reel monster kunst.

Anbefal til en værktøj kan være en hvilken som helst nybegynder kunstner, hvad der kaldes en prøve af pennen. At skabe alvorlige stoffer ikke regne med dette program, men for at få den hånd er mulig.

GIMP

Dette er en ganske kraftfuldt program til at lave pixel-art, og dens funktionalitet er den bedst tilnærmes til den legendariske "Photoshop". Utility funktioner giver dig ikke kun at tegne et billede fra bunden, men også at indføre en række forskellige effekter på det færdige billede. Hertil kommer, at funktionaliteten af programmet let klare den indledende indførelse af websteder, eller andre design layouts.

Program til at skabe GIMP grafik understøtter flere lag arbejde med billeder, detaljerede Indstillingsredskaber, den mest præcise farvekalibrering og andre. Også hjælpeprogrammet understøtter professionelle grafik tabletter, så det kan anbefale begge kunstnere erfarne og uerfarne fans.

Inkscape

En anden kvalitet-designet program til at skabe pop-art og en kompleks tegning. Den nytte gør det muligt at udføre operationer med konturerne og redigere gradienten, ændre stil og type af noder. Generelt i softwaren det giver stort set alt til at tegne professionelle mesterværker.

Derudover kan du finde et stort antal af foruddefinerede figurer i de indstillinger, du kan ændre, som du ønsker. Programmet understøtter convenient "hot keys" og eksport ikke kun alle de populære grafiske formater, men også den specifikke, såsom XML. Professionel ordfører er hvor de skal henvende sig til Inkscape felter, men fans vil være vanskeligt at håndtere alle de nuancer og detaljerne i den nytte, så det er bedre at vælge noget enklere, eller gennemlæse manualen omhyggeligt.

SmoothDraw

Dette er et glimrende program til at skabe kunst fra fotos. Utility har vedtaget de titusinder af brugere, herunder professionelle kunstnere, amatører og nybegyndere. Der er ingen grund, som i de foregående programmer, grundigt studere menuerne og værktøjer til rådighed - bare åbne en ny fil og give frie tøjler til din fantasi på en intuitiv og godt gjort funktionelt.

Til din rådighed - lagdeling af objekter, lærred rotation på alle akser, blandingstilstande og sub-pixel anti-aliasing niveauer. Udover standard sæt af værktøjer til at male på det færdige billede, eller bunden, hjælpeprogrammet indeholder sjældne færdige pensel ligesom graffiti, stjerner, græs eller vanddråber. Programmet understøtter også fuldt grafik tabletter, der indlysende plus for sådan software.

PixBuilder Studio

Et andet program til at redigere og skabe pixel-art, det vil sige, raster grafik. Muligheder software giver også let at arbejde ud design af hjemmesider, så værktøjet har en misundelsesværdig popularitet blandt webmastere, der konkurrerer med den eminente "Photoshop".

Ud over den sædvanlige grundlæggende sæt værktøjer, der er arbejde med lag, multi-step fortryde, tilpasning af kurver og niveauer, samt justering af de populære effekter "Bloom" (sløring) og skarphed. Desuden kan brugeren tilpasse til din smag grænsefladen: fix værktøjer bringe vigtige muligheder som separate elementer, etc. Programmet er ganske behageligt for både professionelle og begyndere, amatører.

manga Studio

Dette er et særligt program til at skabe en anime-art. En bruger er et smart sæt af værktøjer til at tegne manga og tegneserier. De, der har studeret manualen grundigt og forstå godt med grene af menu samt genvejstaster, i henhold til den mest bekvemme redskab til at forme den anime.

Alle de værktøjer, med tilpasselig, altid ved hånden: .. Screentone, maleri, sort kontur, blegemidler, etc. Hvis du ikke er bekendt med software af denne art, og at drage anime meget vel vil, det giver en forbedret version af programmet med trin at vælge imellem - en illustration eller en video, hvor udtømmende forklaret alle detaljer om begivenheden - fra ABC til at skabe professionelle manga malerier.

Livebrush

Dette værktøj kan kaldes et lysende eksempel på, hvordan man skal kigge efter kvalitet Risovalka børn. På trods af sin specificitet, har programmet haft en misundelsesværdig popularitet blandt etablerede kunstnere.

Et af de særlige funktioner i softwaren - denne vektor mønstre, hvor brugeren kan anvende mønster foreskrevne former og størrelser. Her kan du nemt tegne slavisk eller orientalske ornamenter, nogle symmetrisk gitter eller gotiske mønstre. Den allerede stort udvalg af pensler, kan du udvide dine egne indstillinger eller indlæse en endnu større vifte af både formelle ressource-udvikler, og med andre ressourcer amatør.

Software godt bevist, at arbejde med grafiske tabletter og støtter fuldt ud alle protokoller styluses. Og programmet holder styr på ikke blot den kraft trykke på pennen, men også dens hældning, at for mange kunstnere er en kritisk betragtning ved udvælgelsen af værktøjer sådan plan.

PaintTool SAI

Dette værktøj, sammen med "Manga Studio" blev populær blandt fans af japanske tegneserier. Desuden har mange brugere navngivet sit program til at skabe artefakter på Minecraft skyldes en specifik og brugervenlige værktøjer til jobbet. Den nytte også perfekt for fans at male landskaber og portrætter i stil med hyper-realisme og pop-art.

Bruger adgang til en bred vifte af værktøjer: .. Kuglepenne, blæk, snesevis af pensler, blyanter af forskellig blødhed, pasteller, akvareller, osv Og hver enkelt værktøj kan tilpasses til nogle af hans behov. Der er også mulighed for parallel drift med flere lærreder og støtte lagdelte objekter. Ifølge den software, der bruges af professionelle kunstnere, amatører og nybegyndere, og som nævnt ovenfor - det er næsten det ideelle program til at skabe kunst til "Maynkraft".

affinitet Designer

Dette er en god software til at skabe artefakter med et klassisk design og den sædvanligt værktøjssæt. Her finder du et stort sortiment af børster, forløb og andre tilknyttede tilstande. Blandt andet masse lignende forsyningsselskaber, er denne software frigivet, der klarer vektorobjekter og kan nemt håndtere bitmaps. Mange mennesker bruger denne software ikke kun for at trække fra bunden, hvordan man kan retouchere fotos og videreforarbejdning i kunstværker.

En af deres åbenlyse ulemper ved programmet - er den manglende støtte til tredjeparts plug-ins. Alt, hvad der er til rådighed for brugeren, dette er en lille liste over tilføjelsesprogrammer på de officielle udviklerressourcer. Sidstnævnte i øvrigt har lovet at rette denne defekt så hurtigt som muligt. Men selv uden ekstra plug-ins er i stand til meget nytte, og vil give dig en intuitiv funktionalitet med gode kunstneriske evner.

Opsummering

Tegning - en konkret sag. Nogen kan lide at forme landskabet, nogle foretrækker at tegne en person, og nogen fremfører ikke brød - giver alle af virkeligheden forvandlet til en japansk manga. På trods af ligheden mellem alle disse produkter og funktioner, hver nytte har nogle særlige kendetegn.

Før du tager op oprettelsen af den næste mesterværk, der vil glæde dine venner, skal du overveje orienteringen og sæt af måleinstrumenterne af en særlig kunstnerisk program. Bedre at tilbringe et par timer til at studere manualen ønsket softwaren end at overføre dit arbejde til et andet hjælpeprogram med tab af data i mangel af børste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.