Sport og FitnessFiskeri

"TONAR" Ice skruer. Klinger til isskruer "TONAR" anmeldelser

Ice skruer til fastgørelse kapacitet bagoriki, spande og mange andre fiskeprodukter gør det indenlandske Barnaul Selskabet "Tonar". Og den berømte "Tonar" Isskrue er anerkendt som en af de bedste på grund af sin høje holdbarhed og pålidelighed, samt høj dækningsgrad uden nogen indsats.

Generelle karakteristika for isskruer "Tonar"

I produktionen af øvelser anvender entydige teknologiske og designløsninger, som bidrog til at skabe et kvalitetsprodukt.

Fælles karakteristika for isskruer kan bemærkes vægten på 2,5 kg, sådybden på 1 meter, en diameter på 0,13 m boring. Roterer ledobur "Tonar" mod uret. Taske til boremaskine lavet af høj kvalitet holdbart stof.

typer isskruer

 1. Classic - har en øverste håndtag med en skrue på en akse, velegnet til lystfiskere, der bar med en hånd og holder den anden isskruer.
 2. To-handed - målrettet til højhastighedstog bore med begge hænder.
 3. Sport - har en længere del af sneglen. Det anvendes til hurtig boring til en dybde på 110 cm.
 4. Handed racing - gør det muligt at bore to hænder til en dybde på 110 cm, cylinderen har en forøget længde og har et større antal omdrejninger af skruen.
 5. Teleskopiske Isskrue "Tonar" let at transportere, er boring den første og den sidste tynde tykke is.

De mest populære blandt lystfiskere er de klassiske is skruer, der passer til fiskeri i alle forhold.

Hvordan vælger?

Når du vælger is skruer fiskere opmærksomme på, hvad og hvordan tykkelsen af isen i diameter kan bores. Ledobury diameter på 8 cm og 10 anvendes til højhastighedstog boring, diameter 13 cm fiskere finde alsidige, og en diameter på 15 cm og 18 anvendes til fangst store fisk.

En vigtig egenskab er vægten af boret, fordi om vinteren på is fisker overvinder store afstande, og er nødt til at bære over med alt det udstyr. Det er nødvendigt at se på længden af isskruer i drift og under transport.

Klinger til isskruer

Salg bore komplet med høj kvalitet knive. Klinger til isskruer "TONAR" fremstillet af overlegen kulstofstål, har større hårdhed og bulk quenching, hvilket gør det muligt at slibe dem gentagne gange samtidig med at de oprindelige egenskaber af bladene. Sælges med 4 skruer.

Kniv - er et grundlæggende element i isskruer, hvoraf der er tre typer:

 • Flade knive fremstillet i Rusland. De borede helt tørre og softice, temperaturen tæt på nul. Betydeligt værre operere ved lavere temperaturer.
 • Sfæriske knive skandinavisk produktion. De viste sig at være sig selv i en ren, tør og våd is. Efter kontakt med sand mislykkes.
 • Knive med skærehoveder - universal boremaskine eventuel is, men skærpe hoved alene ikke kan.

Skærpet knive bruger slibende sten eller sten aluminium silikat. En vigtig forudsætning når slibning af knive er flad kornet overflade. Efter flere knive slibning sten bliver ubrugelig, skal den udskiftes.

Skærpe kniven kan være anvendelse og sandpapir. For nemheds skyld er det levet op til en flad overflade. Denne metode er effektiv, men den sandpapir bør ændres for hver efterfølgende slibning.

Gæst-vinterveje lystfiskere om knive mærke "Tonar"

Fordele:

 • skarpe knive og kvalitet;
 • rimelig pris;
 • lang levetid;
 • Det kan bruges til boring af andre producenter.

ulemper:

 • ikke altid være tilgængelige;
 • der er vanskeligheder med slibning;
 • ikke tage isen med sand;
 • på nye knive er grater.

Ledobury "Tonar Tornado": beskrivelse

"Tonar" selskab i 2011 begyndte at producere is skruer under en serie af "Tornado". Ledobury "Tornado" - en to-hånds skrue snegle med diametre på 100, 130, 150 mm og en post-strimmel, en farvet pulver polymer maling med hvilken sådybden kan være op til halvanden meter.

Isskruer forsynet med den nye drejegrebet foldning, der sikrer pålidelighed og kompakthed. De har ingen slør, og der er fuldstændig tilpasning af håndtaget og skrue. Isskruer "Tonar" har et håndtag lavet af hård støbt plast og dækket med skridsikre og blødt materiale, som er meget praktisk til boring af is i de mest alvorlige frost.

Afvikling af omdrejninger af skruen tilføjet på 10%, hvilket gør det nemt at slippe af med is chips fra hullet. Er det ikke nødvendigt at gøre en indsats for at bore, skrue, når boring ikke sidder fast. skruelængden er 90 cm.

Affasningerne på endefladerne af skærehovedet isskruer "Tonar Tornado" er også væsentligt reduceret kraft under boring. Malet særlig farve bit "kamæleon" og er et fast polymert overtræk modstandsdygtige over for ekstreme temperaturer.

På hvert trin i produktionen isskruer passerer gennem flere kvalitetskontrol trin på forskellige parametre.

Ice skruer "TONAR": anmeldelser

Lystfiskere har prøvet isskruer "Tonar" og konkluderede, at bemærke følgende fordele:

 • Ice skruer er af god kvalitet indenlandske producenter;
 • attraktiv pris;
 • brønd boret "våd" is;
 • godt med "tørre" is.

Blandt de konstaterede mangler følgende:

 • inde isskruer kommer ind i vandet, og der er vanskeligheder med dens demontering;
 • indsætte udvidelse skrøbelig og tilbageslag;
 • når boret frembringer en kraftig støj i forhold til andre modeller, som mangler stang forlængelse.

En af de vigtigste redskaber for fiskere, vinteren vejen er borax. Og isskruer "Tonar Barnaul» egnet til alle former for vinter fiskeri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.