FormationUngdomsuddannelse og skoler

Uge af russisk sprog i folkeskolen: aftaler, opgaver, væg avis

Uddannelse af børn i folkeskolen er ikke kun begrænset til passagen af pensum. Uddannelsesinstitution arrangerer for børn forskellige spændende aktiviteter og konkurrencer. Det skal planlægges en uge med russisk sprog i folkeskolen. Begivenheder af denne art vække interesse børn til emnet. Børn fra den anden til fjerde klasse konkurrere i kendskab til det modersmål, læse digte, kreativ tænkning, når du skriver essays.

Den forberedende fase

Før kick off en uge med russisk sprog i folkeskolen, bør læreren introducere børn til dato. Hver klasse lærer udfører forklarende arbejde med børnene. Det er nødvendigt at forklare rækkefølgen af ugen, og vise eksempler på hvilke opgaver og konkurrencer venter unge deltagere. Børn skal vælge en kommandant, der betinget vil acceptere jobbet, hjælpe andre børn og fortaler for deres klasse. Læreren kan hjælpe eleverne til at træffe et valg. Rart hvis at organisere begivenheden og vil blive forbundet til forældrene.

Forberedelse plakater

De børn med deres forældre bliver nødt til at trække en plakat med udtalelserne fra det russiske sprog. Opgaver vil distribuere på forhånd er nødvendig. Så vil barnet føle sig mere trygge og mere villige til at deltage i konkurrencer og træning. Om den kommende begivenhed en lærer kan fortælle mødre og fædre på mødet. Den rette indstilling på den del af forældrene er meget vigtigt for barnet. Børn har brug for at forstå, at den uge, det russiske sprog i grundskolen sker ikke for lærerne og for studerende. Hovedformålet med denne begivenhed - en vurdering af viden om børn. Hertil kommer, at fælles aktiviteter af studerende, lærere og forældre bidrager til enheden i skolens fællesskab.

Hvad skal være den uge af russisk sprog i folkeskolen? Begivenheder kan have en anden retning. For børn organiseret en fest. Vi starter ugen med russisk sprog i folkeskolen med åbningen. Studerende medbringer høstes tidligere plakater, der pryder auditoriet og klasse. Til denne dag børnene er nødt til at forberede rummet fra hver klasse. Det kan være enkelt eller gruppe ydeevne. Børn kan lære en enkelt stor digt læsning bryde det i stykker sammen, skal du vælge en eller læseren, der vil tale om gruppen.

planlægning begivenhed

Læreren bør fremsætte en anmodning forud for deres klasseværelser til den kunstneriske leder har indarbejdet dem i manuskriptet til den første dag. For at motivere de studerende, skal handlingen finde sted i form af et spil. Hver klasse kan komme op med navnet aktuelt er forbundet med det russiske sprog, og motto. Åbning uge af russisk sprog i de elementære skolehold kan begynde med hilsener.

På den første dag i generelle fest børn samles i auditoriet og begynde en spændende rejse i det land, russisk sprog. Til børnene ikke fare vild i det, den øverstbefalende for hver klasse førende kort giver bevægelse. Der er malet alle de begivenheder og konkurrencer, der afholdes i løbet af ugen. Endvidere for at returnere børnenes opmærksomhed, absorberes kortet, master kan holde et spil med publikum. Efter dette, vil hver klasse vise deres numre, læse digte, introducere seerne temasang kan vises danse. Endvidere kan skolen embedsmænd siger påbegyndelse adresse og opløse børn i klasser for at passere den første test, markeret på kortet.

Den første dag i jobbet. anagrammer

I klassen vil børnene tage op det første job. For eksempel kan læreren tilbyde børn tegning konkurrence på anagrammer af ord lang. Dette kan være en "Metro", "selvportræt", "katastrofe" og så videre. D. For nogen tid børnene skal være lille ord af de foreslåede muligheder. Derefter hver elev begynder at læse hans ord. Børnene sammenligne deres muligheder og krydse ud gentagne udtryk. Vinderen er den studerende, der er forblevet nezacherknutye ord. Efter konkurrencen læreren er ved at udvikle en plan for ugen med børn af det russiske sprog i grundskolen. Tidligere kompileret program kan justeres sammen med de studerende.

Opgaven for den anden dag. Contest af væg aviser og essays

For alle deltagende klasser i det format i handlingen "Uge af russisk sprog i folkeskolen" væg avisen er en must-see destination. Børn har brug for til at udarbejde og udstede en plakat med deres egne hænder. Der kan være tegninger, applikationer og være sikker på at væsentlige oplysninger, dedikeret til modersmålet. væg avis The kan skrive om reglerne for grammatik og tegnsætning. Plakaten skal være lyse og mindeværdig. Du kan tegne og beskrive de lærerige historier om stavning, sjove historiske tilfælde af stavefejl. Vælg et tema for at skrive teksten hjælper læreren.

Essay konkurrence holdes i solennitetssalen. Børn har brug for at beskrive deres vision om det russiske sprog, hvad de kan lide, og hvilke udfordringer, de står over for i undersøgelsen. Det er lige så vigtigt, at børn kunne beskrive de perspektiver, der åbnes foran dem kendskab til det russiske sprog. Blandt vtoroklashek denne dag, du kan holde en konkurrence for den unge læser på et fælles tema. Du skal bruge to repræsentanter fra hver klasse. Denne konkurrence er også afholdt i auditoriet. Forældre kan støtte deres børn til at komme og lytte til rørende digte af skolens talent.

Opgaver den tredje dag. Kalligraf og redaktør

Uge af russisk sprog i folkeskolen fortsætter. Eleverne får til opgave at omskrive noget tekst, at overholde reglerne for kalligrafi. Dette kan være ordsproget af det russiske sprog, erklæringerne fra de store forfattere og digtere. Den vigtigste ting, at forslagene var ikke længe, og børnene var klare i betydning.

Hvert barn vil modtage et brev fra "Masha bror, Volodya." Dette er et andet job mulighed for studerende. I brevet bevidst fejltagelser. Studerende skal løse alle forsømmelser, der Volodya var i stand til at læse brevet. Teksten til brevet bør ikke være for lang og indeholde enkle sætninger. Disse opgaver er forholdsvis enkel. Samtidig de forårsager stor interesse blandt børn. Efter alt, bør det være en mindeværdig uge af russisk sprog i folkeskolen. Quest lærer skal komme op med en original og samtidig demonstration.

Den fjerde dag. "Literacy"

Nærmer sig slutningen af en uge af russisk sprog i folkeskolen. Den fjerde dag er det mest stressende for alle studerende. For alle klasser afholdes diktat. Hver parallel evalueres separat. Fordi niveauet af viden blandt børn i forskellige aldersgrupper er væsentligt anderledes. Revisionen arbejde af studerende identificeret de mest kompetente. Evalueres ikke kun stavet korrekt, men også renligheden af notebooks, samt kalligrafi.

Den femte dag. finale

På den femte dag slutter med en uge af russisk sprog i de små klasser. Begivenheder til at markere denne begivenhed konkurrencer og underholdningsprogrammer afholdes i auditoriet. Dette er slags opsummerer den seneste uge: kontrol af viden, tildeler vinderne. På denne dag, vil de studerende være i stand til at vise deres akkumulerede viden og forstærkning, skinne sind quizzer og quiz. Som det skal være afsluttet uge af russisk sprog i folkeskolen? Udvikling af scriptet slutter med fejringen indebærer tildeling fremtrædende elever og vindere. På denne dag børn kan inviteres som gæster af deres forældre.

Den sidste dag i de tematiske uger antager ikke blot en test af viden om børn. Eleverne skal opdage og noget nyt. Alternativt på femtedagen, kan du bruge det samlede ordforråd lektion dedikeret til værker af Dalya V. I. pædagog præsentation kan være forberedt på forhånd. Uge af russisk sprog i folkeskolen skal passere interessant for børnene.

Det indsendte oplysninger vil hjælpe med at udvide horisonter af de studerende. Måske en af de drenge i grundskolen beslutter at binde sin fremtid til studiet af modersmålet.

afsluttende konkurrencer

Som en del af programmet blandt studerende kan holde en konkurrence af ordsprog om et bestemt emne eller tilbyde at afhente en række foreninger. Det er også muligt at tænke de fyre gåder relateret til stavning. Meget interessant og elsket af børn konkurrencer synonymer og antonymer. Hver lærer kan kontrollere ordforråd af deltagerne blev bedt om at nævne, for eksempel ti fugle, der begynder med bogstavet "o", eller at arrangere en konkurrence om de mest antallet af ord, palindromer.

På den sidste dag kan du organisere en udstilling af alle de studerende om emnet "yndlingsfigurer af landet." Børn med glæde vil udføre et kreativt arbejde. Disse kan være tegninger, håndværk fremstillet af affaldsmaterialer, broderi. I denne opgave vil der være vindere og tabere. Børnene kan få bekendtskab med værker af venner og give hinanden deres produkter.

Udførelse af ugen af russisk sprog i folkeskolen ender højtidelig tildeling af vindere. Distinguished stipendiater modtage certifikater.

konklusion

Formålet med temaugen er indgyde interesse og sproglige udvikling kommunikation kultur, motivation af eleverne til at studere emnet. Sådanne arrangementer, konkurrencer, konkurrencer hjælper godt konsolidere deres viden, udvide ordforråd og indgyde en kærlighed til ord hvert barn.

Man skal være planlagt en uge af russisk sprog i folkeskolen. Scriptet vil være i stand til at nå nemt, hvis vi bruger hjælp fra børn og forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.