SundhedPræparater

"Thiotriazoline": brugsanvisning

Har du underskriver stof "Thiotriazoline"? om anvendelsen af denne medicin vejledning vil blive beskrevet detaljeret i denne artikel. Derudover vil vi fortælle dig om den form, hvori stoffet kommer ind i nævnte salg, som han har indikationer, bivirkninger og kontraindikationer.

Sammensætningen af medikamentet emballage og frigivelsesform

I hvilken form release medikament "Thiotriazoline"? Instruktioner oplyser, at det har en række forskellige former. De mest populære er:

 • En opløsning beregnet til intramuskulær og intravenøs injektion. 1 ml af midlet indeholder 0,025 g Thiotriazoline. Også et medikament og valgfrie komponenter i form af vand til injektion. Lægemidlet fås i 4 ml ampuller (anbragt i kartonen).
 • "Thiotriazoline" øjendråber. Ved anvendelse af et sådant ledeorgan, at 5 ml indeholder 50 mg lægemiddel Thiotriazoline, samt andre stoffer. Lægemidlet sælges i plastflasker, droppers, anbragt i en papkasse.
 • "Thiotriazoline" piller. Instruktioner til denne form af lægemidlet bestemmer, at i én runde hvide tabletter med en flad overflade indeholdt 100 mg morfoliniymetiltriazoliltioatsetata, eller såkaldt Thiotriazoline. Som yderligere bestanddele af lægemidlet virker kartoffelstivelse, mikrokrystallinsk cellulose, lavmolekylær povidon, calciumstearat og saccharose. Som regel i en karton pakke indeholder 50 tabletter.

farmakodynamik

Hvad er den rette som "Thiotriazoline"? Brugsanvisning, at denne antioxidant stof. Dens høje effektivitet skyldes antioxidant, anti-iskæmisk, immunmodulerende og membranstabiliserende egenskaber.

Vist medicin forhindrer ødelæggelse af hepatocytter, bidrager til deres udvinding, reducerer graden af fedtinfiltration, hvilket resulterer i normalisering af protein, kulhydrat, lipid og pigment udveksling, og reducerer sandsynligheden for spredning af nekrose tsentrolobulyarnyh et organ som leveren. Endvidere aktive lægemiddel forbedrer isolering og syntese af galde, normaliserer dens sammensætning (kemisk).

Egenskaberne af lægemidlet

Hvordan har de egenskaber af lægemidlet "Thiotriazoline"? Vejledning til brug af lægemidlet er nødvendig for at læse. Efter alt, kun fra det kan du lære om, hvad den betragtede stof sænker hæmning af oxidative processer i Krebs cyklus, holde den intracellulære ATP fond, samt øger aktiveringen (kompenserende) anaerob glykolyse.

Bemærk også, at efter indtagelse af lægemidlet aktive stof begynder at aktivere antioxidantsystem, fedtstoffer inhiberer oxidative processer i de iskæmiske områder af kroppen. Desuden dette stof forbedrer egenskaberne (rheologi) af blod som følge af aktivering af det fibrinolytiske system.

Antioxidant egenskaber af lægemidlet manifesteret af det faktum, at strukturen af molekylet er tiotrazolina svovl-ioner, kendetegnet ved oxidation og reduktion funktioner samt tertiært nitrogen, der binder en stor mængde af hydrogenioner.

Vi bør også bemærke, at den aktive lægemiddelbestanddel kan reagere med lipid radikaler og reaktive oxygenarter. Dette skyldes en udtalt reduktion egenskaber af thiolgruppe. Desuden lægemidlet forhindrer dannelsen af reaktive oxygenformer, sådanne antiradikal reaktiverende enzymer som katalase, glutathionperoxidase og superoxiddismutase.

Farmakokinetik

Uanset om medicin absorberes "Thiotriazoline"? Instruktion, at perioden poluabsorbtsii stof er 30 minutter og biotilgængelighed - 65,5%.

Maksimal blodkoncentration organer er opnået gennem 1,4 timer efter administration. Kommunikation med proteiner ikke overstiger 10%.

I store mængder, medicinen akkumuleres i vævene i lever, hjerte, colon, milt og nyrer, og små - i tyndtarmen og lunger. Thiotriazoline udskilles hovedsageligt via nyrerne.

vidnesbyrd

Hvis der er afvigelser kan tildeles piller, indsprøjtninger og øjendråber "Thiotriazoline"? på anvendelsen af disse former for instruktion viser følgende indikationer:

 • skrumpelever;
 • toksiske leverskader, alkoholiske, virale og lægemidler (fx efter antibiotika, antivirale lægemidler, anti-TB og antitumormidler, piller og tricykliske antidepressiva);
 • kronisk viral hepatitis;
 • alkoholisk hepatitis kronisk moderat til minimal aktivitet;
 • fedtlever degeneration.

Indikationer for brug dråber:

 • corneasygdomme;
 • forbrændinger eller øjenskader;
 • viral conjunctivitis.

Hvorfor stadig bruge oftalmisk lægemiddel "Thiotriazoline"? Instruktioner (dråber kan købes på ethvert apotek) oplyser, at denne medicin ofte er ordineret til forebyggelse af tørre øjne, trætte øjne, og andre inflammatoriske sygdomme i visuelle organer.

De doseringstabletter

Hvordan skal jeg bruge "Thiotriazoline" tablet? Manual indeholder oplysninger, som bør tages stoffet kun inde. Som regel thiotriazolin udpege 1 eller 2 tabletter fire gange om dagen i 25-30 dage.

Varigheden af behandlingen med dette middel bør bestemmes af en læge på individuel basis (afhængig af forløbet og sværhedsgraden af eksisterende sygdom).

Det stof løsning "Thiotriazoline": brugsanvisning

Injektioner "Thiotriazoline" gør intramuskulært eller intravenøst. Deres dosering bestemmes af lægen (afhængig af sygdommen). Myokardieinfarkt og hepatitis lægemiddel langsomt injiceret intravenøst i 2 ml 2-3 gange om dagen. Ved cirrose administreres medikamentet intramuskulært (2 ml 2-3 gange om dagen). Behandlingsforløbet er 60 dage.

Øjendråber "Thiotriazoline": brugsanvisning

Øjendråber "Thiotriazoline" indpodet i konjunktivalsækken. Normalt er doseringen til voksne er 2 dråber op til 4 gange om dagen. Med hensyn til børn, er mængden af lægemidlet bestemmes kun af en børnelæge. Varigheden af behandling med øjendråber og skal installeres af den behandlende læge.

Som regel, varigheden af behandlingen med dette værktøj er ikke mere end 2 uger. Men hvis der ikke observeres nogen forbedring, kan kurset forlænges op til en måned.

I case udbredte læsioner visuelle organer og alvorlige, derpå dråbevis tilsætning til okulære injektioner administreret (alternative præparater).

Til forebyggelse af tørring af øjet membraner (mens arbejder ved en computer), skal du bruge en medicin 2 dråber i løbet af dagen med et interval på 2 timer.

bivirkninger

Hvad er bivirkninger af lægemidlet kan forårsage "Thiotriazoline" (skud)? Instruktioner til denne metode viser, at lægemidlet tåles godt med respekt. Men ved hjælp af den betragtede lægemiddel kan stadig forekomme uønskede reaktioner.

 • Centralnervesystemet: svimmelhed, svaghed, ringen for ørerne.
 • Fordøjelseskanalen: mundtørhed, kvalme, oppustethed.
 • Skibe og hjerte, øget blodtryk, takykardi, arytmi, hjerte smerter.
 • Åndedrætsorgan: astma og åndenød.
 • Allergi: feber, overfølsomhedsreaktioner, angioødem.
 • Lokale reaktioner: rødme og prikkende fornemmelse på injektionsstedet.
 • Dermatologiske reaktioner: hud rødmen, kløe, nældefeber.

Som for øjendråber, der fra deres side blev observeret bivirkninger.

lægemiddelinteraktioner

Ifølge eksperter, kan stoffet "Thiotriazoline" anvendes i forbindelse med basale lægemidler til behandling af hjertesygdomme. Dette skyldes det faktum, at lægemidlet er et hjertebeskyttende middel.

Det skal også bemærkes, at stoffet er tilladt at anvendes samtidig med medikamenter, der er tildelt til den rette behandling af hepatitis ætiologi.

Øjendråber "Thiotriazoline" kan tildeles til gravide og under amning. Det skal også nævnes, at formen af de nævnte varer, tilladt at bruge i forbindelse med andre medicinske midler.

Alkohol og narkotika "Tiatriazolin" forstærke hinandens virkning. I denne henseende er deres samtidig brug er forbudt.

Forsigtig

Sammensætningen indbefatter sucrose betragtes tabletter (i en mængde på 2,8 mg per tablet). Således, at den maksimale daglige dosis af medicin kan indeholde ca. 22,4 mg af stoffet. Dette faktum har brug for at vide patienter, patienter med diabetes mellitus.

Fremgangsmåderne og opbevaringsperioder

Absolut alle former "Tiatriazolin" lægemiddel bør beskyttes mod lys og utilgængeligt for børn ved en temperatur på fra 14 til 26 grader. Holdbarheden af lægemidlet er 3 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.