Mad og drikkevarerHovedret

Canapes til buffeter. flere opskrifter

Ceremoniel bord kan fyldes ikke kun salater, varme retter, men også en snack som pindemadder. For en buffet dette gælder især. Kendskab til og evne til at gøre dem væsentligt simplificerer processen med at forberede til ferien. Canapes til buffeter kan være meget forskellige. Der tilbyder gæsterne kan være forskellige typer, såsom fisk og skaldyr, pate, og til dessert - en frugt fyld. Hvis allerede forberedt alle de nødvendige ingredienser, eller købe allerede snittede produkter i butikken, madlavning retter det vil ikke tage mere end en time. Denne artikel præsenterer canape opskrifter til en banket-buffet bordet. For at begynde, overveje, hvad fyld disse mini-sandwich kan fyldes. De mest almindelige er i betragtning til buffet kanapéer ost. Tilføjelsen af en eller anden slags giver fadet en helt anden smag. Meget lækker og smuk er sofa med fisk eller skaldyr (fx rejer).

Hvordan at bringe til bordet

Alt afhænger af motivet i aften, personlige præferencer og kompetencer. Du kan lægge data snack på en stor og smuk fad, der dannes på samme tid nogle tal. En anden mulighed - brug særlige understøtninger, de kan have flere lag. De anbringes et større antal kanapeer, og dette design ser ganske original og smuk.

Opskrifter kanapeer til receptioner (med billeder)

Mulighed nummer 1. Kanapéer til buffet med "pesto" sauce

Som en base, der anvendes af kiks, brød, brød. Den handling at udfylde som cherrytomater (ca. ti stykker), sauce og basilikum. Hvordan til at lave mad? At vælge et fundament og skær den i stykker små, smøre sin sauce (fås som et køb i en butik og gøre det selv). Så lagt oven på en fjerdedel af tomat og basilikum dekorere alle.

Variant № 2 "Domino"

For at forberede disse pindemadder bør forberedes rugbrød, en simpel smør, kaviar (billige analoger kan bruges). Hvordan til at lave mad? Ved første fjerne en skorpe af brød og skær den i små rektangulære stykker minder om domino. Smør dem med olie og top dekorere med sort kaviar, efterligner punkt vist på terningerne.

Variant № 3. «mariehøne"

Til denne ret skal bruge et halvt kilo cherrytomater, det samme antal cookies (det er bedre at bruge en form for salt kiks), et glas oliven (du skal tage sort og udstenede), to hundrede gram saltet laks, grønne til at dekorere olie og smør. Hvordan til at lave mad? det er ret simpelt her. Butter cookies stablet oven på et lille stykke af fisk, og derefter dekorere "mariehøns". De er lavet på følgende måde. Tomat skåret i halve i midten af hver lobule et lille snit (vinger efterligning). Top placeret et par små stykker af oliven (1 hoved, 3.4 - har point). Som antenner under anvendelse af kviste af bevoksning.

Variant № 4. canapé ost og brisling

Det er nødvendigt at tage ost sorter (300 g), en halv citron, 200 g kvark, brisling krukke. Hvordan til at lave mad? I første omgang, skåret i små skiver ost. Så blandet med en blender og brisling ostemasse. Vi sætter den resulterende pasta på en skive ost og dækker toppen en anden. Til brug registrering citronskiver (kan bruges i stedet agurk) og greens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.