Nyheder og SamfundMiljø

Højdepunkter Hurtige facts liste, beskrivelse og funktioner

I verden er der en masse interessante ting. Om meget, vi ikke ved. Og det er - en grund til at komme til at kende vores verden lidt tættere. Dette kunne være begyndelsen på en interessant korte fakta, der kan overraske mange.

Man - den vigtigste mysteriet om naturen

Det er virkelig. Manden - en vidunderlig skabelse, udstyret med kraftfulde intelligens og dens kvalitet, kan vi sige med sikkerhed, ikke afsløres fuldt ud. Men der er en interessant korte fakta om vores kroppe, der kan overraske.

For eksempel kun en del af kroppen, der ikke har nogen blodforsyning er hornhinden. Hun modtager ilt direkte fra luften.

Kapaciteten af den menneskelige hjerne er mere end 4 terabytes. Nerveimpulser, der kommer fra det, bevæger sig med en hastighed på 274 km / t. Og alligevel hjernen inden for en dag genererer en masse flere elektriske impulser end alle mobiltelefoner i verden.

Selv i den menneskelige krop indeholder en mængde af svovl, hvilket ville være nok til at dræbe alle lopper på en almindelig gade hund. Af fedt akkumuleret i den gennemsnitlige krop, kunne gøre 7 stænger af sæbe ordinær. En carbon ville være nok til produktion af 900 blyanter.

Nogle statistikker

Det bør fortsat liste interessante fakta om en mand mindre. Generelt folk - unikke væsener med deres egne funktioner. Kun få mennesker ved, men en kvindes hjerte slå hurtigere end mænds. En højrehåndet, ifølge statistikken, lever i gennemsnit 9 år længere end venstrehåndede. Og omkring 2/3 af mennesker kysse hans hoved vippes til højre side.

Det er også interessant, at vi glemmer 90% af drømme. Men ved slutningen af sit liv, hver af os husker rækkefølgen af 150 billioner bit af alle former for oplysninger.

Det er kendt, at foråret respirationsfrekvens omkring 1/3 højere end i efteråret. 80% af vores kropsvarme væk fra hovedet, den samlede længde af blodkarrene i 100 000 km, mens antallet af enzymer, der arbejder i vores kroppe, er syv hundrede. Og flere mennesker - de eneste skabninger på planeten, i stand til at sove på ryggen. Og for at falde i søvn, de har brug for et gennemsnit på 7 minutter.

Alt er fantastisk! Nogle interessante korte fakta synes uvirkeligt. Hvilke beviser endnu en gang - folk er mærkelige skabninger, men tilsyneladende bekendt.

Om børn

Barnet - en lille mand, men fra en voksen det noget, der adskiller. Og for at bevise det, nogle interessante fakta om børnene - kortere, men ikke mindre fra denne vidunderlige.

For eksempel er den gennemsnitlige 4-årigt barn spørger 450 spørgsmål om dagen. Og også omkring samme alder, bliver han opmærksom på sig selv som en person af et bestemt køn, og opfører sig i overensstemmelse med deres medlemskab.

Kun få mennesker ved, men babyer har en naturlig refleks, er evnen til at svømme. Efter et par måneder, det forsvinder, "glemt", så børnene skal lære det igen senere.

Af den måde, at finde ud af, om barnet bevidsthed dukkede op, kan være ganske enkel. Er det tilstrækkeligt at trække på hans pande punkt. Og derefter sætte det foran et spejl. Hvis barnet gned sin pande, forsøger at slippe af etiketten, betyder det, at han allerede er i besiddelse af bevidsthed og realiseret - med hans udseende, at noget er galt. Den knægt har lige fået at røre spejlet, ligesom alt hvad der kommer hans vej? Så indtil denne identitet ikke var blevet udviklet.

Endelig en anden interessant faktum: når et barn Navajo griner for første gang i deres liv - i familien organisere en fest. En mand, der morede barnet behandles.

Om fjerede venner

Nå, lad mand og vidunderlige skabning, men ikke den eneste, der vækker bekymring. Tag for eksempel fugle. Er det ikke utroligt, at de kan flyve? Men på denne lille man tænker. Der er andre interessante fakta om fugle (korte).

Virkeligheden for eksempel tilfældet, når fjervildt kvindelige lagt en usædvanlig æg. Indenfor det blev fundet 9 æggeblommer! Men en langt mere overraskende, hvor stor æg foretaget Aepyornis - allerede uddøde fugl fra Madagaskar. Vægten af den ene var 7,5-8 kg!

fuglens kropstemperaturen med 7-8 grader højere end mennesker. Da fugle ikke sveder, så ¾ af luft indåndes af dem, der anvendes til køling. Det er også interessant, at fuglenes fjer vejer mere end dens skelet.

Hurtigste fjer verdens skabelse - vandrefalken. Den maksimale hastighed er 320 km / t.

Og alligevel få mennesker kender, men i verden, der er giftige fugle. I alt - seks arter, primært Drozdov fluesnapper Pitohu bor i Ny Guinea. På deres krop indeholder en potent gift i verden, kaldet batrachotoxin-. Men beløbet er ikke i stand til at dræbe en mand. Maksimal forårsage hoste.

Vores katte

Denne favoritter af mange af os. Og så jeg har bare brug for at fortælle de mest interessante korte fakta om katte.

I gennemsnit denne virksomhed tilbringe 2/3 dage søvn. Kattens levealder - 15 år. Så sover lodne kæledyr så meget som 10 år!

På grund af væksten karakteristika kløerne på katten kan ikke komme ned fra træet på hovedet. "Sikkerhedskopiering" han er kun omfattet.

Katte gør omkring 100 slags lyde. Til visning af følelser, ved den måde, de opfylder de samme områder af hjernen som for manden. Og alligevel er det hurtige dyr! Den maksimale hastighed er 50 km / t.

Af den måde, er der nogen vide, hvordan kattene optrådte? Der er en interessant jødisk legende: at Noa bad til Herren, at han var med til at beskytte maden på Ark rotterne. Hvad gjorde Gud gøre? Han gjorde løven nyse. Og fra katten sprang ud, forsvare maden bagefter.

Og dog, alle ved, at i Egypten var der en kult af katte. Men de færreste ved, hvordan han var stærk. For eksempel, når et hus kat døde - dets ejere sørgede PET og barberede øjenbryn som et tegn på sorg. De holdt en begravelse kølvand. En kat blev balsameret. Og derefter anbragt i en familie grav eller kirkegård. Det er ikke overraskende, at mere end 300.000 mumificerede katte blev fundet i 1888. Og det er kun i de kirkegårde.

Om vores mindre brødre

Det skal bemærkes, opmærksomhed og andre korte interessante fakta om dyrene - ikke bare om fugle og katte.

For eksempel guldfisk hukommelse har en længde på 3 sekunder. Kyllingen bærer et år omkring 190-200 æg. Og kun én kuld hammerhaj kan være det samme 30-40 hajer.

Mere nyttigt at vide, at i floden kaldet Amazonas beboet af unikke lyserøde delfin. Og i den sydøstlige del af Asien - den største møl i verden med et vingefang på 30 centimeter. Det hedder atlasspinder.

Og ved den måde, på størrelse. Den største levende væsen i verden - det er blåhvalen. dens kropslængde er 33 meter, og vægt - 150 tons.

byer

Megabyer bør også påvirke opmærksomhed, fortæller interessante fakta om alt. Korte oplysninger kan gøre folk tror! For eksempel er den berømte Central Park i New York, dens areal er dobbelt større end fyrstendømmet Monaco.

Den mindste by i verden - Hum ligger i Kroatien. Han selv er opført i Guinness Book of Records, på grund af sin status. I 2001 var antallet af indbyggere var der 17 mennesker.

Den mest stilfulde by i verden - dette er London. Den dyreste - Zürich, Schweiz. De fleste kriminelle - Syudad Juarez, der ligger i Mexico.

Nedenfor alle byer på planeten er Neve Zohar. Det er i Israel. Det ligger mindre end 395 meter fra havet. Og de mest "høje" metropol beliggende i Peru, i Andesbjergene. Denne La Rinconada, som ligger i en højde af 5,1 km over havets overflade.

Hvad er værd at vide?

Der er stadig mange andre interessante fakta. Vi har brug for kun kort tale om nogle.

Ifølge statistikker, de 2 personer fra 5 gifte sig med sin første kærlighed. Et kys til et gennemsnit, folk tilbringer omkring 2 uger ad gangen i mit liv.

Mænd i hele sin eksistens, bruger omkring 3350 timer på barbering, hvorunder fjernede et gennemsnit på 8,4 meter af børster.

Alligevel hver af os deler sin fødselsdag med andre mere tyve millioner indbyggere i Jorden. Og en mand i 500 er anderledes heterokromi.

Af den måde, meget få mennesker kender, men på ethvert givet tidspunkt på jorden omkring 0,7% af befolkningen er i en tilstand af alkoholforgiftning.

Og endelig - et faktum om vores land. Alle vil være nyttigt at huske på, at Rusland - det eneste land i verden, der grænser op til 12. havene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.