ForretningSpørg eksperten

Hvordan til at sende pakker med posten til en anden by?

Sende pakker i posten - det er en stor mulighed for at sende noget i det fjerne. Til at køre, til at køre, for at bruge tid og penge er ikke nødvendig. Det er nok til at bringe i mailen, betale porto og venter leveringstid.

Højdepunkter hvordan man sende pakker med posten

Her er en simpel sekvens af trin for at sende pakker:

 • Saml og fold de elementer, du vil sende. Hvis du sender noget delikat, tænke, hvad du kan pakke den til ikke bryde.

 • Vi gå til den nærmeste posthus. De kommer i forskellige typer, så på forhånd er nødvendigt at præcisere, hvad din bekymringer. Nogle af dem acceptere pakken op til 3 kg, nogle - op til 8 kg, og stadig andre - vejer mere end 8 kg.
 • Om morgenen på hverdage besøgende til at skrive mindre, så du kan gøre det hurtigere, hvis du kommer på dette tidspunkt.
 • Ingen grund til at pakke en pakke i sin kasse, fordi det ikke vil blive accepteret til forsendelse. Hjem satte sendt post i pakken, og købe en boks på posthuset. Den maksimale størrelse af en papkasse, som kan købes er 265 mm med 425 mm med 380 mm. Hvis du har mistanke om, at din pakke ikke vil blive medtaget, selv i kassen, så pak det i en solid farve eller en papirspose.
 • Må ikke tape postkassen af deres egne bånd. Når du modtager en pakke postarbejder har stukket sin proprietære mail tape.
 • Før du sender en parcel post Rusland, glem ikke at tage med på posthuset håndtag til at fylde de former og dit pas.
 • Vær forberedt på det faktum, at næsten altid vende.
 • Udfyld én formular pr mail-pakke. Ved påfyldning omhyggeligt læse hver linje. Nødvendigvis behøver at skrive din adresse og modtageren.
 • Før du sender pakker med posten, skal du sørge for, at du har haft med dem lidt penge. Så det vil være lettere at betale for at sende, da det er normalt en lille mængde.
 • Hold en check til betaling, som med det du vil være i stand til at spore på internettet, hvor i øjeblikket er din pakke.

typer af pakker

Før du sender en pakke med posten, bestemme dens vægt og dimensioner. Pakker kan opdeles i følgende typer i disse parametre:

 • Standard - pakket i konventionelle post- beholdere og har en vægt på 10 kg.
 • Tung - også i en konventionel post- beholdere, men med en vægt på 10 til 20 kg.
 • Tilpasset - afsendelse emballage til individuelt design, kan veje op til 20 kg.
 • Stor - stor eller ikke-standard form for udstationering på op til 50 kg.

Afgange på over 50 kg leveret transportvirksomheder.

Når pakken vil blive leveret

Kan jeg sende en parcel post, og at vide på forhånd datoen for levering til modtageren? Hvis pakken ikke er sendt med kurer, så bare ved, det er umuligt. Det omtrentlige antal dage for levering af din pakke, kan du lære af tabellen, som skal være udstationeret i posthuset. Hvis et sådant dokument ikke er, så operatøren modtager din pakke, du skal give sådanne oplysninger.

I disse tabeller, der er oplysninger kun til de større byer. Hvis du har brug for en overførsel til landet, er det nødvendigt at tilføje fra 2 til 6 dage.

Også kan øge leveringstiden weekend arbejde tidsplan post, helligdage, den valgte leveringsmetode, vejrforhold og forskellige andre omstændigheder.

Også på hjemmesiden for den russiske mail, kan du få oplysninger om, hvordan du sender pakker med posten og lære om begrebet levering.

Hvor meget koster forsendelse

Et vigtigt spørgsmål, når du sender pakker er værdien af betalingen for det. Tariffen til forsendelse består af omkostningerne for en konkret vej frem og omkostningerne ved levering til kilometertal.

Mail af Rusland arbejder på de godkendte takster for levering af sine tjenester.

For eksempel, i juni 2017 pakkeforsendelse vægt på 500 g, sendes til en afstand på højst 600 km, vil koste 150 rubler. Shipping samme parcel i en afstand af 600 km til 2000 vil være 204 rubler.

Også, for hver 500 gram vægt er taget til et tillæg. Afgang Overførsel vejer 1 kg til en afstand på 600 km vil koste 168 rubler, i en afstand af 2000 kilometer -. 225 gnide.

Analyse hvordan du sender pakker med posten, skal du gå til adressen på webstedet i Rusland, der er en lommeregner til beregning af omkostningerne ved levering. Således selv vil du være i stand til at finde ud af den omtrentlige pris.

Pakker med COD

Sende efterkrav - er en form for at sende, ved modtagelsen af hvilken, skal modtageren gøre en specificeret mængde af COD. Og så de penge bliver sendt tilbage til afsenderen sende. Det er således garanteret at få dine penge.

Denne type sende er meget velegnet til fjerntliggende handel, for eksempel via internettet, hvis leveringen er foretaget via mail.

For at sende en pakke med posten efterkrav, skal afdelingen udfylde. Der er følgende data:

 • Navn og adresse på afsenderen.
 • Navn og adresse på modtageren.
 • Efterkravsbeløb.

Der skal udvises forsigtighed, når du udfylder dette dokument. Afsenderen sender modtageren af midlerne, og omvendt, er modtageren sender afsenderen COD.

Også, hvis du ønsker at tilføje forsendelse til kontant ved levering, bedes du fortælle operatøren. Han beregner omkostninger for forsendelse, og du kan tilføje det til mængden af COD. Forsendelse skal straks betale, når du sender pakker, men dette beløb er returneret til dig med forsendelsesomkostninger.

Den anden form, der er nødvendig for at fylde - et følgebrev til pakken. Det foreskriver også mængden af COD og bestemte adresser.

Når pakken ankommer til destinationen, vises en meddelelse sendt til adressen på modtageren. Efter at have opfordret og et pas, kan han gå til posthuset og få din pakke, med behovet for at tjene penge på levering.

Selskabet "Ny post" i Ukraine

Vælge hvilken e-mail til at sende en pakke, ukrainere, sammen med posttjenester i Ukraine kan drage fordel af de tjenester af en privat virksomhed "Ny post". Levering i Ukraine og i udlandet udføres på kort tid. Servicekvalitet af dette selskab er høj, er der en masse gode anmeldelser.

Finde ud detaljerne i, hvordan du sender en pakke af "Ny post", bede om priser. De er dobbelt så højere takster i staten adresse.

Pakker og breve vil altid eksistere. Derfor vil mailen altid brug for folk. De vigtigste ting - at udstyre disse vigtige tip, så send pakken til dig der er ingen problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.