HjemlighedHavearbejde

Sød peber: sorter og arter

Sød peber, i virkeligheden, græsset. Græs velsmagende og sundt - en stor antioxidant, en enorm mængde af lagring af C-vitamin, A og E. Forskerne, afhænger af sorten, der tegnede sig for peber og 30 typer af vitaminer.

Det ville være ønskeligt, men moderne sorter af sød peber, som vi er vant til, er en hybrid. Hans forfader, bragt i det 15. århundrede af sejlere fra Amerika Columbus, var oprindeligt fra Mexico, det fremhævede bitterhed og skarphed. Og i 300 år opdrættere har gjort det søde.

I dag, mere end 250 kendte sorter og hybrider af sød peber, selv om de typer af peber er kun fire: Mexicansk - der dyrkes i Europa og SNG, den peruvianske, colombianske og pubertære. Næsten alle former for peberfrugter anvendes som tabasco - med undtagelse af søde sorter (vegetabilsk) peber.

Blandt dem, der vokser peber, sorter , hvoraf dyrkes på åben mark i det centrale Rusland, en populær række ultrahurtig "Sundhed", som bærer frugt efter 78-87 dage. En bøsning af denne sort tall - højde over 1 m og semi-spredning. Når modne frugter er visnet prismatisk form og lidt rullende overflade. føtal tekniske modenhed længde på 10-12 cm, har en lys grøn farve og lille masse - ikke mere end 70 sorter af Health g Y-værdien er modstanden mod apikale frugt rådne, stabil høj produktivitet, høj procentdel zavyazyvaemost selv i svagt lys.. I gennemsnit kan en enkelt busk samtidigt hældes 12-15 frugter.

En af de mest populære tidlige sorter i Rusland er en sød peber "Atlas". Dette er en af de mest fordringsløse sorter tilpasset forholdene i SNG. Frugt har aflange kasse form, rød farve i den biologiske modenhedstrin og greenness - teknisk. Peber frugt længde er 20 cm i diameter og 15 cm. Grade ikke bange kartoffel virus Y, modstandsdygtig over for virus tobaksmosaikvirus.

Sorten er fladtrykt frugt, en høj kapacitet for frugt dannelse og høje udbytter.

Ikke mindre populære tidligt modning sort "East Star" - sød peber have rigelig frugtsætning. Sorten er velegnet til dyrkning, ikke blot i drivhuset krisecentre eller i det åbne land, og den dyrkes i vinteren drivhuse. Frugter af "Stars of East" store - op til 300 gram, tætte, meget søde og saftige. Sorten er populær i der er ideel til alle former for kulinariske overarbejde.

Søde peber sorter, og har midt i sæsonen sorter, der giver afgrøden gennem 110-130 dage fra spiring. Blandt disse sorter er primært allokeret grade "Alligator". Dette er højt udbytte og storfrugtede sort, der kun anvendes til den beskyttede jorden. Peber bush tall - højden på højst 90 cm, har en lang og rigelig frugtsætning. Næsten på samme tid på Bush dannes og udvikles 8-12 frugter aflange prismatisk form for mørk grøn farve. Modnet frugter nå vægt på 300 g i en længde på 20-25 cm, de er tilstrækkeligt søde og saftige. Sorten har et højt udbytte og store frugter selv under ugunstige forhold.

Til en af de mest populære midt-modning racer ægte kvalitet "Bogatyr", hvis frugter kan fås ved 115-130 dage. "Bogatyr" føles godt i det åbne land, og når de dyrkes i filmen krisecentre. Srednerosloe plante (op til 70 cm i højden) og spredning. Frugt er let ribbet og tilspidsede, lys grøn farve i den tekniske modenhed. Føtal vægt er ikke mere end 120 g Breeders bragt fin kvalitet - det er resistent over for fælles toppunkt blandt peber frugtråd og vertitsilloznomu fading ved højt udbytte stabilt. Frugter af sorter har fremragende bærbarhed.

På trods af at i åbne felt peber, er sorter af hvilke dyrkes som en etårig plante, i en vinter drivhus plante kan vokse op til 3 år, og Bush vil bære frugt to gange om året.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.