LovStat og lov

Afsnit arv mellem arvingerne: loven, regler og funktioner

Afsnit arv er et ømt punkt for mange familier. Ingen problemer med den arv af ejendom ikke er til stede, hvis arvingen er kun én. Men når flere af dem, ofte er nødt til at argumentere, at bevise sin uskyld, og at gælde for domstolene for at beskytte deres rettigheder og interesser. Ofte menneskelige relationer på afsnittet ejendom, arvelig tabt. Derfor er det nødvendigt at stole på loven. Hvad skal huskes om arv og transmission?

arv Metoder

For eksempel kan den egenskab den afdøde skal overføres på flere måder. nemlig:

 • i henhold til loven;
 • arv.

I det første tilfælde, ingen testamentariske dokumenterer den tidligere ejer af ejendommen ikke efterlader. Den anden er lavet af papir, der er ordineret og til hvem det er afhængig af testators død. Denne tilpasning medfører de mindst problemer.

Også alle de stridigheder undersøgte problemet kan løses:

 • fredeligt, i henhold til aftalen;
 • retsligt.

I praksis er det dominerede det andet scenario. Ofte arvingerne ikke kan blive enige indbyrdes og til at gå til domstolene for at afklare situationen med adgang til ejendommen. Det er normal praksis i Rusland.

Arv af vilje

bodeling ved arv er en masse funktioner uden forståelsen af, som ikke vil undgå problemer. Lad os starte med overførsel af ejendom ved vilje.

Hvis en arving, så al ejendom af testator er normalt overføres til mennesker, der er nævnt i testamentarisk papir. Men hvis flere ansøgere, der er nogle problemer.

Når viljen ikke angiver, hvem og hvor meget til at overføre ejendom, ejendommen overgår til fælles aktiebesiddelse og fordeles ligeligt mellem alle arvingerne. Det er derfor, at borgerne bør klart fremgå, hvem, hvad og i hvilket omfang vil eje efter dødsfaldet af testator.

retmæssige arv

Men nogle gange folk bare ikke har tid til at forlade et testamente. Rækkefølgen af arven afsnittet i denne sag vil blive udført i henhold til loven. Det vil sige, i den rækkefølge kø.

Russiske lovgivning opdeler alle de pårørende til den afdøde på scenen. Jo større det er, jo længere væk fra arv er de indfødte folk.

Så først og fremmest ejendommen vil blive overført til ægtefæller, forældre og børn. Næste kommer bedsteforældre og børnebørn. Og så videre. Jo tættere forholdet mellem borgerne, jo mere de er tæt på en arv.

Det er vigtigt at forstå, at den del af loven arv udføres i ligeligt. Mens der er arvinger 1. etape, kan tilbudsgivere på ejendommen linje 2 ikke modtage en arv. Det er de ikke skal.

Når ejendommen er overført til arvingerne af 2. etape? Dette er muligt, hvis:

 • ingen kandidater til aktiverne i 1. etape;
 • nogen nægtede at acceptere arven.

Ligeledes vil modtage tilhører den retmæssige arving til de andre køer. Alt dette skal tages i betragtning, når man behandler emnet under studiet.

fortegningsret

Sektion arv - temaet er meget tvetydig. Vi er nødt til at tage hensyn til det enorme antal af funktioner i moderne lovgivning. Især hvis du ikke er registreret, til hvem, og hvad ejendom skal afleveres i testamentet.

I Rusland er der sådan noget som en forkøbsret af arv. Det anvendes, når der ikke er mulighed for rent faktisk at opdele ejendommen blandt arvingerne. Ejendommen vil gå til en person, der har en forkøbsret til arven.

Hvis arvingerne har fælles ejerskab, efter død af testator ved først forkøbsret af arv. Hertil kommer, at i første omgang på den udelte ejendom hævdet af borgere, der levede / bruges på en regelmæssig / regelmæssig basis med forbehold af arv.

Antag, at borgerne overført hjem, som ikke kan deles. I dette tilfælde ejendommen i første omgang har ret til dem, der boede der.

Handler efter aftale

Nu lidt om, hvordan det kan gøres til en del af arven. Vi har fundet, at antallet af aftalen og den retslige debat blandt de tilgængelige løsninger. Lad os starte med fredsaftalen.

Den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation tillader at opdele udelelige arv arvingerne i aftalen. I dette tilfælde er kontrakten en notar. Det giver for tildeling af aktier til en vis grad arvinger den afdøde. Et sådant dokument kan kun udstedes efter borgeren med fortrinsret til at udstede et bevis for ejerskab af ejendommen.

Hvis vi taler om løsøre, at aftalen kan antages, registrering af ejendomsrettigheder. Det er vigtigt at forstå, at aftalen ikke har nogen eksakt skabelon. Du skal gøre det skriftligt, og registrere i teksten til alle de funktioner og nuancerne i arv.

domstole

Sektion arv domstol - det er den mest almindelige justering, når der er en tvist mellem arvingerne. Nedarvning er baseret på princippet om, at vil etablere en retsinstans.

Det er muligt, at retten vil tvinge en af arvingerne til at overføre kompensation på grund af en arv eller vil pege på behovet for at sælge den arv for at dele provenuet mellem de potentielle modtagere af ejendommen i forhold til at sætte andele i ejendommen.

I dette tilfælde vil de retslige myndigheder tage hensyn til ikke blot de indsendte dokumenter, men også den eksisterende lovgivning med køer arv. Derfor er det umuligt at sige præcis, hvordan afsnittet arv vil blive foretaget blandt arvingerne i denne situation.

Ikrafttræden Generationsskifte

Vi har studeret de elementer i arvelige problemer. Det skal bemærkes, at retten til arv i Rusland har en vis periode. Hvis de går glip af, så hævder ejendommen vil ikke fungere.

Ingen fortegningsret i delingen af arven, når springe recept anmodninger om erhvervelse af fast ejendom vil ikke hjælpe. Sagen er, at efter døden af testator borgere har 6 måneder. I løbet af denne tid personen skal beslutte, om han vil fungere som en arving eller ej. Hvad enten ved lov eller vilje.

Accept eller afvisning af arv udstedt en notar. Som allerede nævnt, hvis arvingen af 1. etape giver afkald på sin ret, afsnittet arv vil blive gennemført mellem de tilbageværende kandidater til ejendommen. For eksempel mellem 2 modtagere af køen.

Dokumenter til arv

Nu er det klart hvordan man skal behandle tvister, der undersøges. I Rusland, de arvelige krav der er mere og mere hyppigt. Derfor skal du huske alle de foreslåede funktioner i opmærksomhed.

Jeg vil gerne få en arv? Sektion af en lejlighed eller anden ejendom er foretaget på grundlag af de principper, der er anført ovenfor. For accept af arven skulle bringe en notar:

 • en vilje (hvis nogen);
 • dokumenter, der kan bekræfte forholdet til testator (certifikater for fødsel, ægteskab, og så videre);
 • certifikat af død af en borger (Anerkendelse af hans død);
 • referere fra bopæl testator;
 • pas eller anden identitet arving på den person;
 • et dokument, der indikerede en beslutning om erhvervelse af ejendommen ved arv.

Det er alt. Notaren vil undersøge de foreslåede materialer og udstede et certifikat om accept af arven til en eller anden grad. Hvis der i løbet af arven afsnittet enhver tvist kan appellere afgørelsen i retten. Men det er bedre at gøre det på forhånd og fredeligt.

resultater

Fra nu af, er det klart, den måde, hvorpå den bodeling ved arv. Ifølge loven eller vilje - det er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at alle funktionerne i arv i en bestemt sag, har vi været offentliggjort.

Faktisk studerede til at løse problemet er ikke så enkel. Derfor, eksperter rådgive på forhånd til alle testator at bilægge ejendom tvister mellem potentielle efterfølgere. For eksempel for at lave en detaljeret testamente eller dele Arven med livet gennem design donation. Ellers kan vi ikke udelukke retslige tvister mellem slægtninge, til tider den nærmeste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.