ForretningVirksomhed

Russiske forretningsmand Dorohin Vladimir Vasilevich: biografi, stat

Russiske forretning er i en meget vanskelig situation. For at udvikle små og mellemstore virksomheder har brug for fagfolk, der vil være i stand til at hæve virksomhed til et nyt niveau, for at tiltrække investeringer og indføre innovative teknologier. Til dato, ikke mange mennesker i Rusland, der kunne gøre sådan et væsentligt bidrag til økonomien. En af kvaliteten af business reformatorer er en iværksætter V. V. Dorohin, som vi er bekendt aktivitet i dag.

Hvem er Dorohin Vladimir Vasilevich?

Vladimir Dorokhin - en velkendt forretningsmand. Han er også en tidligere vicegeneraldirektør inden for handel og økonomi Sheremetyevo Lufthavn. Til dato, denne person har fuld kontrol over aktiviteterne i gruppen "ROEL".

Personlige liv

Dorohin Vladimir Vasilevich, hvis biografi er indhyllet i mystik, blev født 14 juni 1964. Af hans personlige liv er den eneste information, der var i stand til at lære, men de er, selvfølgelig, og ikke skjule. Til dato, om privatliv en talentfuld iværksætter næsten intet er kendt, da han mesterligt indhegnet fra journalister. Nå, kan det forstås, men det ville være interessant at høre mere om hans barndom og ungdom. Den tabloidpressen findes ofte provokerende udsagn om Vladimir Vasilievich, men hver self-made mand er tvunget til at tålmodigt udholde sådanne angreb på journalister jagter den næste sensation.

Aktivitet af JSC "Sheremetyevo International Airport"

Russisk iværksætter starter sin virksomhed i 2002. Det er, når han fratræder stillingen som stedfortrædende generaldirektør for Sheremetyevo Lufthavn. han forklarede årsagen til at forlade som den vanskelige situation i ledende kredse, der var forårsaget af ukontrolleret oplysninger, CEO tidligt opsige deres beføjelser. Men denne version af Vladimir, og bestyrelsen i Sheremetyevo lufthavn sagde, at Dorokhin blev fyret på grund af en alvorlig fejl i aktiviteter for at forberede lufthavnen for vintersæsonen. Faktisk menes det, at grunden til at forlade var den første kamp for finansielle flow-management-enheder.

videre karriere

Siden 1992 Dorohin Vladimir Vasilevich indtager ledende stillinger i forskellige virksomheder inden for rådgivning, elektrisk og erhvervsinvesteringerne. Allerede i 1994 blev han vicepræsident for virksomheden "Ruselprom" og 10 år senere blev direktør for holdingselskabet "Ruselprom".

Russiske forretningsmand er også kendt af nogle skandaler. Journalist A. Karaulov skylden Dorokhin i raiding og tilbagetrækning af kapitalinvesteringer i udlandet. Beviser A. Karaulov var meget subjektive, men Voldgiftsret blev afholdt. Bevis skyld V. Dorokhin var ikke muligt, da der ikke blev fundet supplerende oplysninger. Derefter blev han involveret i reformen af virksomheder på forskellige niveauer i Voronezh, Vladimir, Jekaterinburg og andre regioner i Rusland.

I 2002 Dorohin Vladimir Vasilevich, hvis tilstand havde allerede været anstændigt, helliget sig helt til projekter af direkte investeringer, som bragte ham enorme profitter.

Til dato er den tilstand af Dorohina V. V. anslået af eksperter på 740 millioner dollars.

"ROEL Group"

Gruppen blev oprettet i april 1995 af Vladimir Vasilievich og hans partnere fra Institut for Kontrol Sciences og Fysisk-Teknisk Institut. Specialister til at skabe en investering-høring gruppe, som bliver grundlaget for "Roel".

"ROEL" - er en gruppe af selskaber, eller snarere russisk konglomerat. Omfanget af aktivitet kombinerede selskab - .. Dette er forretningsudvikling, finansiel omstrukturering, business consulting, private equity og venture investering, EAM, etc. Generelt kan det forstås, at udtrykkene "ROEL" gruppe af interesse er meget bred, betydelig og vigtig. Hvad gør "ROEL gruppen"? Den Corporation er forpligtet til at skabe en forretning med potentielt høj lønsomhed, mens investerer kraftigt i deres udvikling i de tidlige stadier. Denne aktivitet er baseret på indførelse og anvendelse af innovationer.

"ROEL" Group - et team af professionelle, som kan reformere den eksisterende virksomhed, trække den ud af gæld og gøre utrolig rentable. Desuden kan selskabet oprette en ny virksomhed fra bunden til orden.

gruppen

Strukturen i denne stort firma omfatter 3 virksomheder. Fremhæv betydningen af nogen af dem og sætte det over resten er umuligt, da bidraget fra alle tre komponenter giver "ROEL" levere tjenester af høj kvalitet. Ingredienser:

  1. "ROEL Project Management" beskæftiger sig med ledelse af forretningsprojekter. Selskabet forvalter investeringerne tager lang enterprise omstrukturere problemområder.
  2. "ROEL Capital" styrer økonomi og tiltrække kapital. Også dette selskab er involveret i tilbagetrækningen af selskabet på det finansielle marked, dannelsen af risikovillig kapital og portefølje investeringsfonde, og så videre. D.
  3. "ROEL Consulting" er engageret i strategisk planlægning og rådgivning til offentlige og private institutioner. Virksomheden er anerkendt som en af de førende russiske rådgivning markedet.

Også i "ROEL" gruppe omfatter et sæt elektriske virksomheder, såsom "Ruselprom", "Vladimir tekstiler", "Agrika Food", "Lesprom".

indlæg

List alle positioner kan være meget lang, så gå gennem den vigtigste af dem er: Formand for bestyrelsen i virksomhedernes Roselprom "" National Technology Group 'velgørenhedsfond' god sag", et medlem af den ikke-statslige pensionsfond, assisterende stedfortræder for Statsdumaen, medlem af bestyrelsen udvikling af små og mellemstore virksomheder i Rusland og den eneste direktør for "ROEL Group".

videnskabelige aktiviteter

Det skal siges, at for at passere en så lang karriere kan kun være en person, der virkelig står bag den viden, logik og talent. Dorohin Vladimir Vasilevich - er en mand af fremragende intellekt, som er i stand til at håndtere, analysere og drage konklusioner. Find økonom dette niveau er meget vanskelig. Vladimir er en kandidat for de Tekniske Videnskaber og medlem af Det Internationale Akademi for Organisatoriske Sciences. Ph.d. han modtog på Institut for Kontrol Sciences.

Track record af iværksætteren har 5 videnskabelige artikler, hvoraf 3 blev skrevet i 2002. Mest sandsynligt, er dette skyldes, at der for dette år tegner sig for en meget aktiv arbejde Vladimir Vasilievich inden for innovativ virksomhed, fordi at udvide din organisation, skal du have oplysninger fra alle kilder. Ved at kombinere alle de vigtigste, skrev Dorokhin tre videnskabelige værker af højeste kvalitet på bare et år.

Hvilke andre tjenester skjuler Dorohin Vladimir Vasilevich? "Forbes" interviewede ham, hvor instruktøren af "ROEL" gruppe delte erfaringer med den sovjetiske økonom A. Aganbegyan. Det er kendt, at koncernens resultat faldt med 30%, hvilket er grunden til, direktør for "ROEL" bad om hjælp fra en rådgiver Mikhail Gorbachev.

Opsummering artiklen op, vil jeg bemærke, at i enhver situation og under ingen omstændigheder især værdsat den menneskelige ressource. Vi taler ikke om rå magt, som er meget langt omkring - vi taler om uddannede mennesker, der er i stand til at bære på deres skuldre en enorm byrde og komme videre økonomien i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.