SundhedMedicin

Fractional laser: styrker og svagheder

Alle drømmer om en smuk, ung og sund hud. Men desværre, det er den uundgåelige aldringsproces. Efter femogtredive år, huden begynder at miste elasticitet og tone, øger antallet af forstørrede porer, rynker og alder pletter.

Men i denne situation ikke skal give op.

I 2004 blev den Fraxel laser til kosmetiske formål først brugt. Teknologien er udviklet af det amerikanske selskab "Palomar Medical Technologies". I øjeblikket er en lang række producenter, der tilbyder et sådant produkt, og i Rusland.

På trods af de høje omkostninger, laserbehandling er meget populære. Det faktum, at det er - ikke-kirurgisk foryngelse og en komplet hud fornyelse. Proceduren er smertefri og meget effektiv på grund af de unikke egenskaber, der har fraktioneret laser. Anmeldelser af patienter bekræfter dette.

Fractional laser er i stand til at kombinere den samtidige ansigtsløftning og øjenlåg. Enheden bærer anslagspunktet. Med strålen da det fjerner den gamle hud sagging del. På dette samme sted begynde at regenerere celler. Due acupressure, kaldet accelereret syntese af kollagen og elastin, som er i stand til fuldstændigt at forny epidermis.

Kunden har brug for at huske på, at ikke mere end to dage efter indgrebet holdes lidt hævelse og rødme signifikant. Disse effekter er væk, og huden vil visuelt se ung, stram og frisk.

Tænk nærmere fordelene ved denne metode.

Fractional laser vil i høj grad reducere processen med rehabilitering, da blå mærker og hæmatom forsvinder ret hurtigt. Huden på området med virkning væsentligt strammet, forbedre dens struktur og farve udlignes.

Fordi den fraktionerede laser påvirker det nedre lag af epidermis, kan permanent forynge. Desuden kan denne fremgangsmåde anvendes på enhver del af kroppen og ansigtet.

Laserstrålen er i stand til hurtigt at udglatte de gamle ar, alder pletter, rynker, forstørrede porer, strækmærker, acne, og konsekvenserne af eventuelle alder defekter. Derfor, efter den procedure, kan du glemme alt om maskering blyanter i lang tid.

Men, selvfølgelig, processen med foryngelse har flere ulemper.

Først sessionerne er ret dyrt, og for optimale resultater tage mindst fem procedurer.

Det andet er der den postoperative periode (seks måneder). I denne periode er det forbudt lang solen og anvender udrensning krat.

For det tredje er fraktioneret laser ikke alle løst. Det kan ikke ske i patienter med psoriasis, allergi, infektiøse og inflammatoriske processer i huden.

For det fjerde, virkningen af kumulative processer. Derfor vil effekten være mærkbar først efter tre eller fire behandlinger.

Naturligvis har processen med foryngelse forårsagede en storm af kontroverser og følelser. Valget er en kvinde - at udnytte mulighederne for fraktioneret laser, eller ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.