SundhedAlternativ medicin

Nyttige egenskaber sennepsolie og dens anvendelse i medicin

En værdifuld nærende produkt i lang tid anset for at sennepsolie. Fordele og skadelige virkninger af terapeutiske agenter har været kendt healere i det gamle Rom og Grækenland. Populære nød sennepsolie i Indien. Der blev det brugt som et middel mod spedalskhed. I Rusland, dette produkt blev populær i det nittende århundrede. Det var dengang, og startede sin produktion i industriel skala.

Nu sennepsolie bruges som en forebyggende middel til at undgå hjertesygdomme og blodkar. Sundhedsministeriet for Den Russiske Føderation anbefaler inddragelse af dette produkt i den daglige kost på grund af sit høje indhold af flerumættede fedtsyrer.

Nyttige egenskaber sennepsolie muliggøre dets anvendelse i kosmetik. Dette produkt er brugt og til at forbedre effektiviteten rubdowns og massage. Populær olie af sennepsfrø i behandlingen af traditionelle metoder.

Nyttige egenskaber sennepsolie forklarer den brede vifte af dets konstituerende næringsstoffer. De aktive bestanddele i dette produkt er fedtsyre syre (linolensyre og erucasyre, lagnotserinovaya og jordnødder, oliesyre og behensyre, dihydroxystearin-, palmitinsyre og linolsyre), æteriske olier (Allyl Mustard og krotonilgorchichnoe) mirozin (enzym) og carbondisulfid sinigrin glycosid og jern, ascorbinsyre og calcium og vitaminer under kategorien af fedtopløselige.

Nyttige egenskaber sennepsolie tillader at bruge det som et middel til at slippe af fordøjelsessystemet patologier og karsygdomme og hjerte. Dette produkt er effektiv i behandlingen af forbrændinger og eksterne sår. Og det anvendes som et middel med antibakterielle og antiseptiske egenskaber.

Nyttige egenskaber sennepsolie vises også i forbindelse med indholdet i det af alle fedtopløselige vitaminer. Disse væsentlige elementer er forskellige for sundhed på følgende måde:

- øge kroppens modstand mod forskellige infektioner;

- sikre den normale funktion af epitelet på huden og slimhinderne;

- bidrage til udvikling og vækst af organismen;

- normalisere nitrogenmetabolisme og åndedræt væv;

- har en voksende effekt på blodkar;

- øge elasticiteten og styrken af de kapillærer, samt forbedre deres permeabilitet.

En af de aktive ingredienser i sennepsolie - beta-sitosterol. Takket være ham, at produktet er i stand til at vise anti-aterosklerotisk, østrogen, bakteriostatisk og anti-svampe handling. Anvendelse af sennepsfrøolie forbedrer blod, samt at øge antallet af leukocytter, erythrocytter og hæmoglobin. Dette er gjort muligt takket være klorofyl, som er en del af den helbredende produkt.

Området for medicinsk anvendelse af sennepsolie er ganske omfattende. Det bruges til at komme af gigt og gigt. Takket være de desinficerende egenskaber, lægemiddel er populære som et middel til at bidrage til en øjeblikkelig indstilling af blødning i nedskæringer. Nyttige egenskaber af sennep tillade brugen af olie, presset fra dens frø, for at styrke huden og forynge. Brugen af dette værdifulde produkt for at forhindre grånende og hårtab at stoppe processen.

Det har en lille sennep og en række kontraindikationer. Det kan forårsage ganske alvorlig skade på menneskers sundhed i det tilfælde, hvor der er en personlig intolerance over for nogen af komponenterne i dens sammensætning. Anvendelsen af sennepsolie er forbudt i exacerbationer af fordøjelsessygdomme-tarmkanalen med en kronisk karakter. Når det anvendes som en ekstern middel, kan produktet forårsage manifestation af allergiske reaktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.