BilerBiler

Bremseklodser og skiver. Hvad er, og hvorfor ændre dem

Kun få bilister ved, at bremseklodserne kommer i forskellige former, med forskellige karakteristika og, selvfølgelig, er ikke det samme med prisskilte. Og alt dette for en og de bilen. For eksempel, for den populære i vores bil Skoda Octavia Tour producenter af bremseklodser produceret på sine fabrikker rigtig mange sæt bremseklodser. Omkring tredive blokke af muligheder, du kan vælge. Wow! Virkelig? Hvordan vælger du?

Lad os starte med det faktum, at forskellige tilstande er forskellige puder. For eksempel, du er en fan-drev, opkræves du bilen. Selvfølgelig, for sådan et drev tilstand vælge puder ejer. Som regel er det ikke blødt pad og lidt barsk med overlejringer. Bløde puder er normalt tilgængelige for bykørsel. Med hyppig bremsning. Bløde puder slides mindre bremseskive, men skålen overophedet. Derfor, for sportslig kørsel er ikke egnede. Generelt skal bremseklodserne møde nogle vigtige krav, som er lagt som en producent, og opererer under forskellige forhold. This parametre såsom blødhed, "isteraemost" termisk komponent brud.

Også den bilproducent investere i anlægsspecifikationer modellen i bestemte karakteristika. Denne bremselængde, arbejde systemer og sensorer af bremsesystemer, ESP og andre. I denne labyrint af vigtige køretøjer sikkerhed ydeevne bremseklodser og bil hjul er direkte involveret. Så jo tættere på fabrikken, de oprindelige blokke på de særlige kendetegn ved erstatning indstillinger, jo bedre kvalitet modparter, og brugen af køretøjers sikkerhed generelt.

Lad os tale om bremseskiverne. Kvalitet diske - det er den anden komponent af bremsning sikkerhed og drift af køretøjers sikkerhed generelt. Bremseskiver skal opfylde mange krav. Denne temperatur komponent. Efter alt, med kraftig opvarmning disken bremseevne stærkt reduceret, hvilket kan føre til utilsigtede konsekvenser. Generelt det materiale, som gjorde bremseskiven, afhænger meget. It samvittighedsfulde fabrikanter værdig køber valg.

Af den måde, for superbiler, biler, der er et spørgsmål om csekundy accelereres til hastigheder på over to hundrede kilometer i timen, hvilket gør keramiske bremseskiver. Det holder temperaturen keramik, i det omfang, når der bremses er næsten altid forudsigeligt i de mest ekstreme situationer. Men det er en anden historie. I dag taler vi om diskdrev på biler til daglig brug. Bremseskiver udluftes og ikke-ventileret, perforeret og uden. Dette er alle gjort lige efter varme og køling. Især i bjergområder på pisterne og i sommervarmen. Det blev derefter undersøgt og vitalitet af disse bremser. Det skal ske i sådanne forhold, når bremserne arbejder på grænserne. Der var mange tilfælde af bremsesvigt i bjergene. Især i lastbiler og busser. Ofte i nyhederne fra tid til anden er der rapporter om ulykker i bjergene. I 80% af tilfældene - en bremsefejl, resten af ulykken - fra fremskyndelse og uforsigtig kørsel. Efter at køretøjet vægt er stor, energien af bevægelse (inerti) skal absorbere mere effektivt.

Vær forsigtig, når vælge bremse systemkomponenter, samt reparation tillid kun de professionelle, det påvirker ikke kun din sikkerhed, men også andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.