BilerBiler

Hvad er tabet af den råvare værdien af bilen, og af hvem den skal kompenseres?

Hver tredje erfaren bilist mindst en gang kom ind i en trafikulykke (uanset om det var en bunden under parkering eller en alvorlig ulykke). Alle måtte beskæftige sig med forsikringsselskabet og domstolene. Men kun få af de russiske bilejere ved, hvad tabet af varen værdien af bilen, og hvordan det virker. Så i dag vil vi forsøge at udvikle et tema af spørgsmålet og se på alle de funktioner i TCB.

Hvad er det?

Tabet af varen værdien af bilen står for den værdi, som angiver en reduktion af den oprindelige pris af køretøjet som følge af en ulykke, og ulykker. Men hvem skal tilbagebetale forskellen i pris, vil vi vide i slutningen af artiklen.

Hvad bilerne ikke passer CF?

Lige bemærke, at under denne "værdi" er ikke egnet til alle biler. Så hvis din maskine 5 (hvis det er en udenlandsk bil) eller mere 3 (indenlandske auto) år, dens kilometertal overstiger mærket af 100 tusinde kilometer, og dækslid er lavet af 40 procent til 100 procent, ingen domstol vil ikke kompensere for skaden. Inddrivelse af tab af varen værdien af bilen er kun muligt, når maskinen ikke er underlagt de ovennævnte forbud.

For enhver del af bilen kan kræve erstatning?

TCB opstår under deformation af maskinens krop elementer, der har været i en ulykke (kofangere, forlygter, kølergrillen og lignende. D.), og når det er lakskader tredjeparter.

Når der er deformation af legemet, metallet bliver mindre stabil over for stress og følgelig kræver genvinding kan-svejsning. Hvis skaden sker uoprettelige korrosion maling på afskaffelse af hvilket skal også bruge en masse penge. Alt dette giver mulighed for en uafhængig undersøgelse og er et ark, der angiver den fulde liste over det arbejde, der kræves, og omkostningerne ved deres gennemførelse.

Hvordan er tabet af den råvare værdien af bilen?

Beregning TCB øjeblikket koster omkring 1.500 rubler. Eksperterne definere alle de deformerede dele (i bind. H. Og motor), som du så kan modtage kompensation.

Hvem kompenserer tabene?

Tabet af varen værdien af bilen skal kompenseres af forsikringsselskabet skyldige, samt de selskaber, der forsikrer det køretøj CASCO. Men mange af dem er ikke villige til at betale de samlede omkostninger af skaden på bilisten, med henvisning til de forskellige love. Bilen ejer skal vide, at der er en ret til kompensation TCB i alle tilfælde, selvfølgelig, hans bil er egnet til de ovennævnte krav (model år, kilometertal og stand). Derfor, når tabet af varen værdien af bilen vil du ikke blive refunderet forsikringsselskaber, skal altid stå din jorden og anlægge sag ved retten. Som retspraksis viser, har selv en enkelt bilejer ikke miste forsikringsselskaberne i sådanne tilfælde.

Og endelig, størrelsen af kompensationen. TCB, der skal inddrives inden for grænserne af 120 tusind rubler. Når mængden af skaden overstiger dette tal, vil balancen blive opkrævet til den skyldige part.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.