Hjem og familieKæledyr

Drøm bog. Katte ser i drømmen - heldigvis eller modgang?

Siden oldtiden, blev katte anset mystiske dyr. Den opfattelse var, at katten - det er målmanden fra ildstedet, hus. På trods af den teknologiske udvikling og forelægger de synspunkter, som flertallet af mennesker fortsætter med at behandle den barde og Stripes som en magisk talisman. Og indtil videre, at købe et nyt hjem, en lejlighed i den første kørsel en kat. Og det faktum, at katte kan helbrede sygdomme, har længe været bevist af videnskaben.

Fordelene ved kat virkelighed, indlysende og ubestridelig. Og hvordan man kan forstå en drøm, hvor du ser en kat? Forklar denne vision vil hjælpe os med at drømme fortolkning. Katte, der kom til dig i en drøm kan forklares på flere måder.

Hvorfor drømmer om en kat?

En kat i en drøm - et tegn på kvindelig seksualitet, magt, mystik, mystik, styrke og modenhed af din personlighed. For at dechifrere drømmen korrekt, er du nødt til at forstå, hvordan du føler om disse dyr. Hvis du kan lide katte, og du elsker at behandle dem, så denne drøm kan betyde for udviklingen af din personlighed i en positiv retning.

Hvordan man skal fortolke drømmen bog, katte, som du ikke kan lide, kan du være forbundet med det feminine arketype. Dette kan være en grusom mor-in-law hadede og så videre. D. Eller i dit liv vil være en kvinde, der vil opføre sig som en kat.

Værdien af søvn kan forklares på forskellige måder, afhængig af mange aspekter. Så hvis du drømmer en masse katte, drømmetydning forklarer, hvordan falsk miljøet omkring dig. Så vi er nødt til at se nærmere på de mennesker, med hvem du kommunikerer, måske nogle af dem væver intriger bag din ryg. Som drømmen Bogen forklarer katte til at drømme lemlæstet eller dræbt - en vellykket overvindelse af forhindringer. Men vær bidt eller ridset aggressiv kat - ikke et godt tegn, varsler fjender, der ønsker at ødelægge dit omdømme eller tage væk ejendom.

Stor betydning for fortolkningen af søvn er og maleri katte

Som drømmen bog, rød kat i en drøm - et tegn på romantisk kærlighed og parforhold. Men hvis det er rød killing, i kærlighed, tværtimod, uden held. Lad den rødhårede kat i huset - derefter vente på problemer. Hvid kat i en drøm kan betyde, at du kommer ind i en uforståelig situation, som ville medføre problemer. Men sove med en sort kat tyder på, at løsningen på ethvert problem, kan du stole på intuition. Hvis en sort kat i en drøm bevæger dig vejen - forventer forhindringer i virkeligheden udtænkt.

Ifølge den drøm bog, kan katte, drømt om dig i form af killinger være forbundet med små børn. Sommetider drømmen indikerer, at du har for lidt tid til at afsætte til sig selv. Du er nødt til at behage dig selv, underholde og forkæle. Hold hænder killinger - det vil sige at være involveret i en hvilken som helst forkert forretning.

Fortolkninger og betydninger for at gøre drømme kat, et enormt antal. Profetiske drømme - det er sjældent, normalt vi drømmer de mest almindelige, som ikke har nogen betydning. De vigtigste ting - ikke tage alting bogstaveligt. Drømme kan ikke bestemme vores skæbne, de er eneste spor og hjælpe med at vælge den rigtige retning i livet. Alt andet, herunder vores skæbne afhænger af os og vores handlinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.