ComputereInformationsteknologi

Effektive cyklusser foreach: PHP og højre arrays

Oplysninger i arrays, kan variere typen værdier og deres størrelse og antal elementer kan ikke altid bestemmes på forhånd. Moderne programmering, navnlig i den distribuerede udførelsesform tillader det at skabe komplekse datastruktur, indhold og egenskaber kan defineres dynamisk i ubestemt tid som følge af forskellige aktioner eller begivenheder på en anden sekvens.

Det er ikke altid muligt i projekteringsfasen at forudsige drift proces for alle mulige repræsentationer og anvendelse af oplysninger, dynamikken i deres udseende og brug.

Syntaksen af indholdet

Ved formuleringen syntaksen for foreach, PHP foreslået to måder at få adgang elementer. Begge er ikke afhængige af typen af tasten, eller typen af værdier og kan emuleret konventionel cyklus. Foreslået at overveje et array som en flerhed af elementer, blev antallet af hvilket oprindeligt ikke bestemt. Opstillingen kan konfigureres i farten som tasterne, og uden. Opstillingen element kan fjernes, kan nøglerne være associativ og standard uddannede.

foreach ($ aArrayName som $ xVærdi) {loop organ}

Dette design kræver foreach PHP løkke til at gå igennem alle elementerne i træk. I kroppen af løkken variabel vil $ xVærdi konsekvent tage alle værdier af array $ aArrayName i den rækkefølge, de blev tilføjet. Værdierne af centrale elementer vil ikke være tilgængelige.

foreach ($ aArrayName som $ xKey => $ xVærdi) {loop organ}

Også her opfylder design foreach, vil PHP scanne hele indholdet af array, men løkken parrene vil træffe passende værdi som variablen $ xVærdi, og den variable $ xKey - nøgleelement.

Sekvensen af elementer

Inde i foreach vil PHP tilbyde indhold i den rækkefølge, som de tilføjede elementer, men hvis der blev gentaget tilføjelse / fjernelse, og tilføjer noget til tasterne, og noget uden, er det bedst at gøre arbejdet i dannelsen af array med et array med position sekvenselementer, og baseret på deres indhold eller på tasterne.

På grund af forskellige objektive årsager sekvens inden array ikke kan overholdes, og / eller måske ikke så meget, men det bør ikke være orienteret på nogen måde. I simple opgaver på trivielle datasæt, ikke noget problem, og algoritmen kan indstilles til sekventiel behandling, men når du opretter / redigerer array proces er påvirket af mange faktorer, bør fokusere på indholdet.

Moderne "rigtige" elementer

Ud fra den aktuelle selvopfattelse, selv uden at tage hensyn ubetinget ligesom sprog, skal PHP foreach vifte udformes uafhængigt under hensyntagen til den faktiske specifikke opgave.

Den praksis, når der er en given, og i dette er der et indeks i den generelle samling af relaterede produkter efter specifikke kriterier - det var i går.

Indeks var nøglen, og tog form af en vifte af associative arrays. Det er nøglen mistet sin unikke serienummer (normalt været konsekvent: 0, 1, 2, ... n) og begyndte også at værdi, men en simpel værdi (dvs. nøglen) i forbindelse med den faktiske værdi (dvs. indholdet af elementet). Det er i dag, det er korrekt, men ikke helt.

Det er derfor, den cyklus foreach PHP overvejer som et alternativ til den normale cyklus, fokuseret på konventionelle arrays. Det er frem for alt, og det er meget vigtigt, fordi det betyder, at den reelle nøjagtigheden af array elementer, såvel som deres nøgler!

Højre arrays af regulære elementer

Først var der et element, derefter to elementer ... så der var en matrix af elementer og sløjfen gennem opstillingen af dem:

for ($ i = 0; $ i

behandling af kroppen af hver $ aArrayName [$ i]

}

Så elementet i stedet for en ansigtsløs 0, 1, 2, ... n vil have sit eget navn - nøglen og derefter bliver associativt array og derefter brug for en foreach løkke - "cyklus for hver":

foreach ($ aArrayName som $ xKey => $ xVærdi) {

bearbejdning af kroppen af hver $ aArrayName [$ xKey] $ xVærdi eller at en og samme

}

Nu er tiden kommet, hvor array bør komme rigtige elementer, dvs. dem, der af sig selv. De kender din kode, dens indhold, dens plads i rækkefølgen tendens til at være dit eget valg af sekvens og uddelegere alle disse muligheder deres egne arrays indeholder dem.

Sådanne regelmæssige arrays håndteres af sig selv. Særlige behov i konventionelle cykler og cykler af hver vil ikke være enkel. Formelt syntaks og semantik af dette tillader allerede, det eneste spørgsmål for udvikleren inerti af bevidsthed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.