Mad og drikkevarerOpskrifter

Brød opskrifter på brød maskine derhjemme

For nylig er der flere og flere husmødre taler om brød maskine. Nogle mener, at dette er noget vrøvl, mens andre, tværtimod, overbevist om behovet for en sådan enhed i hjemmet. Faktisk brød maskine er meget let at bruge, de gør alt arbejdet selv, vil du ikke få snavset service, alt er ren, din vigtigste opgave - er at udfylde den nødvendige mængde af alle ingredienser i ovnen, og fire timer senere får du en frisk og velsmagende brød.

Brød opskrifter på brød maskine

Opskrifter til brød maskine, der er mange, både enkel og tilføje yderligere ingredienser (rosiner, spidskommen, løg, græskar). Vi ønsker at tilbyde dig, så at sige, den grundlæggende opskrift til alle lejligheder.

For ham, tage følgende:

 1. En glas varmt vand (ca. femogfyrre grader).
 2. Tørgær (opløst) - 1,5 tsk ..
 3. Sukker (pulver kan) - 3 spsk. l.
 4. Vegetabilsk olie (raffineret, nødvendigvis) - 4 spsk. l.
 5. mel Hvid hvede (bedre præmie for bageri bagning) - 3 kopper.
 6. Natriumsalt vulgaris - 1-1,5 t l ..

Taget fra antallet af produkter bør få et brød vejer hundrede gram. Fremstillingen tager omkring fyrre minutter og yderligere to timer skal gøre dejen stige.

Ved bunden af brødet maskine at opløse vand med gær og sukker, og lad det brygge en blanding af ti minutter. Tilsæt derefter smør, mel og salt. At vælge en primær tilstand, og tryk start. Nu kun tilbage at vente, indtil vores wienerbrød er klar.

Som du kan se, er de brød maskine brød opskrifter ikke kompliceret. For dig, i virkeligheden, alle gør et mirakel maskine. Ingen grund til at få dine hænder beskidte og ælt dejen.

Brød opskrifter på brød maskine "Moulinex"

Madlavning bage brød maker "Moulinex" er i virkeligheden ikke anderledes end den konventionelle proces, bortset fra at alt er meget lettere. Men vi ønsker at tilbyde dig en gennemprøvet opskrift, der altid viser sig stor. Til fremstilling af sådanne produkter tager:

 1. Komprimeret gær øjeblik - '10
 2. En spiseskefuld sukker.
 3. mel Hvid hvede - 650 g
 4. Salt på din diskretion. Det er et spørgsmål om smag.
 5. Æg - 1 stk.
 6. Olie - 3 spsk. l.
 7. Et glas varmt vand.

Til bagning bruge hovedprogrammet. Resultatet er et brød vejer otte gram.

Udarbejdelse af brød i bagemaskinen "Kenwood"

Brød opskrifter på brød maskine "Kenwood BM 250" er ganske varieret. Under madlavning, værtinde erstatte nogle af ingredienserne, tilføje nye, hvorfor der er flere nye bagning muligheder. Vi vil gerne tilbyde dig en opskrift Darnytsa brød, kogt i brød maskine.

Vi har brug for:

 1. mel Hvid hvede (bedre at købe et produkt af højere kvalitet) - 360 g
 2. Mel mørk rug - 150 g
 3. Surdej (i stedet for den sædvanlige gær) - 300 g
 4. Honning - ét element. l.
 5. Vand - 265 ml.
 6. Sol - 1-1,5 t l ..
 7. Tørgær almindelig - 1,5 tsk ..
 8. Olie - Artikel 2.5. l.

Honning smør og vand (150 ml) at blande, tilsæt derefter resterende vand. Blandingen hældes i en form og tilsæt smør, mel, salt og gær. Kog i en brød maskine, du har brug for ved at trykke på mode for rugbrød. Det viser sig, en vidunderlig mørk skorpe.

Overvejer brød opskrifter til brød maskine, skal det bemærkes, at den er rede ikke kun med brug af tørgær, kan de erstatte surdej, serum, frisk gær.

Schweiziske brød forbereder temmelig simpel, men det viser sig meget velsmagende.

Vi får brug for følgende produkter:

 1. Smør, tidligere blødgjort - 120 g
 2. Cream - 140 ml.
 3. Saft af en halv citron.
 4. god kvalitet mel - 650 g
 5. Mælk (varmes op) - 150 ml.
 6. Frisk gær - '30
 7. Æg - 1-2 stykker.
 8. Sukker - '55
 9. Lille salt (efter smag).
 10. Hør frø og sesamfrø.

I skålen for at blande fløde og citronsaft, orlov i et par minutter. Derefter hældes blandingen i BREAD, at hælde mælken, tilsæt æg, mel, smør, salt, sukker.

Hør frø og sesamfrø kan drysses på brødet før bagning, men det er kun på din anmodning. Du kan lave mad i de vigtigste tilstand. Brødet viser sig meget mørt, velsmagende, cremet. Det er vigtigt, at melet var af god kvalitet, da et dårligt produkt er i stand til at ødelægge resultatet.

i stedet for en epilog

Alle, der værdsætter og elsker hjemmelavede kager, har bagemaskine kunne lide. Med dens hjælp, kan du tilberede en vidunderlig brød og ikke kun ham. Der er helt forskellige opskrifter på brød maskine: rug eller hvede, surdej eller gær, klassisk eller med forskellige additiver. Elskerinder føjes til smag og deres ingredienser: grøntsager, løg, krydderier, hvidløg, ost, nødder, frø. Prøv det, og du opskrifter på brød maskine og føle forskellen mellem fabrikken og forberedt hjemme brød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.