Mad og drikkevarerOpskrifter

Bag cheesecake i multivarka hurtigt og nemt

Multivarka - en rigtig gave til husmødre. Du kan bruge den til at skabe kulinariske mesterværker, selv uden særlig uddannelse og færdigheder. Hent produkt i mirakel-teknik, får du en lækker, smagfuld, sund og utrolig lækker. Normalt leveres med multivarka indeholder en opskrift bog. Glem ikke, at det er muligt ikke blot at slukke og lave mad, men også stege og bage.

Især for ejere af denne teknik, har vi udarbejdet en lækker overraskelse - cheesecake. I multivarka behøver ikke at kontrollere tilberedningstiden - det vil gøre alt for dig. Du skal bare droppe den æltede dejen til en særlig kop, og slappe af. Sådan en enkel og solidt måltid, ligesom en duftende kage, bedes krydret smag.

Tips

Selv den simpleste model Multivarki har flere indbyggede tilstande og to typer af programmer, der tillader dig at vælge tilberedningstid. Alle muligheder (afhængig af model) forskellig intensitet og opvarmningstemperaturen. Du kan også manuelt indstille alle de tilstande, og indstil tiden.

Den mest populære funktion er "Quenching" - det kan bruges til at lave mad og tilberede forskellige ingredienser. Programmet fjerner den stærke kog, og automatisk bestemmer varmetrin. En "Bagning" mode helt erstatter ovnen og gryden. Med denne funktion, vil du slå jævnt bagt, med en velsmagende skorpe wienerbrød, grøntsager, gryderetter, og tærter.

Delicate cheesecake i multivarka

Sammensætningen af retter omfatter: mel (to hundrede gram) ost (et hundrede gram), tre æg, teskefuld bagepulver, mayonnaise (10 gr.), Et stykke smør. På anmodning - urter, nødder.

Riv hårdt smør og ost, bland med mayonnaise. Pisk masse piskeris, tilsæt æggene og urter. Hvis du har yderligere produkter, tilføje dem. Bland mel med bagepulver og bland forsigtigt med blandingen af æg-ost.

Der vil have en tyk dej er glat konsistens, som skal hældes i en smurt skål. Klik på muligheden "Bagning", indstille tiden med 40 minutter, en tætsiddende låg og gå om deres virksomhed. Når cheesecake i multivarka "Redmond" zapechetsya vente, indtil den er afkølet, og derefter overføre til en plade, serveret med creme fraiche.

Cheesecake med ost

For at forberede dejen:

-dvuhsotgrammovaya pakning af smør;

eller tre hønseæg;

-soda (halv teske);

-To kopper mel (nogen);

-sahar (et hundrede gram).

Udstopning fremstilling af ost (to hundrede gram) ost (400 g) tørret frugt - i denne udførelsesform vil være rosiner (50 g) vanillin.

Til ost og ostemasse kage viste sig luft og blid, skal du først finkæmme mel - dette er meget vigtigt. Før madolie Sæt den til at blive bløde. det blev derefter tritureret med sukker, kan det piskes med en mixer ved lav effekt.

Adskil æggeblommer fra proteinerne og kombinere dem med olien masse - proteiner er anvendelige til fyldning. I denne masse Pour sigtet mel, æltning af dej, dække den med et rent håndklæde og efterladt i 20 minutter.

I løbet af denne tid, lån afgørende øjeblik - udarbejdelse af ostemasse-ost påfyldning. Rosiner hæld kogende vand. Rub ost, hytteost mos med en gaffel. Proteiner piskeris blender. Bland alle de produkter i en enkelt masse.

Vender tilbage til testen. Piece reserve til dekoration, resten af rullen ud af en flad kage. Bunden af koppen er foret med pergament papir, fedt det med et stykke smør og sætte dejen dannelse. Jævnt distribuere påfyldning - glem ikke at danne en rand. Top dekorere til din smag.

Klik på knappen "Bagning" - i 45 minutter. Hytteost og ost kage i multivarka rosin overraskelse udsøgt aroma og stor smag. Så du er nødt til at lære at bage kager, overraskende gæster med kulinariske lækkerier og kog med glæde.

Ossetiske-ostemasse cheesecake i multivarka "Polaris" på yoghurt

Ingredienser: to kopper yoghurt, tre kopper mel, bagepulver - på spidsen af en kniv, smør (10 gr.), Sukker (teske). Også brug et æg, to hundrede gram ost og hytteost.

Ælt dejen fra kærnemælk, smør, mel, sukker og bagepulver. Lad i en halv time under et håndklæde. Så rulle ud i en stor kage. I midten sprede fyldet: gnide æg med flødeost og tilsæt den revne ost.

Forsigtigt kontrakt testen ender til midten og klemme dem stramt. Hånd flade kage. Drop i koppen (olieret), skal du indstille "Bagning" mode i en time. Klar tærte fedt med smør og serveret med te. Prøv nu ossetiske parabol du nyder det.

Tærte med ost og kartofler

Zagotovte følgende suite af produkter: ost (fem hundrede gram), kartofler (halv kilogram), en kop fløde, mel (halv kop), to æg, løg, salt og peber.

Lav kartoffelmos, så glem ikke at tilføje salt. Bland det med mel, vil det være vores dej. Smazhem olie bunden af beholderen og jævnt fordele kartoffel dannelse manuelt.

For fyldet: svits løg, bland med revet ost. Sætte den resulterende masse i midten af kagen og fyldes med en blanding af pisket æg og fløde. Glem ikke at sæsonen med krydderier. Madlavning på tilstand "Bagning" 40 minutter. Kartoffel og ost tærte, i multivarka kogte, spist en halv time - fra sin delikate smag ingen kan modstå.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.