ComputereComputerspil

Hvordan til at åbne en konsol i "CS GO" - løsninger

"CS GO" (CS GO) - efterfølgeren til den berømte shooter CS 1.6, et fuldgyldigt disciplin af eSports. Lige når udviklere har forstået, at "1,6" er forældet (dette gælder også for den grafiske motor og fysik), og smide sådan et stort projekt, det ville være en forbrydelse. Nyt spil - nye problemer, som ofte sætter spilleren i et dødvande.

Et skridt fremad

Det nye spil har arvet alle de grundlæggende funktioner, men også tilføjet et nyt. Men i det væsentlige er det samme skytte: de samme våben, de samme modsatrettede sider, den samme konsol. CS GO, ved den måde, det har ikke mindre værdi. Gennem det hele sat Micro, hvorigennem vi kan med utrolig præcision farven på hans syn, hans størrelse, hastighed, musebevægelser, og så videre. Men på første spillerne ved ikke, hvordan man åbner konsollen i "CS GO". I den tidligere version, er denne funktion er aktiveret som standard, men nu er du nødt til manuelt at tænde den.

fremgangsmåde 1

Lad os se på, hvad du skal gøre for at aktivere denne funktion. Og hvordan. Åbn konsollen i "CS GO", kan du bruge de sædvanlige indstillinger. For at gøre dette, gå til spillet, i "Hjælp og indstillinger", og derefter finde den "Aktiver Developer Console" og ændre indstillingen til "Ja". Konsollen aktiveres ved at trykke på en varm "~" tasten (tilde).

fremgangsmåde 2

Dog kan den første metode ikke hjælpe dig. Det sker ikke tit, men det sker. Hvis det gøres efter indgrebet konsollen stadig ikke tænder, er du nødt til at forlade spillet. Så i Damp ( "Library af spil") for at finde "CS GO", højreklik på navnet på spillet. I genvejsmenuen skal du klikke på "Egenskaber" og derefter "Set Launch Options" linje for at registrere følgende: «-console» (uden anførselstegn).

Men hvis selv da konsollen vil ikke tænde dig, sagen er enten i nøglen, som er ansvarlig for dets aktivering, eller finjustere spillet. Skift dem til rimelige grunde, ganske problematisk. Du bliver nødt til at ændre standard nøgle "~" til nogen anden konsol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.