SundhedPræparater

Drug "Vitalux Plus': virkning på kroppen

Den menneskelige krop har brug for konstant pleje. For det kan fungere korrekt, skal du hjælpe ham. Dette gælder for alle organer og systemer. Ingen undtagelse og øjne. De er de vigtigste sanser, fordi takket være visionen om en person får de fleste af oplysningerne fra omverdenen.

Øjnene er udsat for hyppige stress. Dette skyldes, at arbejdet ved computeren, se tv, samt det faktum, at vi hele tiden se, hvad der er omkring os. Derfor syn kræver omhyggelig behandling. Drug "Vitalux Plus" er skabt specielt til at understøtte øjet. I sin struktur indeholder specielle stoffer, der er afgørende for sundhedsfremme og forebyggelse af orgel lidelser.

Lægemiddel "Vitalux plus": sammensætning

Frigivelse form for vitamin - piller. I en blisterpakning kan være et forskelligt antal kapsler. De kan være fra 6 til 84. De blærer er lavet af papemballage, ligger der og instruktioner til brugen af stoffet. Kapslerne indeholder en række aktive komponenter og hjælpestoffer, der er indeholdt i skallen. Stedfortrædende elementer er:

 1. Fiskeolie.
 2. Vitamin A, C, K, E, af gruppe B.
 3. Nikotin, folinsyre og pantothensyre.
 4. Alfa-tocopherol.
 5. Calcium og kalium.
 6. Lutein.
 7. Biotin.
 8. Kemiske elementer: jern, zink, mangan, iod, magnesium. Desuden tabletter indeholder phosphor, silicium, selen og andre.

Vitaminer skal af lecithin, glycerol, farvestoffer og gelatine. Det stof består af alle komponenter, der er nødvendige for at opretholde visuel funktion. Spis medicin "Vitalux Plus" anbefales til 1 måned. Dosis til voksne er 2 tabletter til børn - ½.

Da stoffet virker?

Drug tilsætningsstof "Vitalux plus" har en masse effekter på grund af det faktum, at det er sammensat af mange nyttige stoffer for organismen. Hver komponent af medikamentet grad har en gavnlig virkning. Komplekse vitaminer, der er indeholdt i tabletterne fører til en styrkelse af ikke kun orgel af synet, men også immunforsvaret. Karatonoidy tilgængelig som en del af lægemidlet, bidrager til en styrkelse af den gule plet. Denne del af nethinden har den funktion af perifert syn. Hertil kommer, lutein er en kraftfuld antioxidant, der beskytter organismen mod de skadelige virkninger af frie radikaler. På grund af fiskeolie øjne ikke udsættes for oxidative processer, der forekommer på det cellulære niveau.

Hvilke effekter producerer stoffet?

Biologisk aktivt stof "Vitalux Plus" styrker synet og forhindrer træthed i øjnene. Det er kendt, at evnen til at se et par sløvet i det omfang, som en person aldre. Med denne fremstilling, er processen langsommere, hvilket resulterer i de ældre er ikke nødvendigt at bære briller. Medicin "Vitalux Plus" beskytter øjnene mod støvpartikler, røg og vind. Hertil kommer, at sommervejret medicin forhindrer kroppen mod de skadelige virkninger af ultraviolette stråler.

Ud over en positiv effekt på øjnene, vitaminer har andre positive effekter på hele organismen. For det første, deres teknik forbedrer ydeevnen, sikkerhedsstyrker, forbedre stemningen og mindske irritabilitet.

indikationer vitaminer

Denne kosttilskud kan indtages af både voksne og børn. Indikationerne for anvendelse af vitaminer er:

 1. Magnesium mangel i kroppen.
 2. Betingelser for hvilke der er søvnforstyrrelser.
 3. Overdreven irritabilitet, nervøsitet, angst.
 4. Ligegyldighed over for, hvad der sker.
 5. Hurtig træthed i øjnene.
 6. Nedsat immunitet på grund af vitaminmangel.
 7. En del af arbejdet ved computeren.

Vitaminer kan også anvendes som en forebyggelse af øjensygdomme. De er især anbefales til ældre over 40 år, såvel som dem, der er tilbøjelige til synstab.

Blandt kontraindikationer er: Børn under 4 år, under graviditet og amning. Desuden kan stoffet ikke anvendes til personer, der lider af svær nyresvigt. Intolerance aktive eller hjælpestoffer komponenter indeholdt i lægemidlet, er også kontraindiceret.

Vitaminer "Vitalux Plus": forbruger anmeldelser og læger

Det stof er tilgængelig uden en læges udnævnelse, fordi han ikke er en selvstændig løsning. Dog anbefales det at øjenlæger som vedligeholdelsesbehandling i sygdomme i organet for synet. Folk, der bruger vitaminer, der er en markant forbedring i den generelle helbredstilstand, modstandsdygtighed over for bakterielle og virale infektioner. Desuden har de mistet symptomerne på træthed i øjnene er ikke observeret inflammatoriske reaktioner i blæsevejr, koldt, lang visuel belastning. Anmeldelser af vitaminer er positive fra de fleste forbrugere af lægemidlet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.