HjemlighedKonstruktion

Hvordan man laver en stige til anden sal: anbefalinger

Trappen er af stor betydning i huset. Ud over sin hovedfunktion - forbindelse og adgang til de højere etager - udfører den sig selv andre opgaver. Dens anden rolle er at skabe et ekstra element i det generelle indre af rummet. Og fra hovedspørgsmålet: "Hvordan laver man en trappe til anden sal?" Der er en række andre. Hvad tager det at være kvalitativt, pålideligt, smukt og uden vanskeligheder? Til dette er det nødvendigt at vide, hvad stigen til anden sal består af , såvel som funktionerne i dette design.

Denne struktur består af følgende elementer:

 • Span (marts) - en enkelt række trin;
 • Legepladsen - er roterende eller enkel, deler marchfly;
 • Kosour - støtte til trin af metal eller træ;
 • Stigerør - en lodret væg, der forbinder to vandrette trin (kan være fraværende i designet, dets funktion er rent dekorativ);
 • Bowstring - forbinder alle trin i marts, en metal- eller træbjælke;
 • Baluster - støtte til håndlister eller gelændere.

Skridtene i den fremmede type afviger i størrelse og form fra standarderne. De er vant til at skabe sving i marts.

Arbejdsfaser

Den enkleste i udførelse er en stige lavet af træ. Vi laver en plan for, hvordan man laver en trappe til anden sal. Det omfatter flere faser:

 1. Vi vælger stedet til installation af strukturen.
 2. Tag papiret og træk det og skriv ned alle detaljerne detaljeret, for ikke at tillade yderligere fejl. Du kan lave en papirmockup, der udfører alle handlinger, såvel som med ægte materiale.
 3. Bestem dimensionerne: bredde, længde, højden af selve strukturen og trinets størrelse. Glem ikke at tage højde for stigningen og ikke krympe trinets bredde.
 4. Vi finder stedet for at fastsætte Kosovra, vi har allerede monteret klare trin på den. Brug deres specielle skruer til installation.
 5. På siden af trinnene fastgør vi understøtningerne under rækværket, hvis højde beregnes ud fra bevægelsens bekvemmelighed.
 6. Påfør finishet (lak, maling).

Typer af trapper

I den moderne verden af teknologiudvikling anvendes forskellige materialer til disse strukturer. Designere viser minimalisme, stringens, linjers klarhed. Trapper er lavet af træ, beton, glas og metal, præfabrikerede moduler. De kan drejes, med flere marscher, skruer, med eller uden platforme. Arrays af beton er meget tunge, så de er opført i store strukturer med et forstærket fundament. Et dæk er nødvendigvis monteret ovenfra. Glas og metal - denne kombination er en hyldest til modetrends. Men når man beslutter spørgsmålet "hvordan man laver en stige til anden sal selv", er disse materialer ikke egnede. Følgende vil gøre.

Præfabrikerede moduler er en god mulighed for ethvert værelse. De er let monteret, flyttet og kombineret i marscher, forskellige i antal trin. Kæmpe muligheder for industrien giver dig mulighed for at producere trin til trapper lavet af træ i forskellige størrelser, former, farve, grad af beskyttelse. Dette gør det muligt at anvende dem ikke kun i modulære typer, men også som en finish på betongtrapper.

Klar kopier

Hvis du er ny til byggebranchen og ikke ved hvordan man laver en trappe til anden sal eller ikke er sikker på deres evner, så kan du købe et færdigt produkt. Konsulenten vil forklare detaljeret, hvordan trappen går til anden sal. Prisen for produktet afhænger af fremstillingsmaterialet og komponenterne i strukturen såvel som dens dimensioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.