HjemlighedKonstruktion

Træskillevægge i et træhus: installation. Skillevægge interiør i et træhus

For nylig i konstruktionen blev træskillevægge brugt, foret med helvedesild og pudsede udenfor. De var pålidelige og holdbare konstruktioner. Nu bruges de ekstremt sjældent, fordi teknologien er besværlig og dyr. Moderne træskillevægge i et træhus er mere økonomiske og enkle.

Brændbare produkter anvendes sjældent i dag i bybygning. I store administrative og beboelsesbygninger er de forbudte at bruge, selv om de ikke er selvantændende. Skillevægge i et træhus bruges i individuel og lavhusbyggeri. De er kun monteret, efter at husets fulde krympning er sket.

Fordelen ved at bruge træ er, at efter konstruktion er der meget spild af høj kvalitet.

Trærammepartitioner

Konstruktionen indeholder en ramme fremstillet af tømmer trimmet med forskellige materialer og med et fyldstof indeni. Inde i hulrummet er der placeret lydisolering, og for rum med høj luftfugtighed tilsættes en dampspærre. I dette tilfælde skal huden og skeletet behandles med svampe og vandafvisende midler. I modsætning til vægge er skillevægge ikke bærende, selv om de kan hænges med hylder, blomsterpotter og andre indvendige elementer.

Træskillevægge i en trærammehus er lavet af samme materialer som væggene. Kun indersiden kan bruges med mindre tværsnit, da den ikke bærer belastningen.

Det generelle strukturelle grundlag for bygningen skaber deformationer fra temperatur og fugtighed. Som et resultat vil krympningen være ensartet, og leddene vil ikke danne revner. Det er også tilrådeligt at anvende brandhæmmende og antiinsektiske sammensætninger til træ.

Funktioner af rammen

Rammen er lavet af et tørt træ med en sektion på 5x5 cm eller 5x10 cm, og afstanden mellem stolperne afhænger af dimensionerne af beklædningspladerne. For gipsplader er det for eksempel 60 cm. Gabet mellem pletteringen gør det muligt at placere glas eller mineraluldsplader indeni. Disse materialer er foretrukne på grund af billigheden, de slår sig ikke i musen. For ikke at færdiggøre tapetet med tapet eller ikke at male, kan du sy det i træhuset (billedet nedenfor).

I logbygningerne er de indvendige vægge lavet af log eller massivt tømmer, selv om lysstrukturer bliver billigere og lige så meget udbredt. For beton eller murhuse er det bedst at bruge en metalforzinket profil som en ramme inde i skillevæggen.

lægte væg

Designet er et skjold i 2-3 lag af brædder, skudt ned i en vinkel på 90º. Den er indsat i rammens riller fra træet. At skillevæggen ikke deformeres, når man krymper huset, mellem skærmen, loftet og væggene forlader huller på 1 cm.

Planker pudsede. For at gøre dette er de præisoleret med helvedesild. Tråden er lagt i et lag af gips, og under det er en asbeststribe erstattet. Produkterne kræver en stor mængde træ, og processen med at skabe dem er tidskrævende.

Montering af skillevægge i et træhus

Først og fremmest kræves materialer og værktøjer til installation. De bør udarbejdes på forhånd.

Materialer og værktøjer

Til opførelse af rammevæggevægge kræves følgende materialer:

  • Bar med kvadratisk eller rektangulær sektion;

  • Beklædningsmateriale;

  • lydisolering;

  • Dampbarriere;

  • fastgørelsesanordninger.

Følgende værktøjer bruges som værktøjer:

  • bore;

  • skruetrækker;

  • Elektrisk puslespil;

  • Niveau, plumb, roulette;

  • hammer.

Underlags forberedelse til opdeling

Det er ikke svært at lave en skillevæg i et træhus, men det skal tages i betragtning, at det har stor vægt, og basen skal være stærk. På det almindelige gulv er det ikke opført, fordi overfladen kan synke. Derfor skal der fra bunden placeres et lag for at sikre det. Det er bedre at installere en ekstra væg på det hårde gulv, når alle de nederste bjælker er i sikte, og at tilføje et er ikke noget problem. Det er muligt, at under gulvet bliver nødt til at installere en ekstra base i form af beton eller murstenstoler. Indretningen af indvendige skillevægge skal tages i betragtning i projektets projekt. Så i fremtiden vil der ikke være behov for en ændring. På anden sal, bliver belastningen overført til bjælkerne, det er ønskeligt at gøre strukturen så let som muligt.

Det mest almindelige materiale til plating er gipsvæg, hvilket er ret let og billigt. Under det kan du installere en ramme fra en buet profil, som også vil reducere vægten af strukturen.

Anvendelsen af krydsfiner gør det også muligt at skabe et let design med et attraktivt udseende af naturligt træ. Dens brug er kun tilladt i tørre rum. Måske brugen af fugt-resistent krydsfiner, men det vil koste meget mere. Materialet bliver mere populært og bruges også til efterbehandling af lofter og gulve. Skillevægge i et træhus kræver ofte installation af en dørramme, et sted, der skal forstærkes.

mærkning

Før installationen foretages mærkning først. Brug en lodret og plan på vægge, gulv og loft, slå linjen og installer styrestængerne. Deres fastsættelse afhænger af basens materiale. Hatten af fastgørelseselementet er skjult i træet. Først er de ydre stativer installeret, og vandrette elementer er fastgjort til dem. Herefter placeres mellemliggende lodrette stænger langs den vandrette tråd. Mellem rammen og bunden placeres en kontinuerlig termisk isoleringspakning overalt.

Opstillingen af skillevæggen

At gøre en skillevæg i et træhus med egne hænder er ikke så svært. Kappe af brædder eller spånplader kan klare op til 30 kg. Hvis det skal hænge noget væsentligt (en kedel, tv, hylder), er konstruktionen på dette sted styrket af vandrette realkreditlån fra en lignende stråle. Fastgørelse af tværstænger er lavet ved hjælp af selvdrejende skruer og hjørner. Crosshead-installationspunkterne svarer til leddene mellem kappepladerne.

Træskillevægge i et træhus er fyldt med lydisoleringsplader eller måtter med tillæg, så der ikke er huller tilbage. På tætheden af lægningen afhænger af lydabsorptionens kvalitet. For at beskytte rammen mod fugt, som kan komme ud af rummet, trækkes en dampspærremembran på den fra begge sider. Det skal placeres så, at vanddampen forlader det indre rum og ikke kommer udenfor.

Til brandsikkerhed er ledningerne i skillevægterne bedst lagt i metalslangen og som inkompetente brug ubrændbare materialer. Det er også muligt at placere elektriske ledninger i en varmebestandig korrugering. Under er der skåret åbninger i brusker eller lydisoleringsplader. På den anden side er skeletet også dækket af beklædningsplader på en måde svarende til den første.

Afslutning af rammen

Rammen er dækket med gipsplader, plastpaneler, krydsfiner, MDF, foring. Skillevægge i et træhus er ofte lavet af samme materiale som lejevægge. Til dette er et velafstemt bord egnet.

Træbeskyttelse forbedrer indeklimaet. Hvert år kommer nye materialer til vægbeklædning på markedet, som også er færdige belægninger og giver et elegant udseende til rummet.

konklusion

Træskillevægge i et træhus giver fordele i form af ensartede deformationer fra temperatur og fugtighed. Deres udsmykning vælges efter eget skøn for at få en harmonisk kombination med interiøret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.