ReklamePrint

Hvordan man laver forretning namecard

Jeg arbejder som designer i den grafiske branche i 8 år. I løbet af denne tid, jeg gjorde et stort antal kort, men ofte mødes med problemet, når kunden ikke ved, hvad han ønsker at se på deres produkter. For nogle er det ikke en anstødssten - "Jeg er nødt til at skrive en taxa og et telefonnummer", og for nogen til at fremstille små bliver en hovedpine.

Jeg prøver at fortælle dig om de vigtigste punkter, som vil hjælpe dig med at forstå, hvad du ønsker fra de trykte produkter, og hvordan man laver et visitkort arbejde for dig.

Først, lad os beskæftige sig med et visitkort. Det er ikke kun navnet og telefonnummeret. Denne kontakt, som hjælper potentielle kunder til at kontakte dig. Derfor er det kun bør indeholde vigtige oplysninger. Ingen grund til at skrive en liste over dine tjenester, der består af 150 point. Hvis dette kort i hænderne på manden, så det gav dig. Hvis det gav dig, du talte om alle former for tjenesteydelser eller varer. Hvis du ikke fortæller - kort vil ikke hjælpe. Lad os bare korrekt forbrugeroplysning - telefonnummer, hvor han kan få fat i dig og få mere rådgivning eller til at købe varer. Og glem ikke at tage røret eller holde telefonen i at slukke - ingen abonnent på "anden ende" dræbe noget ønske om at ringe tilbage til dig, selv om det hele visitkortet op på en "nyttig" information. Det andet vigtige punkt - firmaets logo. For mange, er det ligegyldigt, men ser du, hvis du ser en stilfuld visitkort logo, du straks tænke på den kvalitative tilgang til virksomhedernes organisation. De produkter uden logoet gør mig mener, at det er en form for en aspirerende iværksætter, der ingen ønsker at være den første kunde. Bare glem ikke om adressen - det er efter min mening den vigtigste indikator for stabiliteten i organisationen. Hvis organisationen har en adresse, så er der penge på kontorleje. Dette giver umiddelbart en ekstra fordel i forhold til de unge iværksættere, der handler i deres undertøj ved køkkenbordet.

Nogle bare sige, at ved at placere logoet på visitkortet og telefonnummer, kan kunden gå tabt, fordi når han får brug for dit produkt eller service, men kan ikke huske om din virksomhed. Jeg er enig! Hvis dit visitkort til at placere - «ABCDmedia» tlf. 777-777-7, ingen vil huske om din virksomhed. Derfor visitkortet er muligt og nødvendigt at placere de vigtigste aktiviteter. For eksempel «ABCDmedia» fremme sites, tlf: 777-777-7 - ordentlig forberedelse af visitkort.. Bare ikke liste, at du ikke bare promovere vores hjemmeside, du stadig gøre SEO-optimering, sælger links, der giver "vagter" tjenester mv Den person, til hvem det er nødvendigt at fremme hjemmesiden, ved ikke, hvad er SEO-optimering, og hvis han ved det vil fremme selve webstedet. Derfor, "promovering" dette er den bedste beskrivelse af din organisation.

Så lad os sætte det hele i en flok. Business-visitkort er nødvendigt at placere logoet, aktivitet (hvis det ikke fremgår af logoet, hvad der præcist gør man), adressen på den organisation, telefon, e-mail, web-adresse. Hvis det er en personlig visitkort, så glem ikke tillige navn og stilling. Vigtigst er det, at kortet så pæn. Spørg ikke en designer til at lave et telefonnummer "større", når du skriver en stor telefonnummer er, tro mig, vil ikke lokke kunderne til at ringe. Glem ikke at også efterlade plads til noter, fordi hvis kunden vil gøre notater om dit visitkort - det vil være den mest succesfulde præsentation af visitkort.

Lidt senere, vil jeg diskutere, hvordan man præsentere oplysningerne på visitkortet reklame og hvordan du vælger en trykpresse til trykning produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.