Af teknologiElektronik

Kraftfuld WiFi-router til hjemmet og aktionsradius

For mange potentielle købere valg af router til hjemmet reduceres kun til en overkommelig pris, og antallet af antenne gevinst. Faktisk har mange brugere ønsker at have WiFi signalet var til stede i alle værelser og arbejdede fejlfrit. Jeg spekulerer på, hvad folk mener om dette, eksperter inden for IT-teknologier. I denne artikel, vil læseren lære at vælge markedet et stærkt WiFi-router netværksudstyr. Anbefalinger, anmeldelser og kommentarer fra ejerne vil hjælpe køberen til at beslutte, om erhvervelse.

Til at køre, holde, kigge og se

Marketing krige i verden, og det indenlandske marked førte til, at købere er 99% af det indkøbte udstyr, som i virkeligheden ikke opfylder de opstillede mål. Jeg opdagede denne kendsgerning efter at have købt, så de fleste mennesker bare affinde sig selv. af netværksudstyr eksperter foreslår at se på at købe en router fra en anden vinkel.

Mange mennesker fejlagtigt tror, at det vigtigste kriterium, som har en kraftig WiFi-router til hjemmet - rækkevidde. Naturligvis enheder med antenner tiltrække sig opmærksomhed fra købere. Her er blot et par folk opmærksomme på emballagen til routeren, hvor sort og hvid, enheden fungerer på den internationale ISO standarden IEEE 802.11. Det viser sig, at der for alle routere radius af samme: 150 meter i direkte linje af syne og 50 m indendørs.

Overtrædelse af forbrugernes rettigheder

Det er logisk at antage, at det er en router med en kraftig WiFi transmitter er ansvarlig for kvaliteten af lange afstande signaltransmission. Naturligvis i dyre enheder er "rigtige" af controlleren, og i den anden en falsk? Det er noget der. Efter markedet, især i budgettet klassen, en lille router prale signal magt, som i et par murstensvægge er i stand til at levere høj kvalitet signal. Forklaring er ikke længere påkrævet, billige routere med stor funktionalitet og svag belægning ikke er i overensstemmelse med ISO-standarder, og dermed overtræder loven i det land, hvor der er en erkendelse.

I overensstemmelse hermed den mest kraftfulde WiFi-router, som vil være i stand til at finde på markedet i budgettet eller erhvervssegmentet, opfylder alle krav. Det er bare prisen for disse enheder for høje og ikke overkommelige for mange potentielle købere.

Ressourcer budget klasse

De i billig segment (1000 rubler) enheder er designet til organisering af trådløs og kablet LAN inden for et samlet areal på 100 m2. Højkvalitets signaltransmission kun garanteres af producenten i nærvær af kun en opfangende væg (analog bærende murværk). Repræsentativt udsnit billig, kraftfuld WiFi-router garanteret at levere høj kvalitet kommunikation, alle trådløse enheder inden for en radius af 25 meter for 802.11n standard eller i området 50 meter for de andre teknikker (a \ b \ c).

Eksperter anbefaler installation af en netværksenhed er ikke i nærheden af en computer, og placer midt i rummet (for eksempel i en korridor) for en bedre dækning af alle værelser eller kontorer. Installer ikke routeren på gulvet eller sætte den på loftet. Signalet skal have et felt til refleksion fra overfladen, hvilket betyder, at du skal placere routeren i en højde på omkring 1,6-2,2 meter.

Repræsentanter for lavprissegmentet

Budgettet klasse er ikke mange enheder, der virkelig kan tilfredsstille alle kundernes behov. Ud over det signal magt, brugernes interesser og funktionalitet, så fagfolk i IT-teknologi anbefale undvige billige kinesiske løsninger på vanskelige at udtale navne (LioSan, Tenda, Netis) og har tillid til dit valg bevist over år routere: TP-Link, D-Link, Belkin .

Enhver stærk WiFi-router til huset af ejeren til at give lave ende komplet udvalg af funktioner, herunder en stor plads dækning. Billige enheder er udstyret med trådløse moduler billigere, så signalkvaliteten er direkte afhængig af placeringen af routeren i rummet. Eksperter anbefaler at være opmærksom på, når du vælger følgende enhed: TP-Link TL-WR720N, Belkin Wireless N150 Router, D-Link DIR-615 / A.

business class-segmentet

Det var i midten af markedet er enheder, der ikke kræver nogen yderligere handlinger fra brugeren og give ejeren af hele spektret af funktioner på samme tid med garanteret kvalitet signal. Den mest kraftfulde WiFi-router til hjemmet fagfolk anbefaler at vælge blandt mærker ASUS, Zuxel, Linksys, TP-Link og D-Link, der ligger i den prisklasse 1500-4000 rubler.

Ingen af disse producenter ikke tillader brugeren at sætte spørgsmålstegn ved kvaliteten af transmissionen gennem opsnappe signalet. Mange ejere i deres svar påpege, at klassen repræsentanter i boligblokke virksomhed oprette et trådløst netværk inden for et par lejligheder i dækningsområdet. Af den måde, bør en kraftfuld WiFi-router i sin klasse og har en anstændig datakryptering systemet, fordi det primært er fokuseret på små og mellemstore virksomheder. Arbejdet godt i denne kategori, alle produkter i selskabet Linksys, routere under Zyxel mærke på linje Keenetic, TP-Link Archer, D -Link DIR-8xx serien og ASUS RT-serien.

Repræsentanter for erhvervssegmentet

Glem ikke om de dyre udstyr, som eksperterne plejede at kalde en professionel. Kraftfuld WiFi-router til kontor, efter virksomhedernes ideologi, bare vælge blandt specialiseret udstyr. Mærker som Cisco, D-Link og Zyxel, bedre kendt blandt fagfolk inden for IT-teknologier. Mange brugere mener, at trådløse løsninger Apple også tilhører erhvervssegmentet, men det er en misforståelse, fordi i 50% af det udstyr omkostningerne amerikanske producent lagde brandværdi.

Kraftfuld WiFi-router til hytten, højhus eller en hel virksomhed, fra det dyre segment har ikke kun en enorm aktionsradius, og systemet og bredbåndsdækning. I de fleste tilfælde, høj kvalitet signal transmission antenner er ansvarlige handlemuligheder, der er udstyret med en router. Desuden er alle trådløse enheder er ikke isolerede løsninger, og styres af hjernen-computer-server.

Interessant smuthul for ejeren

For at forstærke signalet på sit eget budget til enhver netværksenhed er underlagt nogen bruger. Det er nok til at registrere via kontrolpanelet i indstillingerne for routeren i "Placering" tilstand "USA". Det faktum, at denne stat har sine egne love, herunder kravene til signalstyrken (250 m sigtelinje og 75 meter indendørs). Skift indstillinger og genstarte enheden, kan du se på første hånd den forbedrede signalstyrke.

Kraftfuld WiFi-router til hjemmet, kan aktionsradius, der overstiger de fastsatte standarder og påvirker ydeevnen af andre trådløse generelle formål netværk tages fra staten ejeren for overtrædelse af lovgivningen. Efter alt, i hvert land er der en tjeneste af radiofrekvens overvågning. I SNG-landene, er det praktisk talt ikke kontrolleret, men i de europæiske lande, kan de administrative sanktioner ikke undgås.

Meget dygtige hænder

For at forbedre signalet i et stort rum er ikke nødvendigt at købe WiFi router med det stærkeste signal fra den dyre segment. Høje omkostninger kan undgås ved at skabe et hjem-retningsbestemt broadcast system. Under stolt klingende navn gemmer to halvliters dåser af enhver drik. Afskæring fra bunden af tin beholdere, skal brugeren bære drikke krukke hals antenne router.

Næste arbejdsdag udstyr, antenner nødt til at installere på den side af receiveren og justere den rigtige vinkel. Hvis du bruger WiFi trådløst modul, en personlig computer, det sætter også RC pakke og sendt til den afskårne del til routeren.

Som konklusion

Som det kan ses af undersøgelsen, er begrebet "en kraftfuld WiFi-router" faktisk ikke eksisterer på verdensmarkedet. definitionen af "produkter af skruppelløse producenter," Her er mere passende. Brug for en anstændig router - velkommen til erhvervssegmentet, vil resten nødt til at bruge forbrugsgoder, fjerne alle ulemperne ved netværksudstyr med deres egne hænder. Alternativt kan du bare acceptere og nyde en billig køb. Under alle omstændigheder, vil brugeren ikke være i stand til at opnå en balance mellem kvalitet og overkommelig pris, da disse to kriterier er direkte proportional med hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.