FormationGymnasier og universiteter

Professionel udvælgelse i militæret skolen: spørgsmål, psykologiske tests, standarder

Professionel udvælgelse i militær skole involverer flere forskellige aktiviteter. Det omfatter kontrol den generelle uddannelsesniveau ansøgeren i form af optagelsesprøver. Desuden skal potentielle studerende demonstrere niveauet af udvælgelseskomité bestående af hans egnethed.

Medicinsk Kommissionen

Fysisk fitness til militær skole er ikke uden særlig lægelig kommission, der inviterede de bedste læger. At sundhed er ofte den afgørende faktor for udvælgelsen af ansøgere.

psykologisk undersøgelse

Professionel udvælgelse i militæret skole, og indebærer at udføre socio-psykologisk forskning af kandidater til træning. For at udføre sådanne aktiviteter i udvælgelseskomitéen invitere professionelle psykologer. Psykologiske tests for optagelse til militær skole giver eleverne mulighed for at opnå overensstemmelse med fremtidige militære speciale. Ifølge resultaterne af forskning psykologer kan vurdere den psyko-fysiologiske tilstand potentielle studerende.

teknikker Egenskaber

Typisk professionel udvalg i militære skoler - hvad er det? Spørgsmål vedrørende optagelse på militære skoler, og en masse af high school-dimittender og deres forældre. Nogle ansøgere er på udkig efter i butikkerne fysisk fitness teknikker ind i militær skole at forberede sig til optagelsesprøver. Faktisk ville det være spild af penge. Psykologiske tests for optagelse på militærakademiet - hemmeligheden, så de ikke findes på internettet eller i boghandlere.

Testen varer adskillige timer. Hvis den studerende ikke består en psykologisk undersøgelse, vendte han tilbage til de eksamensbeviser, kan han ikke passere militærakademiet af fysisk træning. Må ikke tillade ham at lægeundersøgelse. Det eneste, han kan håbe på, er bare at pakke sammen og tage hjem.

normative basis

Fysisk fitness til militær skole udføres i henhold til en særlig procedure og modtagelsesforhold, der blev udviklet af Forsvarsministeriet for Den Russiske Føderation, der er godkendt af forsvarsminister i 2015.

Krav til fysiske sundhed, der gælder for kandidater, der gælder i militære uddannelsesinstitutioner, der er registreret i bekendtgørelse af forsvarsministeren for Den Russiske Føderation om spørgsmålene om den militære lægeundersøgelse.

Tidsramme modtagende

Professionel udvælgelse sker i det militære flyvende skole fra 1. til 30. juli. Udføre sine udvælgelsesudvalgene af uddannelsesinstitutioner til at identificere muligheder for at udvikle deltagere visse uddannelser. En sådan udvælgelse omfatter:

 1. Bestemmelse af gyldigheden af ansøgerens i hans helbredstilstand.
 2. Af indgangen test og undersøgelser:
 • identificere den kategori af professionelle gyldighed ansøgeren;
 • evaluering af det intellektuelle niveau af kandidaten;
 • bestemmelse af kondition.

Som organiseret i militæret gymnasium professionel udvælgelse

Vil du se, hvordan du indtaster den militære skole? Prøv at forstå dette emne. I sådanne tidspunkter, som er angivet i den rækkefølge, taget i militæret Commissariat, er ansøgeren om optagelse på militærakademiet planlagt til at ankomme i high school. Her forudsat han mad, indkvartering tilrettelagt for ham. Admissions udvalget er venligt operatørers visse datoer, hvor det skal passere testen af professionelle valg.

Efter ankomsten af en potentiel studerende skal bestå indlæggelser kontor civile pas af borgeren certifikat, hvis han er underlagt militær værnepligt, eller militær ID. Disse dokumenter er knyttet til det originale ungdomsuddannelse og et bevis for levering af forenet stat eksamen.

Hvordan at tilmelde sig en militær skole til disse kategorier af borgere, der har eksamensbeviser og certifikater til vinderen af olympiader, konkurrencer, sportskonkurrencer? Sammen med de øvrige dokumenter, de har brug for at give medlemmerne af udvælgelseskomitéen dokumenter, der bekræfter deres ret til en privilegeret indstilling ind i militæret skole.

Når alle dokumenter er registreret af udvælgelseskomitéen, kandidaten for tilmelding modtager status for ansøgeren. Læg dem i hele perioden af den konkurrencemæssige udvælgelse i Cadet kaserner eller særlige lejre. De udfører og ansvar daglig pligt.

Forberedelse til optagelsesprøver

Sådan passere den professionelle valg i den militære skole, så der fra den ansøger som lytter på universitetet? For hver indgangen eksamen er organiseret i selvstudium uddannelse pakker. Fra hendes fritagne kandidater af uddannelsesinstitutioner, som er godkendt af overgivelse af den samlet stat eksamen. Resten af ansøgerne til forberedelse af hver optagelse test giver 2-3 dage.

Men det stopper ikke professionelle valg i militær skole. Planlæg psykologiske tests udføres på et obligatorisk grundlag, for at identificere mentale stabilitet af ansøgeren, muligheden for uddannelse i deres kerne gymnasium. Hvis ansøgeren passerer den professionelle valg til konkurrencen, er han krediteret for uddannelse i militæret gymnasium. Der er visse kategorier af ansøgere, der tager ud i konkurrencen, eller de har en forkøbsret til at tilmelde i udarbejdelsen af tilbudslister.

De studerende, der ikke bestå alle kategorier af fysisk kondition i militæret skole, droppe ud af high school. Årsagen kan være utilfredsstillende mærker på et af punkterne overgivet enten uegnet til helbredsmæssige årsager. Den marcherer deltager universitetsinstitut udstedt strømningsveje militære dokumenter, at han var i stand til at vende hjem.

Ifølge sagsøgeren har ret til at appellere på grundlag af optagelsesprøver. Leder af universitetet, en særlig appelret udvalg, som overvejer ansøgninger fra ansøgere under den professionelle valg. I nogle tilfælde er det besluttet fordel af de potentielle lyttere af militær gymnasium.

Kategori af professionelle egnethed kandidater

For at bestemme den kategori af professionelle egnethed af de fremtidige universitet lytteren spørgsmål om fysisk kondition til militær skole gør professionelle militære psykologer. Ministeriet for Defense særlige retningslinjer er blevet udviklet til dette spørgsmål. I fuld overensstemmelse med vejledningen i denne position, og den professionelle udvælgelse udføres i Military College. Testene har til formål at identificere afvigelser i psyken af studerende, den manglende evne til korrekt at opføre sig når de rammes af ekstreme situationer. Det var i løbet af psykologiske og faglige udvalg vurdere følgende parametre for de potentielle studerende på militære skoler:

 • motivation for uddannelse i militæret gymnasium;
 • tilstrækkeligheden af præsentationen af detaljerne i deres fremtidige erhverv;
 • tænker score, hukommelse og opmærksomhed, afslører det generelle intellektuelle udvikling;
 • tilstedeværelsen af de kvaliteter, der er nødvendige for de militære detaljerne.

Udfør psykologisk og professionel udvælgelse ved at analysere de dokumenter, der indgår i den private affære af en potentiel kandidat til at blive indskrevet i en militær skole. Hertil kommer, psykologer analyserer hans opførsel, adfærd interviews, tilbyder forskellige typer af test.

kategorier af fysisk kondition

Ifølge resultaterne af den psykologiske og professionel udvælgelse af repræsentanter for udvælgelseskomitéen træffer afgørelse på grundlag af fire hovedkategorier af professionel egnethed kandidater:

 • 1 kategori forudser først;
 • 2 kategori muliggør indskrivning i anden orden;
 • Kategori 3 giver ansøgeren ret til at blive optaget, hvis der er plads på skolen;
 • 4 kategori er ikke ensbetydende med anbefaling af ansøgeren om optagelse.

Sådanne regler i militær skole er blevet udviklet af Forsvarsministeriet i Den Russiske Føderation.

Funktioner af psykologisk testning

High school kandidater forsøger at finde spørgsmål, som de bliver nødt til at svare for en vellykket gennemførelse af faglige udvalg i militæret skole. Vi inviterer dem til at læse ikke med spørgsmål, og med de funktioner, du har brug for at vide, at afprøvningen var en succes.

Kandidaten skal for hver åbent spørgsmål at give en fuldstændig detaljeret svar. Afprøvning sker skriftligt og på en mundtlig samtale. For eksempel for at reagere mundtligt på spørgsmålene vil have følgende indhold:

 1. Af en eller anden grund du har besluttet at vælge en militær besættelse?
 2. Hvad tiltrækker dig er den militære institution?
 3. Hvordan ser du din fremtid officer?

Først en ansøger at overbevise udvælgelseskomité bestående af repræsentanter for deres oprigtighed, ønsker uselvisk tjeneste til sit hjemland efter en militær skole. Så skriftligt bliver nødt til at fremlægge detaljerede svar på disse spørgsmål, og samtidig undgå stavefejl, korrekt placering tegnsætningstegn. Det er tilrådeligt at overveje sammensætningen af adgangsprøver, at have tid nok, og der var ingen fejl. Den mindste mængde tekst er begrænset til 10 forslag. Tid til at arbejde på essay er 15 minutter.

For at forberede sig til et interview, essay skrivning, kan du klage til den militære Commissariat, bede om oplysninger om militære skoler, detaljerne i deres aktiviteter, de typer af våben.

Psykologiske teknikker ansøgt om afprøvning ansøgere varierede i indhold. Du kan finde nogle af dem på forhånd for at se, om det giver mening at bruge tid på forberedelse til indrejse i militære skoler.

Tænker, hukommelse, opmærksomhed, det samlede niveau for intellektuelle udvikling af ansøgeren vurderes ved hjælp af de teknikker, der er beskrevet nedenfor:

 • Den analogi. Opgaver involverer oprettelse logiske relationer mellem ord i henhold til den foreslåede model.
 • Numerisk serie. Ansøgeren skal etablere regelmæssighed mellem antallet af rækker og fortsætte det ønskede antal tilbudte sekvens.
 • Visuel hukommelse. Det tilbyder en bred vifte af geometriske former, der kommer til at huske og gengive i samme rækkefølge, som de oprindeligt var placeret.
 • Arithmetic konto. Ansøgere foreslår regneoperationer: tilføjelse, multiplikation, division, subtraktion med hele tal.
 • Verbal verbal hukommelse. Teknikken indebærer lagring af det maksimale antal ord med deres efterfølgende afspilning.
 • Søg og etablering af love. Ansøger må søge ord, der har et forudbestemt antal og rækkefølge af bogstaverne placering.
 • Syllogismer. Essensen af den opgave at finde den logiske sammenhæng mellem de to indledende domme, der trækker på grundlag af deres produktion (den tredje dom).
 • Sletning af ordet. Ansøger militær skole skal klassificere ord på givne attributter. Denne kvalitet er nødvendig for at gøre hurtige og logiske beslutninger i komplekse nødsituationer, som ofte opstår under tjenesten.
 • Rumlig tænkning. Opgaver tillader identifikation af forskningen kvalitet og fastslå tilbøjeligheden til fantasifulde rumlige repræsentationer.

Essensen af testen er at undersøge muligheden for rumlige fantasifulde ideer.

Her opgaver for disse eksempler på teknikker, der kan blive foreslået kandidater til optagelse på militære skoler.

Test "analog" er baseret på etablering logiske relationer mellem ordene fra den foreslåede model. Her er et par konkrete eksempler.

Ansøgere foreslår ord: pilot, himmel, sømand, sejl, skib, storm, havet.

1) ------- 2. Pilot.

Sømand, motor

5) Sea

4) Sail

3) skibet

2) storm

1) -------- 3. Pilot.

Sailor himmel

5) Sail

4) storm

3) anker

2) Bølgelængde

1) --------

Den venstre side af opgaven kræver to ord, som er anbragt oven over hinanden med den bestemte logiske sammenhæng. For eksempel ordene fra piloten og himlen, piloten og motoren indikerer, at der er en sammenhæng mellem erhvervet og aktivitetsområde, en måde for transport. Alle opgaver bør kandidaten udføres i nøje orden, uden at hullerne. Om udførelsen af opgaver for militær stort potentiale studerende får fem minutter. Psykolog, analysere testresultater konkluderer, at der er respondenten logisk tænkning.

Test Egenskaber "nummerserier". Opgaver, der tilbydes til den kandidat, er at konstruere en række tal og bestemme antallet er at fortsætte den logiske serie.

Job mulighed:

Maj 4 3 2 1

1. 1 2 3 4 5 ... .. 15 august juni 7 ----

2. 28 26 24 22 ....... 25 20 17 30 ----

3. 3 6 12 24 43 18 ...... 28 maj ----

Den venstre side byder talrække. Regelmæssighed er nødvendige for at identificere dig selv. Den højre side er udstyret med de svar, der er nødvendige for at vælge kun én. Det særlige ved denne teknik - i en gradvis stigning i graden af kompleksitet af opgaver. Ud over et simpelt regnestykke, skal ansøgeren ekstrakt rødder, bygge nummer i den nødvendige grad, dividere, formere sig. Der er de job, der involverer udfører flere handlinger, såsom addition og multiplikation. For at udføre opgaven, en potentiel studerendes Militær Skole har i alt otte minutter.

konklusion

Alle militære specialiteter, der kan opnås i specialiserede uddannelsesinstitutioner, strenge krav til ansøgerne. Det er i orden at rækkerne i solen ikke vises "tilfældige mennesker", der ikke er i stand til at tage vigtige beslutninger, tage ansvar i vanskelige situationer, og blev opfundet af den særlige faglige udvalg. I løbet af udføre en række opgaver, der identificerer ikke blot intellektuelle evner, men også den mentale tilstand af de ansøgere, der skal indskrevet i en militær skole, repræsentanter for udvælgelseskomitéen, psykologer, læger, identificere uegnede kandidater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.