SundhedPræparater

Gel "Kontraktubeks" - instruktioner, sammensætning, indikationer for brug

Lægemiddel "Kontraktubeks" er tilgængelig i metalrør 50, han er en lysebrun gel, der spredes let på huden og absorberes i det uden et spor. Dens sammensætning påføres til den detaljerede beskrivelse af præparatet "Kontraktubeks" instruktion: flydende ekstrakt af løg, natriumheparin, allantoin, hjælpestoffer.

natriumheparin antikoagulant er en direkte handling fremstillet af animalske råstoffer. Dette opløselige pulver lugtfri. Han indtages oralt i sygdomme i hjerte-kar-systemet, uden den bredere dens anvendelse: Det er en skade, og komplikationer efter kirurgi på vener, ødem og infiltrater, tromboflebitis. Udsættelse for natriumheparin ar er direkte relateret til dets egenskaber: det forhindrer dannelsen af tromber og løser eksisterende bibeholder fugt i arvæv. Løg ekstrakt har anti-inflammatorisk virkning, og allantoin - keratolytiske: stratum corneum med det blødgør og rives bort, hvilket fører til en gradvis udglatning ar. Desuden allantoin forbedrer vævsregenerering, har en lokal antimikrobiel og antiinflammatorisk virkning. Således gelen "Kontraktubeks" (vejledning taler om det) har en kompleks effekt på huden, hjælper med at forbedre sit udseende: den ar, post-acne ardannelse efter forbrændinger og operationer er langt mindre udtalt.

Gel "Kontraktubeks" indiceret til brug i forskellige typer af ar - hypertrofiske, keloid. Den første af disse er resultatet af overskydende dannelse af bindevæv på skadestedet. Hypertrofisk ar har en lys rosa farve og mærkbart dominerer huden. Oftest denne type ardannelse dannet på sårene, heling af som fandt sted med visse lidelser (fx inflammation). Som for keloider, dette værste tilfælde af vævsheling, unormal reaktion af kroppen, årsagerne til som er ukendt for den dag i dag. Ligesom overdrevet, keloid ar er meget synlige, har en lys farve. Deres forskel ligger i det faktum, at de er i stand til at vokse betydeligt efter sårheling, og deres udseende efter kirurgiske forsøg behandling normalt kun forværres.

Til dato, der er nok beviser for, at stoffet "Kontraktubeks" instruktion som anbefaler dens anvendelse i de ovennævnte problemer, har en betydelig indvirkning på de keloider og hypertrofiske ar. I deres behandling, især hvis ardannelse - kronisk og tæt, efter påføring af lægemidlet påføres ovenfra lufttæt forbinding (af konventionelle forbindinger, fast gips på toppen og polyethylen). Det er tilrådeligt at forvarme og blødgøre huden - for eksempel tage et varmt brusebad. At pålægge en sådan bandage kan være på hele natten. Gelen gnides ind i ar eller ar tyndt lag 2-3 gange om dagen, let. Når friske ar behandling er 4 uger. Med hensyn til de langvarige ar, alt er langt vanskeligere: at opnå en synlig effekt, kan det tage flere måneder. Derfor ar behandling ved anvendelse af produktet efter kirurgi eller sårheling bør initieres så tidligt som muligt.

Gel "Kontraktubeks" (manuelle lister indikationerne for dets brug) anbefales og de såkaldte atrofiske ar - sunkne, hvilket resulterer oftere end andre, og mindst synlige. For eksempel når postacne (lille hem efter acne) gel giver godt resultat: de kan næsten forsvinde. Men terapi for dette er temmelig lang, fra tre måneder til seks måneder. I modsætning til hvad mange tror, er gelen "Kontraktubeks" acne og acne ikke hjælpe, men det lykkedes behandler deres virkninger. Desuden er medikamentet for ankylose (immobilitet) af leddene som følge af trauma eller inflammation, såvel som sene kontrakturer.

Kliniske undersøgelser har bekræftet sikkerheden af dette stof. Brugen af gel "Kontraktubeks" under amning og graviditet, samt i barndommen er helt acceptabelt og forårsager ingen skade. For eksempel er mange ammende mødre at bruge dette værktøj til behandling af postpartum strækmærker. Men muligheden for allergiske reaktioner forårsaget af individuelle følsomhed over for lægemidlet, for at glemme alle de samme er det ikke nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.