FinanserKreditter

Hvordan til at beregne kredit: planlægning omkostninger.

Procentdelen af forbrugte produkter og tjenester vokser hvert år, som tidligere utilgængelige ting, der skulle udskyde årene, kan en person ikke har råd til det "her og nu". Det er nok til at tage et lån og betale et mindre beløb hver måned, og har allerede fået den ønskede, og der er ingen grund til at vente og spare penge i lang tid. Dens logik i disse argumenter der, men før du kører og tage lånet i den første bank, der tilbyder en "lav-interesse", er det værd at beregne det maksimale lånebeløb. sammenligne Så kredit tilbud fra forskellige banker og vælge den relevante indstilling.

Du kan starte med beregningen af den maksimale kredit regnemaskine, som banker tilbyder på deres officielle hjemmesider. Det endelige lånebeløb de forventer en meget grov, men du kan navigere på det. I det mindste, kan du se det beløb, hvormed du forventer at passe din bekræftede indkomst. Bankens hjemmeside kan tilgås med vilkårene for lånet , og de aktuelle rentesatser. Særlig opmærksomhed skal rettes mod bank provision, sanktioner og behovet for forsikring.

Hvis du undrer dig over, hvordan du får dit lån, vil du brug for al den data. Tager banken et vist beløb, skal du returnere det med interesse. Interesse i differentielt quench sædvanligvis beregnes efter følgende formel:

Renter beløb = (mængden af gæld * Årlig rente) / 100 * 12

Glem ikke at tilføje til dette beløb for hovedstol, samt alle disse kommissioner. Sanktioner banker typisk pålægge for sent kredit quenching eller quenching af mindre beløb end dem, der er angivet i tidsplanen. Hvis du er interesseret i, hvordan man beregner kredit, men snarere hvor meget du kan bede banken til det maksimale, kan du bruge følgende formel:

SP = P / (t 1) * årlig rente på lånet i rubler / 2 * 12 100 *

Hvor SP - det maksimale lånebeløb, P - solvens låntagere, og t - kreditering periode i hele måneder. Husk på, at dette beløb i hver bank vil ændre sig i retning af faldende, alt efter kundens alder, længde af arbejde, tilstedeværelsen af positiv kredit historie, stabilitet af sine indtægter, tilgængeligheden af forsikring, pårørende mv kreditværdighed kunden beregnes ved en anden formel:

P = Qh * K * t, hvor

Qh - den gennemsnitlige omsætning (netto) for 6 måneder efter fradrag af alle obligatoriske betalinger, K - er faktor anvendes, og t - Måneder. Obligatoriske betalinger - er skatter, børnebidrag og andre betalinger. For pensionister indkomst tages som en månedlig pension.

For enkeltmandsvirksomheder solvens beregnes efter en anden ordning. For dem, der for udbetaling af lånet vil komme i pensionsalderen, vil evnen til at betale være lidt lavere, fordi "pensionsordninger måneder" betragtes, på grundlag af et fast beløb på den mindste pension.

Individuel tilgang til hver enkelt kunde, ud over alt andet, og omfatter anvendelse af passende korrektionsfaktorer ved beregningen af den maksimale kredit.

Beregn lån nøjagtigt, hvordan man laver en bank, er det svært. Derfor næsten alle banker opfordres kraftigt til at kontrollere lånet officer i banken og finde ud af alle spørgsmål på stedet. Som regel selv på den første konsultation, lån officer du kan kalde en rigtig "loft" af lånebeløbet.

Inden vi går til banken, så prøv at nøgternt vurdere deres evner. Ikke for ingenting i starten af denne artikel blev foreslået at beregne kredit, men snarere det beløb, der bliver nødt til at vende tilbage. Måske dit ønske om at få alt på en gang, ikke dikteret af nødvendighed, men en simpel indfald. At give penge er meget vanskeligere end at modtage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.