Kunst og underholdningFilm

Filmen "Den røde telt": roller og skuespillere. "Den røde telt": besætning, plot

Den første fælles sovjetisk-italienske eventyr-drama "The Red Tent" blev filmet i 1969 en bemærkelsesværdig indenlandske produktion direktør Mihailom Kalatozovym.

trailblazers

I filmen blev han involveret i både sovjetiske og udenlandske kendte skuespillere. "Den røde telt" har en særlig plads i historien for filmindustrien i USSR, da filmen blev finansieret af Den Europæiske producent Franco Cristaldi, kendt for "Skilsmisse italiensk." Derudover har musikken er skrevet til filmstrimlen kreative forening af prominente komponister Ennio Morricone og Aleksandrom Zatsepinym. For mange unge håbefulde skuespillere få succes springbræt til kreativ karriere filmen "The Red Tent". Skuespillere Mikhalkov, G. Guy, D. Banionis, Yu Solomin, O. Koberidze, Bohdan Khmelnytsky, Leonid Kanev, E. Yu og Martsevich Vizbor medvirkede med gyldige udenlandske stjerner - Hardy Kruger, Claudia Cardinale, Peter Finch og Shonom Konneri.

en win-win historie

Filmen "Den røde telt", aktører og roller, der blev valgt under støbningen personligt Franco Cristaldi, har en samlet win-win historie. Grundlaget for billedet dramatiske historie blev lagt, som fandt sted med den polarekspedition af general Umberto Nobile (skuespiller Peter Finch), der i 1928 på luftskibet "Italia" til at erobre Nordpolen. Nobile nået målet, men på vej tilbage til luftskibet styrtede ned nær Svalbard.

Redningsaktionen af en international gruppe af forskere deltog i mange skibe, fly og mennesker. Men for at komme til ulykkesstedet kun kunne den sovjetiske isbryder "Krasin", og derefter efter 48 dage efter katastrofen. Tragedien satte en stopper for den karriere af Umberto Nobile, offentligheden og ledelsen sætter ham i den skyld af, at den øverstbefalende modstod argumenter Einar Lundborg (skuespiller Hardy Kruger), den svenske pilot, og forlod besætningen betroet ham. Ingen tog hensyn til, at han forlod holdet til at koordinere redningsarbejdet. Sådanne dramatiske grundlæggere forudså legemliggjort aktører på skærmen. "Rød telt" har en ikke-standard for filmen af tiden epoke struktur.

Ukonventionelle fortællestruktur

Først arbejdede vi på manuskriptet direktør Mikhail Kalatozov og manuskriptforfatter, manuskriptforfatter Yuri Nagibin. Ifølge deres vision, alle de foranstaltninger var at udvikle omkring "domstol samvittighed", som sørger for sig selv alderen Nobile, for at finde svaret på et spørgsmål, han er skyldig eller ej. Denne idé om dramaet "The Red Tent" aktører kaldet forklarende prolog til hovedsagen. Som anklagere, vidner og dommere i den generelle sind forårsagede alle involverede parter, eller katastrofe, der udkom i stuen så Umberto, hvad han huskede dem, som de var for 40 år siden.

Som den mest erfarne og respekterede, processen er Roald Amundsen (ved Shon Konneri spillet). Ud over at præsentere de karakterer af mænd, blandt dem: CAF (skuespiller Luidzhi Vanuchchi), leder af ekspeditionen på isbryderen "Krasin", professor Samoylovich (skuespiller G. Guy), sovjetiske pilot Chukhnovsky (skuespiller Nikita Mikhalkov), Lundborg og Biagi, den radiooperatør af ekspeditionen (skuespiller Mario Adorf), i nærheden af Amundsen nuværende sygeplejerske Valeria af smukke Claudia Cardinale, hvis tilstedeværelse vil utvivlsomt prydede filmen "den røde telt".

Skuespillere og roller

1969 i historien om sovjetiske biograf vil blive husket som en periode med forekomst af ikke-standard display på skærmen af kærlighed linje. Først i sovjetiske film udgydelse viser en langt mere tilbageholdende. Tegn sygeplejerske Valerie blev optaget i emnet for billedet i den indtrængende anmodning, snarere ordren, producenten Franco Cristaldi film. Med sin let hånd af en af de centrale storylines blev en smuk, men trist kærlighedshistorie om polarforskeren fra Sverige Finn Malmgren (Edward Martsevich skuespiller) og Valerie (skuespillerinde Claudia Cardinale).

Den omstændighed, at producenten, i henhold til kontrakten, det var rigtigt at invitere eventuelle udenlandske aktører til at arbejde på projektet, da han betalte deres gebyrer. For ingen af besætningen var ikke en hemmelighed, at i den eneste kvindelige rolle i hele filmen, han kun har set sin brud - allerede kendte italienske skuespillerinde Claudia Cardinale. Efter de oprindelige script ændringer, på grund af at korrigere en producent, manuskriptforfatter Yuri Nagibin nægtede videre deltagelse i optagelserne af filmen "The Red Tent". Aktører i USSR fortrød sin afgang fra projektet. I stedet for den eminente Nagibin kom Ennio De Concini, vinder af "Oscar", medforfatter til "Skilsmisse italiensk."

udenlandsk kinosvetila

Den uomtvistelige succes af billedet er involveret i hendes vidunderlige britiske skuespiller Peter Finch. Generelt i hans præstation vises før publikum ældre, trætte mand, både erfarne og stadig naiv, blød, i det seneste årti opbrugt deres skyld kompleks, men stadig oprigtig og ærlig person. Finch til Rådet under optagelserne tager agt og sovjetiske aktører.

"Den røde telt" havde et budget på 10 millioner $, hvilket sikrede deltagelse i filmen, og Peter Finch, og Shona Konneri. Først på en meningsfuld måde for scenen Roald Amundsen producent oplevede en helt anden mestre i scenen: Dzhona Ueyna, Paul Scofield, Laurence Olivier. Men de alle blankt afvist. Producenten er næsten desperat, men så enige om at Shon Konneri - idol af millioner, mega Dzheyms Bond. Hans handler var en reel opdagelse af filmen.

Billedet af Roald Amundsen, der passerer gennem emnet for billedet, ligesom koordinater udvikling af handling. Connery rolle kan kaldes kernen af historien, uden overdrivelse. Oprettet billedet af en skuespiller husket tilskueren ikke efterlader nogen ligegyldig. I denne udførelsesform hjemmemarkedet bidrager workshop stemme Yuri Yakovlev.

på placering

Arbejdet besætning under placering optagelserne "Den røde telt", somme tider under ekstreme forhold, kan du skyde en enkelt film. Skuespilleren Edward Martsevich havde ikke sød, når de episoder blev filmet på kysten af Franz Josefs Land: han måtte falde på skuldrene af malurt i tage efter take, og efter besmitte blandt virkelige is hummocks barfodet i sit undertøj. Han sympatiserede med alle de involverede i projektet aktører.

"Den røde telt" var fabelagtig for tiden budgettet, så Cristaldi sparede ikke midler til afholdelse af skydning ekspeditioner til det fjerne nord. At han er forpligtet til publikum, der har mulighed for at se usædvanligt smukke landskaber i Arktis, herunder fremkomsten af isbjerget. Individuelle frames filmstrimmel virker på beskueren fejer måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.