Mad og drikkevarerDesserter

Raffaello hvordan at lave mad derhjemme?

Det er forbløffende, at vi gør reklame. Blot et par minutter er i stand til at give vores bevidsthed og tankevækkende angreb. Her er jeg, et offer for reklame, om aftenen, når han så en video om den guddommeligt velsmagende, bud slik "Rafaello" hele natten og næste morgen havde drømt om denne udsøgte sødme. I butikken, selvfølgelig, jeg var for doven til at gå og besluttede derfor at lave mad slik selv. Jeg ringede til en veninde, der synes at vide alt, og hun delte opskriften på sin egen kulinariske sparegris.

Jeg præsentere Dem for det Raffaello opskrift derhjemme.

Komponenter: Bank of kondenseret mælk, en halv kop valnødder, 200 g smør, 10 gram vanille sukker og 130 gram kokos.

Teknik: Først skal du stege møtrikkerne (i ovnen eller en pande), kontinuerlig blanding dem, og rent. Smør (nødt til at pre-blødgøre det) pisk med vanille sukker og kondenseret mælk til dannelse af en homogen blanding. Den opnåede masse tilsættes det meste af den angivne antal kokos, hvorefter ca. 30 g til udbening slik bolde. Candy blanding blev sat i køleskab i 10 timer (natten over er mulig).

Efter et defineret tidspunkt danne små kugler bolsjemasse (dette vil være vores rafaelki), introducere valnød. Klar bolde sat på et bord drysset med kokos, og rul dem til kokos dækker hele bolden. Den resulterende slik til at sætte på et bord dækket med pergament papir, og sende i køleskabet. Efter venter på en anden 60 - 120 minutter, kan du begynde at spise raffineret rafaelok forberedt med deres egne hænder.

Lidt senere, lidt eksperimentere med opskriften på forberedelse af slik Raffaello derhjemme, har jeg allerede delt med sin kæreste, en modificeret opskrift.

Så banan Raffaello. Til fremstilling af slik, vi har brug for: 2 store bananer, 200 gram valnødder, 200 gram mandler og 50 gram kokos.

madlavning apparater: kok banan puré (dette kan nemt klare blender) og tilsæt de hakkede nødder (og på denne måde have en blender). Bland valnød banan puré. Vægt må ikke være flydende, men ikke tyk, ikke holde sig til de hænder, når puré vil gøre slik bolde. I det første tilfælde kan du tilføje nødder eller kokos, i det andet - selv banan puré.

Danner perler (størrelse, de skal ligne valnød) og kollapser dem i kokosmel, ren i køleskab i omkring en time.

Senere i min egen kulinariske piggy der er en anden måde at lave mad Raffaello derhjemme. Her er det. Nødvendige ingredienser: 100 gram hvid chokolade, en tredjedel kop sukker, 50 gram af smør, ti spiseskefulde mælk, to wafer sheet, 150 gram og 200 gram mandler kokosnød.

madlavning apparater: Smelt smørret og ved tilsætning af mælk og sukker, sat i brand. Blandingen blev bragt til kogning og to minutter under omrøring for at holde ilden. Tilsæt de hakkede chokolade stykker, omrøring, bringe til en homogen masse, og fjern fra varmen. Den afkølede blanding add strimlet vaffelpladerne, bland grundigt. Udformning candy træpiller i hver af dem sætte mandler, smuldre slik i kokos chips og læg dem i køleskabet.

Det er den måde at forberede slik ala Raffaello derhjemme.

Af den måde, er der mange opskrifter, som kan fremstilles ikke kun slik Raffaello, men også serverer snacks. Vil du vide, hvordan man laver hjemmelavet Raffaello snack? Simple. Nødvendige ingredienser: udstenede oliven (Bank 1), parmesan / Maasdam (100 g), valnødder, crabsticks (pakning) hvidløg (1 fed), mayonnaise, olivenolie, dild og varm rød peber.

kogeapparater: ost med crab stick Rist (lavvandet), Hak nødder. Oliven (hver bær) sætte en lille mængde af hakkede nødder. Ost mix med mayonnaise, tilsæt knust hvidløg, bland godt. Mold fra ost og hvidløg masse små kugler indeni hver bær sætte oliven. De resulterende pellets roll crab stick gnides. Særskilt, koge saucen, som vil blive serveret med crab stick Raffaello.

Sauce: Vasket og tørret peber (0,25 g) og knust og dild forbundet i olivenolie. Fadet er klar.

Nu ved jeg ikke har et spørgsmål, hvordan man kan gøre det Raffaello hus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.