TravelingRejsetips

Bran (Drakuly) i Rumænien

Bran Castle er det mest interessante sted for vandrere og elskere af de mystiske bygninger. Efter alt, ifølge legenden, en gammel bolig af Grev Dracula. Det er her, skyderiet fandt sted den berømte film af samme navn om den frygtindgydende vampyr.

Atmosfæren i mørke

Turister, der ønsker at besøge en verden af den mystiske skurk og føler regerende i hans kamre atmosfære af fortvivlelse, skal du betale et besøg i Rumænien. Det var der, i bjergene i Karpaterne eyeliner, er en fascinerende bygning - Bran Slot. Berømte bopæl Dracula lavet i gotisk stil. Inde i det er opdelt i en række korridorer, labyrinter, små små rum og store værelser, der harmonisk grænser hinanden. Atmosfæren af slottet virkelig grumme. Det lader til, at der er ved at åbne døren - og silhuetten af hans Majestæts Grev Dracula vises i det næste rum. Ånden i mystik her er overalt. At der er en gammel brønd, der ligger i gården af en unik fæstning. Efter alt, han er den eneste indgang til de underjordiske anlæg, der anses hemmelighed. I nærheden af slottet er markedets "Dracula", hvor besøgende er aktivt tilbyde at købe souvenirs af vampyr tema.

"Grim" Castle: myter og virkelighed

Omregnet ejendom er indhyllet i mystik og legender. I mange år, lokale mener, at engang boede her selv Grev Dracula. Men historiske data tilbagevise denne legende. Nogle kilder hævder, at Bran Castle (Rumænien) - det er opholdssted for Vlad Sazhatelya. I virkeligheden, i 1377, Korol Lyudovik jeg den Store udstedte et dokument, der bekræfter, at beboerne i Brasov (sakserne) har ret til at bygge en fæstning af sten kaldet "Bran". Før opførelsen af den legendariske slot citadel var her. I stedet byggeriet begyndte. Og meget snart de lokale oplevede den majestætiske sten fæstning Bran. Draculas slot er blevet en rigtig "frelse" for bybefolkningen. Til ære for opførelsen af en ny fæstning konge befriet folk fra de obligatoriske statslige skatter i flere århundreder. I det XIII århundrede slot den kongelige fyrstedømme regerede Alba. Legendary bygning var også i besiddelse af Mr. Mircea den Gamle, og senere blev ejendommen af indbyggerne i Brasov og det habsburgske rige.

moderne historie

I 1920 besluttede brashovtsy takke Queen Mary for hendes præstationer: i 1918 det forenede alle rumænske lander. Som en gave til dronningen kom ind i hans egen besiddelse Bran Slot. Gradvist, Maria vendte det til en sommerbolig. Fra 1920 til 1927, slottet undergik restaurering, der blev ledet af den tjekkiske arkitekt Karel Liman. Resultatet er en smuk bolig med parker, stræder, små veje, der fører til en lille malerisk sø. Senere rumænsk Bran Slot undergik en anden restaurering. I 1992, Francis Ford Coppola bedt om at "færdiggøre" den gamle bygning til den næste optagelserne af "Dracula".

Udvendig udsigt over slottet

Irske forfatter Bram Stoker beskrevet en meget smuk residens af transsylvanske vampyr, "Bran Slot står på kanten af en mægtig klippe. På den vestlige side ses en enorm dal, slutter med takkede bjergkæde. Cliffs, hvor står sten fæstning tilgroet røn og tornede buske klamrer recesser, revner og sprækker i klippen. Vinduerne af slottet er arrangeret på en sådan måde, at der ikke kunne få de pile, sten, men værelserne var lyse og komfortable. " Som det kan ses, Bran Castle (Rumænien), blev bygget med en defensiv formål. Nu ser han nøjagtig det samme som i beskrivelsen af Bram Stoker. Den majestætiske sten struktur virkelig kunne have fanget vampyrer. Dens Serpentine trappe, lange gange, underjordiske gange, hemmelige rum skaber en mystisk atmosfære. Faktisk er den gamle fæstning indtager et lille område - 8 hektar. Det omfatter 4 niveauer af alle forbundet med hinanden. Nu Bran er et museum. Turister kan slentre gennem sine mange værelser, udforske de middelalderlige våben og beundre det omkringliggende område til fæstningen.

Hvorfor Bran - bolig for Dracula?

Legendary slot ændret mange herskere. Lokale hævder, at han engang tilhørte prins, der blev kaldt Vlad Dracula. Bram skrev, at denne hersker afveg grusomhed. Han går til ekstremer: drikker blod af deres fjender. Det er derfor, han blev kaldt en vampyr. Selv om disse historiske data ikke er tilstrækkeligt bekræfte, de tjente som en kilde til inspiration for filmskabere. Det blev skudt adskillige spille- og dokumentarfilm om Bran. Draculas slot blev en legende. Rygtet siger, at ud af fæstningen stadig høres skrig om natten og satanisk latter. Men lokale beboere er ikke bange for denne kendsgerning. Tværtimod mener de, at Dracula venlige ejer og kan lide at tage "gæster".

Den aktuelle status for Bran

Arkitektonisk monument anses for at være den vigtigste rumænske attraktion. Han er også inkluderet i listen over de mest forfærdelige steder på Jorden. For at øge interessen for de slotte i landet og tiltrække turister fra hele verden, behøver styrene ikke glemme at nævne, at fæstningen er en reel bopæl den berømte vampyr. Og selvom den historiske rekord ikke bekræfter det faktum bopæl i slottet af Grev Dracula, er stadig ukendt, opfandt sin identitet, eller er det reelle. Bran i lang tid var i ruiner. Slottet ændres, når en amerikansk filminstruktør Francis Ford Coppola begyndte sin restaurering af deres egne midler til fremtidig filme.

Draculas slot i vinteren

Gamle sten fæstning blev anslået til millioner $ 140. Turist symbol på Rumænien tiltrækker mange rejsende fra hele verden, både sommer og vinter. Med ankomsten af efteråret Slot Vampire (Bran) er endnu mere mystisk og gådefuld. Om aftenen, det indhyller den tåge, og slottet synes illusorisk. Og om vinteren sne på tagene er knyttet til den arkitektoniske struktur kulde og mørke. Når man ser på slottet fra en afstand, kunne det ikke hjælpe tanke kryber i der er der nu inspicere deres ejendele, Grev Dracula selv. Om vinteren, med fæstningen tilbyder en storslået udsigt - en malerisk vinter panorama. Her føler dig som en gæst mystisk land: den mystiske fæstning er omgivet af bjerge dækket med sne; i bunden kan du se de sneklædte dalen.

Hvordan kommer man til Draculas slot

Til den gamle fæstning kan nås i Bukarest på to måder.

  1. I bil på motorvejen DN3.
  2. Brasov med tog, og derfra med bus eller taxa til landsbyen Bran.

Indgang til slottet betalt. Når du har købt billet turister passerer på en smal, stenbelagt, det spor, der fører til fæstningen. Arkitektonisk bygning er placeret på en bjergtop. For at nå det, du har brug for at udføre omkring 1400 trin. Ved foden af bakken er en konkret trappe, som fører op til ruinerne. Her øjne naturskønne landskab: søen Vidraru reflekterede blænding af solen, i det tågede tåge kunne ses toppen af Fagaras-bjergene, og endnu længere - jord Papoose Mountains. Rumænien borgere kommer til weekenden for at se på Bran Slot, hvis billederne er fascinerende. Omkring den gamle fæstning er der mange små hyggelige hoteller. Der er særligt glad stop-rumænere og besøgende turister. I Brasov, hvor det er Bran Slot, er der mange religiøse steder, der besøges af besøgende gæster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.