TravelingRetninger

Teutoburger Skov: kampen og sejren over de romerske legioner af germansk

Siden begyndelsen af menneskehedens mennesker er konstant kæmper mod hinanden om magt og rigdom, for jord og nogens politiske ambitioner. Men blandt det store antal små og store kampe er dem, der ikke kun haft en indvirkning på historien om de enkelte folkeslag, men også ændret meget vektor af udviklingen af civilisation.

Disse omfatter nederlag de romerske legioner i Teutoburgerskoven (9 AD. E.). Denne kamp har udødeliggjort navnet på lederen af stammen cheruskere - Arminia Bielefeld, som allerede er mere end tre tusind år betragtes som en national helt af det tyske folk.

kamp Baggrund

Begyndelsen af det jeg århundrede e.Kr. - er storhedstid i det romerske imperium, som med succes fanget nyt territorium, undertvinge mange stammer og nationaliteter. Og det er ikke kun den militære magt legionærer, men også i organisationen på de vedlagte lander stive statsmagt og bureaukrati.

Erobringen og undertvingelse af uensartede og krigsførende tyske stammer havde ikke været til Roman udfordrende.

Under regeringstid af Caesar Augustus magt imperium spredt sig til det område fra Rhinen til Elben. Der blev etableret i provinsen, hedder Tyskland, udnævnte Rom guvernør holdt hof og forvaltes anliggender, og 5-6 legioner var nok til at opretholde orden.

situationen forandring

Romerske guvernør, en klog og fremsynet Setsiyu Saturinu, ikke kun formået at kue de fleste af de germanske stammer, men også trække på den side af imperium af deres ledere, der smigrede sig opmærksomhed fra den mægtige magt.

Men posten som guvernør Saturina lykkedes Publius Quinctilius Varus, der ankom i den tyske provins Syrien, som blev brugt til en forkælet liv, underdanighed og tilbedelse. I betragtning af de lokale stammer harmløse, han spredte deres underordnede legioner i landet og var mere bekymret over indsamlingen af hyldest. Det var hans kortsigtet politik førte til, at Teutoburger Wald var graven for tusind udvalgte romerske soldater.

Konsekvenser af uagtsomhed af den romerske guvernør

Var, ikke opmærksom på den utilfredshed af lokale beboere, indførte ublu skatter og romerske love i mange henseender i strid med den sædvaneret af tyskerne, hvis regler blev betragtet som helligt.

Uvilje mod at følge loven til udenlandske brutalt undertrykt. Lovovertrædere blev dømt til døden og offensiv for at befri de tyskere straf stænger.

For tiden indignation og protester almuen var mærkbar, især da stammeledere, forført den romerske luksus, var loyale over for guvernøren og sat op, og til den kejserlige magt. Men snart deres tålmodighed kom til en ende.

Oprindeligt uorganiserede og spontane protester anført af den ambitiøse leder af stammen cheruskere Arminius. Det var en meget karakteristisk personlighed. I sin ungdom, han ikke kun tjent i den romerske hær, men også fik status af rytteren og borgeren, som adskiller mod og intelligens. Quinctilius Vary var så sikker i sin hengivenhed, der ikke ønsker at tro de mange opsigelser af den forestående mytteri. Desuden han kunne lide at spise med Arminius, som var en fremragende conversationalist.

Sidste march Vara

Om hvad der skete i det 9., når legioner af Varus sluttede sig til Teutoburger Skov, kan vi lære af det "Roman History" Dio. Som historikere siger, var dette område ligger et eller andet sted i den øvre del af floden Ems, som på det tidspunkt var kendt som amizil.

Dette efterår Var forlod sin hyggelige sommerlejr med tre legioner gik til den side af Rhinen. Ifølge én version, blev guvernøren vil sætte ned oprør fjerntliggende germanske stamme. På den anden side som sædvanlig Quinctilius Vary simpelthen tilbagetrækning af tropper til deres vinterkvarter, så i kampagnen blev han ledsaget af en stor konvoj.

Legionærsyge tog sig tid forsinket deres bevægelse er ikke kun lastet vogne, men også sløret efteråret regner vejen. For en tid, ledsaget af en afdeling af hæren af Arminius, der angiveligt har til formål at tage del i undertrykkelsen af oprøret.

Teutoburger Skov: nederlag de romerske legioner af germansk

Kraftig regn og vandløb, hæld i torrents, tvunget soldater til at flytte uorganiserede enheder. Dette og udnyttede Arminius.

Hans soldater efterladt af romerne, og ikke langt fra Weser angrebet og dræbt et par spredte grupper af legionærer. I mellemtiden, hovedet enheder, der allerede har indtastet Teutoburgerskoven, stod over for en uventet forhindring af væltede træer. Så snart de stoppede dem fra tætte krat kastet spyd, og derefter skyndte de tyske soldater.

Angrebet var uventet, og de romerske legionærer ikke er vant til at kæmpe i skoven, så soldaterne kun kæmpede, men efter ordre fra Wara, der søgte at komme ud i det fri, fortsatte med at bevæge sig.

I de næste to dage, til romerne, der havde formået at forlade Teutoburger Skov, hvilket afspejler de endeløse angreb af fjenden, men uanset om det skyldes en manglende evne Vara at tage afgørende skridt, uanset om det skyldes en række objektive grunde og ikke et modangreb. Han spillede en rolle og vejret. På grund af den uophørlige regn gennemblødt og romerske skjolde var helt umuligt, og buer var ikke egnet til at skyde.

Nederlag i Derskom Gorge

Men det værste var endnu ikke kommet. End til de langvarige slå romerske legioner sætte slaget i overgroet med tæt skov Derskom slugten. Talrige tyske tropper, hælde ned ad pisterne, hensynsløst ødelagt farende i panik legionærer, og kampen forvandlet til en massakre.

Romerne forsøge at bryde ud af slugten tilbage til dalen mislykkedes - vejen spærret af deres egen bagage. Lad denne mølle var kun kavaleri Legat Aksler Numoniya. Indser, at slaget var tabt, den sårede Quinctilius Var begik selvmord ved at kaste sig på sit sværd. Hans eksempel blev efterfulgt af flere betjente.

Kun et par af de legionærer formået at flygte fra den forfærdelige tyske fælde og gå til Rhinen. Den væsentligste del af hæren blev ødelagt, den samme skæbne overgik de kvinder og børn, der rejser med bagage.

Resultaterne af slaget

Konsekvenserne af denne kamp kan ikke overvurderes. Nederlaget for de romerske legioner i Teutoburger Skov er så bange for Augustus, at han selv afskediget bodyguard-tyskere og beordret til at udvise fra hovedstaden i gallerne, frygtede, at de ville følge eksemplet fra deres nordlige naboer.

Men det vigtigste er ikke det. Den varusslaget sætte en stopper for erobringen af den germanske Romerriget. Et par år senere Germanicus konsul lavet tre kampagne over Rhinen for at undertrykke de oprørske stammer. Men det var snarere en hævnakt, snarere end politisk begrundet skridt.

Legions aldrig turdet fundet på tysk jord permanente befæstninger. Således har varusslaget stoppet udbredelsen af romersk aggression i nord og nord-øst.

Til minde om denne kamp, vendte løbet af historien, i byen Detmold i 1875, blev rejst en statue af Arminius i de 53 meter høje.

Filmen "Herman cheruskere - varusslaget"

På historien om slaget skrevet mange bøger, blandt dem er der kunst, for eksempel "legionær" Luis Rivera. Og i 1967 blev filmen skudt på den beskrevne scene. Dette er til en vis grad en symbolsk billede, fordi det er co-produceret i Tyskland (daværende Vesttyskland) og Italien. Betydningen af samarbejdet vil blive klart, når man betænker, at Italien er i virkeligheden, - efterfølgeren af Romerriget, og i Tyskland i den tid af fascismen på alle måder priste sejr Arminius, der blev betragtet som en national helt.

Resultatet af det fælles projekt var meget godt ud fra historiske autenticitet film, der viser varusslaget. Det er attraktivt for de tilskuere, ikke kun dette, men også en talentfuld spil sådanne aktører som Cameron Mitchell, Hans von Borsod, Antonella Lualdi andre. Desuden er det er meget dynamisk og underholdende billede og skydning af talrige kampscener er værdig til beundring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.