SundhedSygdomme og betingelser

Vesikulær respiration - fysiologi og patologi

På grund af overskydende vægt en person er forseglet brystvæggen. Overflade svækket vesikulær respiration forekommer som et resultat af stress tilstand af fine partikler lunge (alveoler) på grund af deres ulige fordeling.

Patologi vesikulær vejrtrækning

Årsager til patologiske lidelser i det respiratoriske naturlige støj kan: ekspanderes nok lys, når de foretager inhalation; en hindring for aflytning soufflé; vanskelighed ved passage af luft i lungerne.

Svækket vesikulær vejrtrækning

Bronhovoe, strube, tracheal konstriktion fører til hindret i at komme ind luftmassen i lungen region. Årsagen kan være en postoperativ ar, og blokering af fremmedlegemer, og tumor vækster. Med et fald i strube og luftrør orgel svækket vesikulær vejrtrækning høres over hele brystet. Forsnævring af bronkierne fører til en svækkelse af vejrtrækning høres kun på steder klemme. Tilstopning af tumornoduli eller fremmedlegemer er præget af en total mangel på at lytte.

Andre sygdomme, der fører til en svækkelse af vesikulær vejrtrækning:

1. emfysem. Med tabet af lungevæv fleksibilitet er næsten ingen ekspansion organer pulmonale system under inhalation.

2. Den omdrejningspunkt lungebetændelse. I lunge vesikulær ånde svækket ved at reducere spændingen alveolære vægge.

typer af vejrtrækning

- Ophobning af pleural væske eller luft fyld fører også til dårlig lytning åndedræt.

- Ved højere temperaturer, der er intens fysisk træning (forstærket) vesikulær respiration.

- Den skarpe ånde med tegn på ruhed kaldet hård. I dette tilfælde kan det tages som den normale strøm og svækket.

- saccadiske (intermitterende) vejrtrækning sker med en lille pause. Grunden til dette bliver ujævn muskelsammentrækning. Det viser en lille indsnævring af bronchierne ved inflammatoriske processer. Vejrtrækning afbrudt af passage af luft i de respiratoriske organer i flere portioner.

- Patologi bronkial vejrtrækning er til stede, når lungerne indeholder en lille fortættede portioner med indholdet af de luftmasser og er i kontakt med bronkierne. Sådanne tætninger opstå i myocardial, pleuritis, pneumothorax. Tuberkulose, bronkiektasi, og også fremme dannelsen af bylder i lungerne hos hulrummet struktur.

- Blandet. Vesikulær åndedræt inspiratorisk og eksspiratorisk bronchiale. Patologi observeres i vekslende komprimerede og normale lunge områder. Sådanne symptomer er iboende i følgende sygdomme: Tuberkulose, plevricheskomu ekssudat og lungebetændelse.

bronkial vejrtrækning

I bronkial vejrtrækning i de bronchiale område bør være komplet åbenhed. På grund af de tætte områder i lungerne, åndedrættet bliver intens. Højt skyldes sygdom af lobær lungebetændelse. Metal slags vejrtrækning (med ringetonen) opstår, når en åben pneumothorax.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.