SundhedDrømme

Interessante fakta om drømme. Sov i ens liv

Sov i et menneskes liv er en grundlæggende og absolut nødvendighed. I drømmen, den gennemsnitlige person tilbringer en tredjedel af sit liv, der er omkring 25 år. Varigheden af natten resten er omkring 7-8 timer, men der er mennesker, der for en fuld rekreation og bevare sundhed og mangel på søvn 4-5 timer. Men karakteren af drømme videnskaben stadig ikke kan forklare, men det er kun kendt, at det er sandsynligt, at projektionen af vores tanker, følelser og oplevelser. Lad os se på nogle interessante fakta om drømmen manden.

søvnfase

Til dato kan humant søvn inddeles i fem faser, som i løbet af natten kan gentages flere gange.

Den første fase - er at falde i søvn. På dette tidspunkt en person oplever døsighed, stille og roligt sat på vågeblus. Der er halvsovende drømme, ideer til at håndtere livets problemer.

Den anden fase - overfladisk eller let søvn. Nedsat muskeltonus, sænker hjertefrekvensen, falder kropstemperaturen.

Den tredje og fjerde faser kollektivt betegnes "REM-søvn." På dette tidspunkt er en person, nedsænket i den rolige, dybe søvn, der er hvile og nyttiggørelse af kroppen.

Den femte fase af søvnen betragtes som "hurtigt". Det var i dette øjeblik sovende er muligt at observere den hurtige bevægelse af øjne. I løbet af denne periode, vejrtrækning og hjerterytme bliver uregelmæssig, og det var nu en mand er i stand til at se drømmen.

Under normal fuld søvn en person går gennem alle faser. Den første fase - overgangen fra vågen til at falde i søvn - er den korteste, det varer 5-10 minutter. Andre faser vare fra 20 til 30 minutter.

Uanset i hvilken fase af søvnen til at vågne op en person afhænger af hans helbred. Således er stigningen i den hurtige fase ledsaget af svaghed, en følelse af mangel på søvn, apati. Derfor skal den daglige hviletid ikke overstige 40-60 minutter.

farver af drømme

Forskere i forsøgene var i stand til at fastslå, at hvis en person har en drøm overvejende blå og grønne toner, så hans liv er stabil, målt, og der er ikke noget galt i det. I mennesker, hvis drømme er malet i nuancer af rød, mest sandsynligt, øget temeperatura eller udvikle nogen sygdom. Sort og alle mørke farver viser nervøse spændinger, træthed, og muligvis snart følelsesmæssige sammenbrud.

Følelser under søvn

Det er bevist, at størstedelen af drømme forlade negative følelser end positive. Oftest føler i en drøm - følelsen af angst. Som et resultat, folk, der er mindre udsat for stress, mentalt og følelsesmæssigt stabil, sjældent huske mine drømme. Men mistænksom og ængstelig person vil kunne være en lang tid til at opleve de følelser oplevet i løbet af natten.

Miljø og mennesker

Interessante fakta om drømme og forholde sig til steder, hvor de forekommer, og aktører. Således er det kun 20% af drømme inkluderer virkelige mennesker og steder, der sover godt kendte. Resten - frugten af fantasi, et unikt billede, der er karakteristisk for en bestemt seng og mennesket. Nogle mennesker er i stand til at se, hvad der sker i en drøm, da det var udefra, ikke at være en fest og begivenhed observatør. Dette fænomen kaldes "klare drømme" og er et stort mysterium for forskerne.

profetiske drømme

Mange mennesker har ofte hørt, at der er en profetisk drøm og drøm. Interessante fakta om dette fænomen kan findes i den specialiserede litteratur. Men dette fænomen endnu ikke har evidensgrundlaget. Det menes, at en enkelt foruroligende søvn nemt kan ignoreres. Men hvis ond drøm gentages flere gange, har en negativ konnotation, det vækker i en person erfaringer, det er værd at tænke over. Måske fordi hjernen sender advarselssignaler, som i løbet af dagen vågne folk bare ikke er opmærksomme.

"Hvad mener du drømmer om ..."

Forskere har observeret følgende interessante fakta om drømme: mænd i deres drømme, de ser mindst 70% af mænd og kvinder - på lige fod i begge køn. Storrygere opgive den vane, se de mest livagtige drømme, endnu mere farverige end folk, der aldrig har røget.

person, er ledsaget af snorken søvn kun i den langsomme fase, men i løbet af de snorken folk ikke se drømme.

På drømmen påvirkes af eksterne faktorer. Så hvis en mand faldt i søvn i et koldt rum, mest sandsynligt, vil det føles koldt og i en drøm, måske vil sove handling udfolde på Nordpolen. Under tørstig mand kan drømme, er det at få et glas vand og kan ikke drikke det, så der virkelig vågner op og forstår den virkelighed, der ønsker at drikke.

vågne drøm

Der er dokumenterede fakta om den menneskelige drøm i virkeligheden. For at opleve en lignende tilstand, skal du gøre følgende. Efter en lang hård dags arbejde ligge ned på sofaen. Bedre at ligge på ryggen, armene forlænget langs kroppen, lukkede øjne. Følgende er at være i hvile og forsøge ikke at falde i søvn, kan vi tænke på noget eller huske den foregående dag. Efter et stykke tid (normalt ikke mere end en halv time), vil du føle trykken for brystet, kan høre lyde. Dette kaldes søvn lammelse. Hvis der på dette tidspunkt åbne sine øjne, kan du se hallucinationer, men kan ikke bevæge kroppen, som det allerede i søvn. Dette er en drøm. Hvis vi lukker øjnene, kan du gå til at sove allerede for alvor.

Drømme kun for intellektuelle

Et hold af forskere fra USA i flere år på at studere søvn og drømme. Interessante fakta er blevet opdaget i løbet af disse undersøgelser. Det viser sig, at drømme kan kun se smarte folk. En sådan konklusion blev foretaget på grundlag af en undersøgelse af mere end to tusinde mennesker. De fleste af dem hævdede, at der ikke kan huske deres drømme og næppe nogensinde se dem. Men nogle af de mennesker, der har bestået en række intelligens test, sagt, tværtimod, perfekt huske nogle af deres drømme. Yderligere undersøgelser har vist, at jo mere intellektuelt udviklede person de mere levende og farverige drømme han ser.

Disse interessante fakta om den menneskelige drøm kan forklares på følgende måde: Det er kendt, at i løbet af natten resten sker bestilling modtaget oplysninger dagen. Derfor, jo mere den enkelte er optaget af dagen, jo flere problemer det løser, og jo mere du tænker, jo mere omfattende de oplysninger, de modtager. Det betyder, at hjernen under søvnen arbejder på sin "behandling". Omvendt, jo mindre hjernen er aktiv i løbet af dagen, jo mindre oplysninger, den modtager, og derfor hviler om natten.

Hvad dyr?

Ikke mindre interessante fakta om drømme kan findes i dyreverdenen. For eksempel, delfiner under søvn forbliver aktiv halvdel af hjernen. Det er nødvendigt altid at være på vagt og holde øje med rovdyr angreb.

Havoddere holde på hinandens ben, selv under søvn, så for ikke at glide.

Sneglen kan sove i tre år i træk.

70% bruger deres liv på kattens søvn.

konklusion

Så søvn er den mest almindelige og samtidig en af de mest mystiske processer, der foregår i den menneskelige krop. Interessante fakta om drømme åbner mere og mere hvert år, dog finde en forklaring forskerne kan ikke altid. Mens de bedste hjerner i hele verden kæmper med løsningen af disse processer, vi skal huske, at uden søvn en person kan forvente at leve kun 11 dage og en omfattende 8-timers nattesøvn genskaber de fysiske og mentale kræfter i kroppen, efterfylder energiressourcer og gør det muligt at leve et langt og et fuldt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.