Kunst og underholdningKunst

Juon smukt maleri "End of Winter. Noon", hvis udbredelse efter - en hymne til naturen

Beskrivelse malerier Juon "slutningen af vinteren. Noon", kan du begynde at sammenligne det med digtene Borisa Pasternaka af februar. De echo bare smertende glæde, når med forventning forekomsten af fine digte lyst til at skrive om i slutningen af vinteren og græde bittert.

De første stråler fra solen

Den nærmer foråret er altid meget godt - og i sjappet UV-frie tø, når luften er fyldt med duften af smeltende sne og blæsende vejr, når skyerne løbe hurtigt og lavt, og gennem dem lurer den blå blå himmel. Men følelsen af jubel er forbundet med de første tavse solrige dage, hvoraf den ene besidder et billede Juon "Slutningen af vinteren. Noon ". Beskrivelse af denne vidunderlige landskab bringer glæde, fordi der ikke er en foruroligende tone. Fred og godhed, hældes i naturen, synes evig.

Gennemsyrer al den glæde

Amazing kunstner Yuon Konstantin Fedorovich (1875-1958) anerkendte mester i landskabet. Uendeligt elsket karakter af Moskva-regionen, og hele det centrale Rusland. En god mand, der har levet med værdighed, han var lykkeligt gift og ikke ondt fremme af karrierestigen. Hans malerier var en succes, og var altid i efterspørgslen. Måske det er derfor de er så lyse? Fan af vinterlandskab, Huon elskede at tegne disse måneder af året - februar og marts. Han blev betaget af sneen vender det blå første strålende sol, de gyldne kupler af russisk kirker, dyr, glade tilgang af varme i luften iført en følelse af at nærme forår. Dette er alle overført til hans malerier, som er fuld af glæde og forårsage en slags smil. I 1929 billedet blev skrevet Juon "Slutningen af vinteren. Noon ". Beskrivelse af vinterlandskab organisk fortsætter temaet af malerier med udsigt over vinteren Trinity-Sergius Lavra, eller den snedækkede gade, badet i marts solen, - det samme rum, gennemtrængt af frisk luft, og godhed, hældte det.

Den overflod af lys og luft

På lærredet skildrer forstæderne, favorit plein air maler. Workshop - et fransk ord, det er en sand afspejling af naturen, hvor lys og luft spiller en særdeles aktiv rolle. Derfor er lyset og luften gennemsyret billede Juon "Slutningen af vinteren. Noon ". Beskrivelse af luft i dette produkt, kan du fortsætte med at bruge kun entusiastiske skældsord og udråbstegn. At være ved siden af billedet, der er en lugt lige begyndte at smelte sne. At sneen viser, at lærredet bliver vist i februar. Den hvide dæksel er ikke robust, ikke knirke under fødderne - det løs, lidt snuskede. Sne er stadig meget, som det fremgår af den høje hat, liggende på taget af huset godt sammentømret i venstre hjørne af billedet. Men skiløbere er ikke travlt med at fange den passerer tid, de ved, at dette ikke er det sidste tur i skoven - på en klar baggrund, så du kan se den blå dis. Den siger, at de knirkende frost over, men sneen kommer ikke i morgen.

Sne, som hovedperson

En talentfuld maler, af hele sit hjerte, der elsker byer og landdistrikter russiske landskab, K. F. Yuon lige så godt skrevet historier til alle årstider. Men hans sne er så god og så meget fortæller beskueren om den valgte plot, der bliver hovedperson i arbejde. Og beskrevet lærredet, sne er også tale med publikum. Hans mange, det er anderledes - langt mere vinterkulden. Helt i horisonten, og hele vinteren hersker. Og ser tilbage, ved du, at Februar er snu - kan stadig hvirvle og feje al den snestorm sne. Det er stadig fængslende første heat synes endnu klarere glæde skolebørn samlet på en skitur.

Primordially russisk landskab

Sne K. Juon veltalende, fordi kunstneren aldrig malede hans eneste hvid maling - på lærredet skygge alle nuancer af blå og gul, endda ligge på sneen, hvor den velkendte vej. De driver børn til at køre - i de dybe spor kan antage tilstedeværelsen af smeltende sne. Yderligere beskrivelse af malerier Juon "Slutningen af vinteren. Noon", kan du fortsætte historien om de træer, som er på nettet en hel del. Slank høj birk, støbte lange skygger tyder på, at maleriet afbilder præcis middagssolen - solen går ned, ikke stående ved zenit. Belostvolnye skønheder er lidt tættere mere slanke grantræer, der ikke har lettet, men sneen er faldet, og solen tørrer dem våde nåle.

Sundhed i alle

På lærredet er der intet lurvet eller snavset, som kunne udsætte den smeltende sne - alt stærk, magert, ren og frisk, selv et skur, du kan se ot for granerne. Bare et gæt på floden, som tilsyneladende er forsvundet. Beskrivelse af maleriet "End of Winter. Noon "K. F. Yuona gradvist kommer til sparsomme blandet skov dækker bakkerne, som ligger på den anden side. På lærredet, er solen ikke vist, men det samlede billede er fuld af dem - høje Træstammer og gennemsigtig Crown lille birk fyldt med sollys. Gymnasieelever, der beslutter at tage en tur efter skole til floden, allerede sat på ski, venter to eller træghed kun kom til undsætning kammerater. De beundrede også den blå sne, ses i det fjerne. Der er stadig koldt, men alle gennemsyret med forventning om det forestående ankomsten af foråret.

Vidunderlige farver i landskabet

Meget godt billede Juon "Slutningen af vinteren. Noon ". Beskrivelse (uanset hvor hårdt forfatteren) ikke kan formidle al den charme af landskabet. Specifikke ord fortjener kyllinger og en hane, han løb at dase i solen. Måske en af de fyre fra værftet før de går kastede dem på sneen foder, som de Peck. Og måske, opvarmes af første heat, de sprang ud af den kedelige om vinteren hønsehus i håb om noget trukket fra under sneen. Det farveskema fjerkræ meget organisk passe ind i det samlede billede - gule kyllinger og lyse rødt hane, ligesom okker farve af logfiler stablet nær hegnet - alle fyldt med sollys, alt råbe om den forestående forår. Landskab landsby, og kunstneren formået at formidle den nyeste vinter pause før foråret høstsæsonen. Beskrivelse af billedet Konstantin Juon "Slutningen af vinteren. Noon "kan ende med ord beundring om, hvor overraskende godt kunstneren har formået at fange øjeblikket af mødet mellem de to tidsperioder af året - og den nærmer sig af vinteren er altid en stor fjeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.