SkønhedNegle

Fransk manicure. Fashion tendenser

Enhver respekt for sig selv kvinde altid sørger for, at håndtaget var udsmykket med pæn manicure, men huden var blød og fløjlsagtig.

Det ville ikke være dikteret opdateret modetrends, er antallet af beundrere af den fransk manicure ikke bliver mindre. Det faktum, at den fransk manicure ser fantastisk på korte negle, og lang, hvilket gør den kvindelige børste raffineret og præcis.

Måske den traditionelle gennemførelsen af et sådant mønster på dine negle i pastelfarver med hvide spidser mange gerne vil erstatte, så i 2013, på en måde at være usædvanlige og utraditionelle farver til en fransk manicure.

I den kommende sæson fransk manicure vil forblive relevant, men på den sædvanlige farveskema vil tilføje nye noter.

Meget moderne at bruge lyse farver for at skabe en elegant manicure. For eksempel kan farven på hele neglepladen være blå, violet og spidsen er overtrukket eller mættet blå farvet. Du kan eksperimentere med kontrastfarver, vigtigst af alt, skal du følge en simpel regel: Brug farver fra den samme palet (varme farver kombineret med varm og kold - kold).

Særlige chic - fransk manicure med dobbelte striber i mønsteret. De fleste sådanne organisk udførelsesform ser for lange negle og ligner en mode tegning eller usædvanlige print. Begrænsning af antallet af farver, der anvendes, er ikke, er du velkommen til at eksperimentere og kombinere de mest utrolige nuancer, husk - på en måde udstyrsstykke.

For at skabe den næste mode figur får brug for en tynd pensel eller tandstikker. På den øverste kant af neglelak påført punkt kontrastfarve, hvilket resulterer i et mønster kaldet "ært print". Ved hjælp af denne manicure rød neglelak farve og tegning hvide ærter, vil du oprette et mønster, der ligner en svamp farve. Enig, det er en original og usædvanlig variant, også meget elegant.

Mange kvinder har taget til hjerte neon nuancer af lak, så den fransk manicure med at bruge disse "skrigende" farver vil være meget nyttigt for de dristige og ekstravagante piger.

Men den mest populære i 2012-sæsonen var månen manicure. Det er så at sige, omvendt jakke. Denne udførelsesform antager mønster neglelak base af en anden farve i en halvmåne.

Det ser meget elegant manicure med søm belagt på kanten af et mønster i stil med dyreskind. For eksempel kan du ofte møde piger med "kløer" kartoucher striber, som en zebra eller tiger, eller pletter ligesom en leopard

Vi kan sige, at det er de vigtigste former for fransk manicure, men ingen siger, at man ikke kan komme op med deres egen, eksklusiv udgave af tegningen.

Moderne teknologi gør det muligt at have en perfekt form negle af enhver længde på grund af kapaciteten. Langt fra alle kvinder heldige nok til at have stærke negle, som ikke eksfolierer og ikke bryder ved den mindste forkerte bevægelse hånd. Så hvis du ønsker at gøre en fransk manicure, kan neglene være meget praktisk.

Lav en jakke hjemme på egen hånd så let, men du skal have tålmodighed og øvelse til den hvide linie på neglepladen se omhyggeligt. Før påføring af lak, bør du sørge for, at størrelsen og formen af neglene var den samme på hver finger. Så har du brug for at anvende fundament. Normalt er det en bleg lyserød eller klar lak, men som nævnt ovenfor, de nuværende modetrends tillade brugen af de mest utrolige farver.

Nu er den sværeste del. Det er nødvendigt nøje at trække en linje "smil" på spidsen af neglen. Ingen grund til at blive ked, hvis først du ikke lykkes, fordi alt kommer med erfaring, og tro mig, lidt øvelse, du kan nemt trække en pæn jævn linje.

Færdig mønster ikke glemme at lægge et lag af transparent lak, til manicure kiggede endnu mere pænt og ryddeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.