HjemlighedHavearbejde

Gerbers soveværelse - solen i vindueskarmen

Du sandsynligvis ikke bare stoppe i butikkerne nær den lyse, ligner de store daisy blomster på en lang stilk og beundrede deres glade farver og grøn frodighed. Sådanne "solen" vil bringe til huset af et godt humør og sans for fest, fordi at se på ham uden et smil er umuligt.

Og navnet på denne plante - gerbera værelse. Det er ganske uhøjtidelig blomst, pleje som ikke kræver særlig viden og færdigheder. Ved hjælp af disse tips, kan du venligst dig selv og kære smukt indrettede vindueskarmen.

Oprindeligt gerbera rum af tropiske Asien og Sydafrika. Takket være det arbejde af opdrættere, der er en række af sine farver: gul, orange, pink, rød og hvid.

Derhjemme, gerbera vokser ganske godt. Den vigtigste ting, der kræver denne blomst - en vis temperatur, og indholdet af sollys.

Temperaturen af indholdet

Tilstedeværelsen af en vis mængde varme - det er det eneste problem i at tage sig af denne blomst. Sommer - 20 ° C, og om vinteren, i en hvileperiode - op til 14 ° C. I den kolde årstid er det særligt vigtigt at holde den ønskede temperatur, som gerbera værelse på dette tidspunkt øger bladene, bliver klar til sommeren blomstrer. Denne periode varer fra slutningen af august til marts.

vanding

Som så mange blomster i huset, elsker hun fugt, der kræver rigelige men ikke overdreven vanding. Om vinteren, som regel lidt mindre end om sommeren. Derfor er det nødvendigt at sørge for, at vandet ikke er tændt blomster rosetter. Det er bedre, hvis du hælder det i gryden. Det vil også spare blomsten fra podgnivaniya rødder. Men det bør erindres, at vandet skal være muligt ved stuetemperatur.

Udover regelmæssig vanding, gerbera rum og kræver periodisk sprøjtning. Tja, hvis det vil være fine dråber, der ikke indsamles på bladene. Blomster planter ikke spray i hvert fald!

top-dressing

Gerber bærer ikke organisk gødning, men det skal fodres. Dette bør ske mineraler komplekser i perioden med rigelige vækst - fra april til august. Fodring sker en gang i 3 uger, og på tidspunktet for blomstring - en gang hver 2. uge.

transplantation

Bedst af alt blomsten føles brede, dybe potter. Må ikke re-pot gerbera umiddelbart efter købet, give det tid til at akklimatisere, fordi det ikke er vokset i vores land, og i Holland, hvor og kommer ind i butikkerne. Migrere til den nye urtepotte vil tidligst to uger efter købet.

Når omplantning glem ikke, at halsen på blomsten skal stige med 2 cm over jordoverfladen. Husk dræning at blive sat på bunden af potten. Ikke ødelægge for transplantation com jord dannet omkring roden, så du ikke beskadiger planten. For god vækst udvælges Gerbera neutral eller svagt sur jord. Det kan være en blanding af tørv, sand og jord ark i forholdet 1: 1: 2.

Til blomst vokser i dig i lang tid, det bedste tidspunkt for podning - begyndelsen af foråret.

reproduktion

Stor busk kan opdeles i flere dele, forlader i hver af 2 point i vækst. Blomster på samme tid, du ønsker at fjerne og trim rødderne og desinficeret. Formering fra stiklinger fremstillet ved afskæring fra den vigtigste del af planten jordstængler, hvor der er 2 blade. Bladene er skåret, og skæringen er plantet i jorden. For bedste forankring temperatur - 25 ° C.

Lad gerbera elegante værelse behager dig med sin blomstring!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.