SundhedMedicinsk turisme

Union kursteder i Belarus: fotos og anmeldelser

Mange ønsker ikke at bare have en god hvile, men også for at forbedre den generelle baggrund for sundhed og spare penge på samme tid. Dette kan hjælpe de faglige kursteder i Belarus. Der, man kan ikke kun uforglemmelig tid, mens de gennemgår et kursus af medicinske procedurer. Takket være dette trivsel vil fortsætte i lang tid.

Hvile og behandling i 4 gange billigere. Generel information om de sanatorier

Union kursteder i Hviderusland - er et budget mulighed for dem, der ønsker at forbedre deres helbred. Mange naturligvis interesseret i deres serviceniveau. Dette og meget mere kan du finde i vores artikel.

I dag er medlemmer af de faglige foreninger har mulighed for at slappe af i en af de 12 resorts. For et par år siden, mange mennesker, der klagede over de sygdomme i hjerte-kar-og nervesystem samt fordøjelsessystemet, foretrækker at købe billet til Krim og Kaukasus resorts. Særligt populære er i dag, er de union kursteder i Belarus. Dette er ikke overraskende, da der er højt kvalificerede specialister, og udstyr, som er beliggende i sundhedscentrene, giver mulighed for behandling på højeste niveau. Ganske populær Hviderussisk mineralvand. Kvaliteten de ikke er ringere Truskavetska analog af brønden.

En anden positiv kvalitet - rabatter til medlemmer af de faglige foreninger. De kan købe en billet til 25% billigere. På grund af dette, kan man spare betydeligt.

Sanatorium "Dnepr"

Fagforeningernes sanatorier Belarus tiltrækker ikke kun lokale, men også udlændinge. Dette er ikke overraskende, da kvaliteten af den service er på højeste niveau. "Dnepr" - er en af de mest populære feriesteder på det område i Belarus. Zdravnitsa anbragt i to huse. Alle kan finde en plads til din smag. Sanatorium kan rumme op til 800 mennesker.

På sanatorium "Pridneprovskiy" Der er to swimmingpools, en sauna og en enorm mængde af moderne udstyr. Den kursted kan ikke kun få et højt niveau behandling, men også for at slappe af. Den sanatorium "Pridneprovskiy" kan du finde et fitnesscenter, tennis- og volleyballbaner, en frisørsalon, skønhedssalon, eller tage på en informativ udflugt. Prisen inkluderer overnatning, måltider, behandling og underholdning.

Minimum ophold i sanatorium - 2 uger. Ankommer til feriestedet, skal hver besøgende betale en udvej gebyr. Beløbet - 2% af de samlede omkostninger af tilladelsen.

Anmeldelser af sanatorium "Dnepr"

Mange er tiltrukket af union kursteder i Belarus. Anmeldelser give de besøgende mulighed for at lære objektiv mening om en bestemt kursted. Vær sikker på at læse dem før turen.

Feedback fra dem, der besøgte sanatoriet "Dnepr" er signifikant forskellige. Nogle vacationers opmærksom på, at dette rum sjældent passerer rengøring. Pigen havde ikke tilstrækkeligt opmærksomme på gulvet under sengen, redskaber og bord. Krav om, at rengøring blev gjort effektivt, risikerer du at være uhøflige at høre svaret. Må ikke betale nok opmærksomhed og sengetøj. Det har allerede overlevet hende og har en ubehagelig lugt. Det er af denne grund anbefales det at tage strøelse fra hjemmet. Altid være opmærksom på bestik. Den sanatorium "Pridneprovskiy" de er ofte ikke domyvayut.

En masse forstyrrelser for de besøgende forårsage sanatorium behandlinger. For god kvalitet massage bliver nødt til at betale.

Særligt populære er de faglige kursteder i Belarus. Billeder, der er placeret i denne artikel vil give dig mulighed for at finde ud af, hvordan området ser ud som en bred vifte af kursteder.

Sanatorium "Pridneprovskiy" har ikke kun negativ, men også positive tilbagemeldinger. De fleste beundret blandt turister er området nær resorts. Det regelmæssigt rengøres. Meget til deres smag og personalet. Han er høflig og godmodig. I en af bygningerne i større reparationer gjort, og hele huset af sanatorium, nye vinduer installeret. Hvis du beslutter at gennemgå behandling i denne sanatorium, så medbring sengelinned. Vi er godt forberedt på det faktum, at aircondition ikke er installeret på værelserne.

Sanatorium "Naroch"

Mange er tiltrukket ikke kun lavere omkostninger, men også for sin rige historie af fagforeningernes kursteder i Belarus. "Naroch" - er en af de ældste kursteder i landet. Den blev åbnet i 1963. På det område er der mineralvand, der er ekstremt gavnligt for helbredet. Den kursted er rettet mod behandling af sygdomme i fordøjelsessystemet og blodcirkulation.

Sanatorium "Naroch" er et malerisk område, der vil få selv de mest krævende besøgende til din smag. For at flytte ind i et kursted, skal du have følgende dokumenter:

  • pas;
  • billet;
  • et uddrag af journal.

Børn er også ofte tiltrukket af union kursteder i Belarus. For de yngste gæster er givet som et terapeutisk og rekreative programmer. Til afregning af barnet skal have følgende dokumenter:

  • fødselsattest;
  • Hjælp epidokruzhenii og en fotokopi af vaccinationen.

Den sanatorium "Naroch" i to hovedmåltider og en snack på dagen udgifter til overnatning inkluderet. Beliggende tæt nåleskov give de besøgende mulighed for at nyde den friske og helbredende luft.

Anmeldelser af sanatorium "Naroch"

Union kursteder i Belarus er meget varieret. Anmeldelser tillader vacationers at finde ud af, hvilke sundhedscenter vil være den mest optimale for dig og din familie.

Nogle besøgende på sanatorium "Naroch" opmærksom på, at på dens område er der ingen sikkerhed. Det er grunden til, at om aftenen er der vil støjende unge. Og der er ingen livreddere ved søen. Det område, ikke indhegnet. For at komme dertil kan være hvem som helst. Besøgende rådes til ikke at underskrive en kontrakt ved ankomsten. Hvis du gør dette, men du kan ikke lide de betingelser, vil du blive sendt tilbage kun halvdelen af beløbet. Besøgende på resort "Naroch" Bemærk, at i tilfælde kun én køleskab for alle gæster.

Mange udvej besøgende har bemærket, at de vigtigste af dens positive kvalitet - ren luft og en uforglemmelig landskab. Strøm er gennemsnitlige. På trods af den temmelig gammel renoveret, værelserne ren og frisk.

Sanatorium "Belorusochka"

Mange vil gerne fagforeningen kursteder i Belarus. Medarbejder uddannelse og videnskab 25% rabat på fritid i kursteder. En anden populær udvej - er "Belorusochka". Mere information om den er præsenteret nedenfor.

"Belorusochka" - et kursted, der ligger i nærheden af byen Minsk i en økologisk rent område. Dette er den eneste sundhedscenter, som er specialiseret i behandlingen af diabetes. Sanatorium blev bygget i 1961. Den sidste genopbygning blev gennemført 6 år siden. Den sanatorium "Belorusochka" hver besøgende kan vælge en række standard eller højt niveau. Ud over medicinske procedurer i det område af sanatorium kan findes, og underholdningsprogrammer. Daglige danseaftener.

Sanatoriet består af fire bygninger. Hver af dem har 1 til 4 etager. Vacationers give en fuld 5 måltider om dagen. EU kursteder i Belarus adskiller tilstrækkelig ernæring, unikke behandlinger og et spændende underholdningsprogram. Hvis du ikke kan beslutte, hvor gå på ferie, skal du sørge for at være opmærksom på de kursteder i landet. Der kan du ikke kun flygte fra travlhed i byen, men også forbedre deres generelle tilstand.

Anmeldelser af sanatorium "Belorusochka"

Anmeldelser af turister kan du oprette en objektiv, "maleri" på en bestemt kursted. Nogle turister hævder, at sanatoriet "Belorusochka" magt er lav. Produktet er ganske ofte støder på helt fremmedlegemer. Turister siger, at medarbejdere, der forbereder mad til alle feriegæster, ikke efter reglerne. Han behøver ikke bære hatte og forklæder.

I efteråret og vinteren koldt i sanatorium. Det er grunden til, at rejsende er nødt til at sove i varmt tøj. Der er desværre turister i byen ingen underholdning for børn. Og giver ikke betingelserne for mennesker med handicap. Bygningen har ingen elevator, ikke kun, men også særlige skinner til kørestole.

Der er omkring sanatorium "Belorusochka" og positiv feedback. Mange turister siger, at et høfligt og korrekt personale på kurstedet. Ferie beslutningstagere hævder, at på trods af de mange mangler udvej er gennemsnitlige.

Sanatorium "Bug"

Borgere fra andre lande vælger ofte union kursteder i Belarus. Uden for Republikken Belarus har hørt om sanatoriet "Bug". Dette er ikke overraskende, da dette er den udvej kan behage turisterne gode betingelser. Den kursted kan samtidig rumme op til 500 personer. Hver turist kan vælge enten en enkelt eller et dobbeltværelse. Oftest i sanatorium "Bug" ferie rejsende med kredsløbssygdomme, luftvejssygdomme og muskel-systemer. Det menes, at denne kursted er et af de største i det område af Hviderusland.

I år kan besøgende drage fordel af nye procedurer og tjenester, nemlig, indpakning og træning på vakuum løbebånd. I år, i byen, da der var ultralyd og apparater "Ortospok". kursted administration, at der hvert år under vedligeholdelse og reparation.

Anmeldelser af sanatorium "Bug"

En bred vifte af forskellige fagforening kursteder i Belarus. Videnskabsmand, der har et medlemskort, en rabat på billetten.

Turister, der hvilede i sanatorium "Bug" argumentere for, at de vigtigste betingede - pensionister. Den forfattere gennemgang mener, at dette sanatorium ikke egnet sted for unge mennesker. om proceduren lidt oppustede priser. En væsentlig ulempe er manglen på faciliteter for handicappede.

Det område af sanatorium "Bug" er velplejet. Turister sige, at fødevarer er øverste hak. Denne udvej sundhed er fremragende værdi for pengene.

"Letsy" sanatorium. Generelle oplysninger og anmeldelser

Sanatorium "Letsy" er beliggende i skovområde i Hviderusland. Den kursted kan behage dig med et stort udvalg af behandlinger. Den seneste renovering af bygningen blev udført i det forløbne år. Vacationer kan vælge enten enkelt eller dobbelt værelse. For børn under en alder af 14 muslingeskal.

Turister siger, at i sanatorium "Letsy" specialister foretage procedurer på det højeste niveau. Spisning på sanatoriet tilfredsstillende. Værelserne rengøres regelmæssigt. Møbler, beliggende i værelserne er gamle, men rene og veludstyrede. "Letsy" - er et godt valg for en god ferie.

opsummering

Mange interesserede fagforening kursteder i Belarus. Undervisere og folk, der har en union kort, sætte 25% rabat på billetten.

Nyd din ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.